НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: НВ-ВМХ

Мнение от Anthony_J » 10 Мар 2014, 15:18

Ако не изпиеш протеинов шейк до 10 мин след тренировка и не ядеш пилешко филе и ориз до 1 час след тренировка, все едно не си тренирал и ще ти изчезнат мускОлите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Мар 2014, 15:27

Нещо такова. Това е баси робството.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Мар 2014, 15:57

бОстера е важен :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 10 Мар 2014, 16:01

bum_bum написа:Седмица направих. Може 24 часа, може 2-3 дни. По-дебелите откарват и по 40-50 дни и казват, че се чувстват чудесно. За периоди по-дълги от 4-5 дни не е майтап работа за това ако решиш прочети как става захранването защото храносмилателната система спира напълно.

За седмица няма да изгубиш кой знае какви мускули пък и после по-бързо ще качваш нагоре.

навсякъде чета, че за преди фастинг да се яде въглехидрати, което ... Някакъв достоверен източник?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 10 Мар 2014, 16:14

То пише и да се захранваш с плодове ама след седмица или повече глад първото ти ядене да е плод.. На мен последното ми беше месо, а първото супа от коприва.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Мар 2014, 21:22

Кво стана с фастинга? Аз нещо се присетих и днес ми е трети ден :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 14 Мар 2014, 0:00

Извинявай за въпроса, ама по време на фастинга сереш ли или нямаш позивни за тази така приятна дейност? :mhihi: И след това при захранването не ти ли полудява стомаха? Аз като не ям повече от 24 часа, след това каквото и да хапна стомахът ми просто избухва и завира.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Мар 2014, 10:40

Ми предния път на втория или третия ден изкарах квото има и тва беше за седем дни. Сега вече четири дни няма никой :shock: А последния ден ядох 3 яйца, сланина и около 400гр месо. Къде отиде тва нямам идея :dunno:
По принцип някои хора дрискат 7-8 пъти след като са спрели да ядат. Това се приема за пример колко лошо си се хранил и колко говна носиш в себе си. :mhihi: По тая логика изглежда се храня добре.

След третия ден храносмилателната система спира напълно и за това захранването е важно. Предполагам зависи и колко здрав стомах имаш де. Аз след седем дни фаст ядох на осмия супа и на деветия почнах с пържолите както си знам и нямах никакви проблеми. Конвенционално хората, които фастват повече от седмица пият 2-3 дни след това сокове (което е ясно, че няма при мен как да стане :mhihi: ). Този път мисля да изкарам 10 дни и първия ще съм или на супа или на телешки бульон (който сам ще си варя, накой да не помисли че ползваме "малки тайни" :mhihi: ), втория нещо по-меко и на третия може да се наплющя както аз си знам. Захранването е особено важно, щото има случаи на хора умирали от това.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 14 Мар 2014, 13:04

Абе, как рабирате колко ви е бърз метаболизма? Аз имам една теория, но искам да чуя вас и след това ще я споделя!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Мар 2014, 13:09

Аз преди да обърна режима на хранене си срах 2-5 пъти на ден :mhihi: , минах на пържоли и сланина и започнах по 1-2 пъти :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 14 Мар 2014, 13:20

Моята теория е друга! ХИХИХИ Снощи примерно вечерта одумках по един пакет лешници и бадеми! 12 часа по-късно вече почнах да ги връщам на вторични суровни, т.е. доста бързо съм ги овършал имайки предвид, че по принцип манджата прекарва около 24ч. в тялото ни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Мар 2014, 13:23

Е аз съм "обработвал" и за 3 часа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 14 Мар 2014, 13:39

speeder88 написа:Моята теория е друга! ХИХИХИ Снощи примерно вечерта одумках по един пакет лешници и бадеми! 12 часа по-късно вече почнах да ги връщам на вторични суровни, т.е. доста бързо съм ги овършал имайки предвид, че по принцип манджата прекарва около 24ч. в тялото ни.

Не бъркай лошата обработка на поетата храна с бързия метаболизъм. Възможно е просто въпросната храна да я обработваш по-бързо или някакви друго обстоятелство да е довело до по-бързото и изхвърляне, но краткия престой в червата е по-скоро отрицателен показател. Все пак за да извлечеш всичко трябва да седи повече време. Различните храни имат и различен престой. Забелязал съм, че като ям максимално чисто дрискам през ден и то много малко, а съм изял близо килограм месо за тия два дни. Има храни при които квото влиза, това излиза- разни несмилаени фибри от които само се пърди.

"Бърз метаболизъм" е някакво много общо понятие. Някой като спре да яде си изгаря мускулите основно, друг пък мазнините.. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 14 Мар 2014, 13:44

Е т'ва ми трябваше! Благодарско!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 14 Мар 2014, 18:24

Освен това има редица фактори, които силно влияят на метаболитните процеси - активно тегло, възраст, начин на живот, цигари, алкохол, стрес, хормони и т.н.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата