Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
лош резултата с оглед калсирането
,но все пак има още доста мачове така че гледаме напред и почваме да играеме повече по земята с бързи пасове и удари иначе с тая народна топка нестава
Мачкаме наред и те така 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Неделя, 08.03.09, 15:30, СС, Форумна лига,
четиринадесети кръг, ФМ vs БМВ
Всички 15:00 там
четиринадесети кръг, ФМ vs БМВ

Всички 15:00 там

долен хранител

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Ще внеса малко яснота относно някои теми касаещи отбора:
- започвам с една неприятна новина: Фил и Гената ще могат да се включат в отбора чак от новият сезон, като документите им вече са оформени и изпратени. Малко куцо се получи момчета, но се надявам да останете все така верни и всеотдайни на отбора, защото със сигурност за в бъдеще ще се разчита на Вас!
- крайно време е да си платите вноските, защото трябва да платя капаро за Чепеларе!!! Очаквам до утре вечер да получа ЛС с информация за това кой колко места иска и кой ще може да ползва кола за пътуването натам!
- започнете да пишете във форума след като пусна темата за мача, защото напоследък пак се налага да звъня по телефона и да се разправям с глупости! Не ми е само това на главата, моля Ви, улеснете ме максимално! Има програма по дни и часове, преглеждайте я в началото на всеки месец и си правете сметка да сте на линия за мачовете, а ако ли не, кажете по отрано, а не в последния момент!
- в края на сезона ще бъдат въведени още 2 длъжности в отбора, които ще бъдат излъчени на пиянско гласуване!
- стегнете се, и не се здухвайте за това, че някой е играл бездарно, вкарал си е автогол, изпуснал е 100% положение и не сме били некои повервали си палячовци. Отборът продължава да върви само нагоре и да израства, което само може да ме радва. Продължавайте в същия дух, а аз ше си буча и сичко ше е наред
Със сигурност изпускам нещо, ако се сетя ще пиша!
Айде живи здрави!
- започвам с една неприятна новина: Фил и Гената ще могат да се включат в отбора чак от новият сезон, като документите им вече са оформени и изпратени. Малко куцо се получи момчета, но се надявам да останете все така верни и всеотдайни на отбора, защото със сигурност за в бъдеще ще се разчита на Вас!
- крайно време е да си платите вноските, защото трябва да платя капаро за Чепеларе!!! Очаквам до утре вечер да получа ЛС с информация за това кой колко места иска и кой ще може да ползва кола за пътуването натам!
- започнете да пишете във форума след като пусна темата за мача, защото напоследък пак се налага да звъня по телефона и да се разправям с глупости! Не ми е само това на главата, моля Ви, улеснете ме максимално! Има програма по дни и часове, преглеждайте я в началото на всеки месец и си правете сметка да сте на линия за мачовете, а ако ли не, кажете по отрано, а не в последния момент!
- в края на сезона ще бъдат въведени още 2 длъжности в отбора, които ще бъдат излъчени на пиянско гласуване!
- стегнете се, и не се здухвайте за това, че някой е играл бездарно, вкарал си е автогол, изпуснал е 100% положение и не сме били некои повервали си палячовци. Отборът продължава да върви само нагоре и да израства, което само може да ме радва. Продължавайте в същия дух, а аз ше си буча и сичко ше е наред

Със сигурност изпускам нещо, ако се сетя ще пиша!
Айде живи здрави!
долен хранител

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
К'во да си изпуснал... аз теб толкова текст да напишеш и то смислено - не съм те виждал
Иначе кой знае какво ще стане до неделя
Много тъпо за Фил и Гената
(( Що така?

Иначе кой знае какво ще стане до неделя

Много тъпо за Фил и Гената

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
ще дойда на мача със сигурност. Неща да коментирам последния мач ( война)!!!!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...