Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348

Аватар

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от Хаос » 12 Яну 2013, 15:00

на инвентаризация съм.... : ((

ако успеем да свършим тая нощ... в неделя може да покарам ))))

Edit 23:50
Ураа, приключихме, утре съм на Витоша да карам борд )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Яну 2013, 1:59

Пак нищо не направихме, ако има свободни през седмицата може да се качим да покараме или да се помъчиме да покараме, то най добре до боровец да се отиде, че за начинаещи като мен е по добре Лалето ми идва тегавко, не ми е кеф да го пускам
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 15 Яну 2013, 10:43

N.Mihaylovski написа:Пак нищо не направихме, ако има свободни през седмицата може да се качим да покараме или да се помъчиме да покараме, то най добре до боровец да се отиде, че за начинаещи като мен е по добре Лалето ми идва тегавко, не ми е кеф да го пускам

Не ме изкушавай,че ще взема да се освободя ....и аз предпочитам през седмицата ,че уикенда е некъв ад - но скоро ако не падне сняг няма да става за нищо - изобщо не съм фен на изкуствения..
Но падне ли сняг - ще гледам да освободя един ден да си направим едно пускане :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 15 Яну 2013, 11:34

Айде и аз съм навит за през седмицата. Ама на Витоша, за Баровеца не знам дали ще отделя време.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 15 Яну 2013, 12:35

Колеги, някой да има информация как е на Добринище? Аз последните седмици ходих на боровец и съм страшно доволен. Но искам да идеме с жената малко на добринище и да си починеме но ме притеснява че от никъде немога да намеря инфо реално как е пистата и има ли сняг там.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 15 Яну 2013, 13:03

mistyrain написа:Колеги, някой да има информация как е на Добринище? Аз последните седмици ходих на боровец и съм страшно доволен. Но искам да идеме с жената малко на добринище и да си починеме но ме притеснява че от никъде немога да намеря инфо реално как е пистата и има ли сняг там.

Никъде - оправдания :mhihi:
Планинска Спасителна Служба - Безбог тел. 0887581307

@N.Mihaylovski
+1 за Витоша - лалето си е екстра - идеята е да се забавляваме ,не да караме бързо - пък колкото толкова,има чайчета има ромчета само хуабво време през седмицата и тва е :mhihi:
Аз измислих схемата за почивния ден през седмицата
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 15 Яну 2013, 15:13

Gqbriel написа:
mistyrain написа:Колеги, някой да има информация как е на Добринище? Аз последните седмици ходих на боровец и съм страшно доволен. Но искам да идеме с жената малко на добринище и да си починеме но ме притеснява че от никъде немога да намеря инфо реално как е пистата и има ли сняг там.

@N.Mihaylovski
+1 за Витоша - лалето си е екстра - идеята е да се забавляваме ,не да караме бързо - пък колкото толкова,има чайчета има ромчета само хуабво време през седмицата и тва е :mhihi:

колега, ами ако едно позвъняване мислиш че ще даде инфо, аз не разчитам и за това питам. Много по ще е вярно ако някои се е пускал и ми каже, ей горната част е добре но надолу се топи и нестава. Кво ще ми кажат те иначе , да има. Аз знам че има ама дали става за нещо защото витоша без изкуствения не става за крив ***.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 15 Яну 2013, 15:18

mistyrain написа:
Gqbriel написа:

@N.Mihaylovski

колега, ами ако едно позвъняване мислиш че ще даде инфо, аз не разчитам и за това питам. Много по ще е вярно ако някои се е пускал и ми каже, ей горната част е добре но надолу се топи и нестава. Кво ще ми кажат те иначе , да има. Аз знам че има ама дали става за нещо защото витоша без изкуствения не става за крив ***.

На витоша сняг има в момента - от сега ти казвам,че горната част на Добринище (без да съм ходил тази година) ако има сняг,ще е малко и според зависи от наплива ,ще е изринато на места,въпреки че се грижат добре за пистата - ако минаваш през пътеката - там и при 1.5метра сняг се изронва бързо,защото начинаещите не минават през стръмната средна част и ринат като снегорини...средната част предполагам ще е ок - долу по принцип е бърза (но и не е толквоа дълбок сенгът) и широка и рядко се изринва..а там оръдия няма да допълват...аз не бих отишъл за повече от 2 дни освен ако не са през седмицата...
А обаждането може да помогне - поне като имаш голямото желание - можеше да звъннеш :mhihi: дори да споделиш :yes: хората се надявам да не са кретени и да си кажат колко сняг има...при 50см извън писта що -годе ще става,но ако времето се задържи така топло - свлича всичко сравнително бързо :yes:

Според ски/борд форумчета - става от х.безбог до междинна - но това става е относително,а през гората сняг има като за момента
Последна промяна Gqbriel на 15 Яну 2013, 15:22, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mistyrain » 15 Яну 2013, 15:21

Дам така е. Де да знам, малко сняг натурален има тая зима. Но ще звънна и естествено ще пиша какво е станало. Въпреки че може да ме изпресецат че на спасителна служба звъня да питам как е, се едно да звънна на кат да ги питам има ли трафик днеска по вапцаров :D :D :D

update: Сега звънях ама са некъде дето нямат добър обхват и неможе да се разбереме. Иначе коелга там има ли изкуствено оснежаване?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Яну 2013, 9:15

Не

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 16 Яну 2013, 11:06

Пишете, пишете....само да ни дразните нас тука от голямата вода....... :lol:
За нас не мислите ли, че и ние искаме така, нощна на Лалето, половин ден на Маркуджици и т.н...... :yes:
Постнете некоя снимчица да се порадваме, че от камерите много като мравки са нещата...
И сега сериозно - блазе Ви колеги...наистина Ви завиждам,ч е сте толкова близко ...аз ако мога да отделя 4-5 дни февруари....ще бъда много :driving:
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Яну 2013, 12:53

М-да не е лесна от морето на ски ...
Пампорово и Чепеларе са ти по-добре на теб ама пак не е оферта за един ден

Ама то и на мен ми се ходи на моренце като ми скимне ама ми идва далечко :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Яну 2013, 12:59

K_Ilkov написа:М-да не е лесна от морето на ски ...

Ама то и на мен ми се ходи на моренце като ми скимне ама ми идва далечко :mhihi:

Aз се нарадвах на моренцето с дъската преди 2 седмици :mhihi: ,свети влас надолнища да искаш а рпи този сняг беше идеално за никакви условия :)
Само много ходене имаше :
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Яну 2013, 13:33

Некви скиорчета приемате ли?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 16 Яну 2013, 13:58

Gqbriel написа:
K_Ilkov написа:М-да не е лесна от морето на ски ...

Aз се нарадвах на моренцето с дъската преди 2 седмици :mhihi: ,свети влас надолнища да искаш а рпи този сняг беше идеално за никакви условия :)
Само много ходене имаше :
Изображение

Gqbriel, това верно ли от Влас.... :shock: , само една паничка ти требе да те тегли и си готов :mhihi:
Верно ли се пуска по баирите?

А Пампорово и Чепеларе не са моят избор... патил съм си по оня път след Асеновград.....
Аз по магистралата :driving: и за 3,5 - 4 часа съм горе на Боровец, а от там избор ;)
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата