Средното образование в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Средното образование в България

Мнение от Nickelback » 07 Апр 2022, 12:47

Jordana написа:Ха ха 2003 ли си бил абитуриент :lol:

Ха ха, и ти ли :lol:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 07 Апр 2022, 13:29

Някой дали му е направило впечетление, че повечето ИТ-та са доста по-бавни от другите хора ?
Няколко познати имам ИТ-та, всичките със заплати по 7000-8000лв, обаче горките не могат една крушка да си завият. Жени ако не си платят или не е 200кг мечка не могат да пипнат.
Всяко действие им е някак си неадекватно и забавено в това число включвам и шофирането. Единия от тези взима луди бонуси на 3 месеца, 5 цифрени суми. Ходи и си купи често нова Toyota CHR от някакъв и му я откраднаха на слудващия ден, даже нямаше и каско .. Същия си купи апартамент в Люлин :mhihi: :mhihi: :mhihi: , даде 2 пъти повече пари от колкото струва, отедлно му искаха и допълнително пари, че имало и други кандидати, дето били готови да дадат повече :lol: В крайна сметка, апартамента е на първи етаж, а това като цяло било блок на престъпници и му разбиват апартамента пред вечер,а той спи на хотел :lol: :lol:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Апр 2022, 13:34

Е баце, има си хора за всичко. Някой завиват крушки и правят основен ремонт вкъщи сами амаа взимат по 1300лв таван.

Други взимат по 15к и не могат един кабел да сменят.. в което няма нищо лошо.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 07 Апр 2022, 13:37

Kroki написа:Е баце, има си хора за всичко. Някой завиват крушки и правят основен ремонт вкъщи сами амаа взимат по 1300лв таван.

Тия конкретно дето ги знам, наистина не знам дали могат и жена да оправят .. Отделно в залата дето ходя, от време на време идват някакви ИТ-та с дрехи за по 1000 лв, но горките нямат никаква мускулно-активна система. Не могат елементарни неща да правят от сорта на лицева опора или пък набиране.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Апр 2022, 13:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M17cH » 07 Апр 2022, 13:41

BaDxBoY написа:Някой дали му е направило впечетление, че повечето ИТ-та са доста по-бавни от другите хора ?
Няколко познати имам ИТ-та, всичките със заплати по 7000-8000лв, обаче горките не могат една крушка да си завият. Жени ако не си платят или не е 200кг мечка не могат да пипнат.
Всяко действие им е някак си неадекватно и забавено в това число включвам и шофирането. Единия от тези взима луди бонуси на 3 месеца, 5 цифрени суми. Ходи и си купи често нова Toyota CHR от някакъв и му я откраднаха на слудващия ден, даже нямаше и каско .. Същия си купи апартамент в Люлин :mhihi: :mhihi: :mhihi: , даде 2 пъти повече пари от колкото струва, отедлно му искаха и допълнително пари, че имало и други кандидати, дето били готови да дадат повече :lol: В крайна сметка, апартамента е на първи етаж, а това като цяло било блок на престъпници и му разбиват апартамента пред вечер,а той спи на хотел :lol: :lol:

Евала ти правим че си отракан и можеш да си завиеш крушка :bowdown:
Не съм ИТ, няма и да бъда.. ама ебаси тъпия коментар честно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 07 Апр 2022, 13:43

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

добрите момчета от залите

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 07 Апр 2022, 13:47

Явно ви обидих няколкото човеци с по две леви ръце. Странно как всички говорите за математика, програмиране и т.н., а никой не спомена нищо за физкултура, трудово и прочие в 5ти клас. Все пак друго си е да не знаеш какво е отвертка и да ходиш в сервиз да ти сложат течност за чистачки ...
Последна промяна BaDxBoY на 07 Апр 2022, 13:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 07 Апр 2022, 13:49

BaDxBoY написа:Явно ви обидих няколкото човеци с по две леви ръце. Странно как всички говорите за математика, програмиране и т.н., а никой не спомена нищо за физкултура, трудово и прочие в 5ти клас.

Какво си обидил... просто си тролиш :mhihi: не е възможно да си толкова прост :lol:

п.с. ела на Cup-а другата седмица да гледаш малко ай-тита зад оградата, че няма 2 по 1 за бегачка :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 07 Апр 2022, 13:52

vicho написа:
BaDxBoY написа:Явно ви обидих няколкото човеци с по две леви ръце. Странно как всички говорите за математика, програмиране и т.н., а никой не спомена нищо за физкултура, трудово и прочие в 5ти клас.

Какво си обидил... просто си тролиш :mhihi: не е възможно да си толкова прост :lol:

п.с. ела на Cup-а другата седмица да гледаш малко ай-тита зад оградата, че няма 2 по 1 за бегачка :ok:

Кажи си какво работиш, моля те. Мога да се обзаложа, че щом използваш епитети, се чувстваш засегнат пряко.

ПС. Познавам лично един от най-големите ИТ-та в България,милионер е. Идиотът в момента се е барикадирал в бункер, щото извънземните ще кацат тоя месец и ще му изпият мозъка... Не е излизал от 2 или 3 седмици.
Последна промяна BaDxBoY на 07 Апр 2022, 13:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 07 Апр 2022, 13:54

BaDxBoY написа:Кажи си какво работиш, моля те. Мога да се обзаложа, че щом използваш епитети, се чувстваш засегнат пряко.

Написал съм какво работя... програмист съм и не използвам епитети, а казвам, че не вярвам да е така :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Апр 2022, 14:03

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Апр 2022, 14:52

BaDxBoY написа:
Kroki написа:Е баце, има си хора за всичко. Някой завиват крушки и правят основен ремонт вкъщи сами амаа взимат по 1300лв таван.

Тия конкретно дето ги знам, наистина не знам дали могат и жена да оправят .. Отделно в залата дето ходя, от време на време идват някакви ИТ-та с дрехи за по 1000 лв, но горките нямат никаква мускулно-активна система. Не могат елементарни неща да правят от сорта на лицева опора или пък набиране.

Аз пък ходя в залата и виждам едни много нацепени баДки явно като теб големи физкултурници - дето 2 приказки на кръст не мое кажат и са тъпи на кухо...та хора всякакви ...ама и за тях не съм много сигурен дали могат да оправят една жена или по-скоро си мислят,че като я блъскаш тип мъртва тяга я оправяш....

:bchug: :bchug:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Апр 2022, 15:00

спрете се бе хора... има си хора за всичко както написа колегата по- горе.

нали ако всеки разбира от всичко и ще измреме от глад щото няма да има работа за никой щото всеки може сам да си свърши всичко за "без пари"?

хубаво е да има айти-та със 5 цифрени заплати за да ги дават на майстори от всякакъв вид, брокери и тн.. да ходят да си пазаруват нови коли, че да има оторизирани дълъри дето все пак като никой не може да ти оправи колата да са последната надежда, и тн...

големи хора уж а разсъждавате като малки деца :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 07 Апр 2022, 15:26

Извинявам се за офтопика.

Ако не беше сериозен колегата лошо момче, щеше да е много добро тролване. Обаче е сериозен, и е малко тъжно. Ако го прави по-щастлив, много от айти-тата са и дебели :mhihi:

Малко по-различна перспектива да ти дам, кое е по-добре - да си сменям сам маслото на автомобила и да мога да си регулирам клапаните на колата за удоволствие, което да ми отнеме 2-6 часа от почивен ден, или да си платя на някой, да го направи качествено и бързо, а аз да се наслаждавам на почивката си и да не си загубя деня? Много хора не им е хоби да са намазани с масло и да знаят как се измерва колко е разтеглена верига.
Не е срамно да си тесен специалист, срамно е да си с тесен мироглед.

Лично мнение - това че всеки разбира от всичко е сравнително кофти черта на манталитета ни.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата