Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ръб » 21 Фев 2021, 19:37

Имам лично позната след първата ваксина с болки по цялото тяло и главоболие вече седмица. За момента се отказа от втората.

От друга страна - леля ми е старша сестра в нашата болница вече 30 години - никой от медицинския персонал на болницата няма намерение да се ваксинира.

Вие си се дупчете като ви е кеф.

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Фев 2021, 19:39

Няма по-сигурно доказателство за ненадежността на ваксините от "на балдъзата шефа каза..." На мен това ми стига да изтрия цялата наука от съзнанието си и да плюя на ваксините, с които ни лъжат, мръсниците.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 21 Фев 2021, 19:42

ръб написа:Имам лично позната след първата ваксина с болки по цялото тяло и главоболие вече седмица. За момента се отказа от втората.

От друга страна - леля ми е старша сестра в нашата болница вече 30 години - никой от медицинския персонал на болницата няма намерение да се ваксинира.

Вие си се дупчете като ви е кеф.

Супер, дано има повече такива, че да има за нас.

знаех си, че сестрите са мозъците по болниците, те имат по-голямо самочувствие от лекарите обикновено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Фев 2021, 19:49

nxn написа:Родителите ми се ваксинираха, близо на 60 години са, вече минаха няколко дни, нямат проблеми, след месец или нещо отиват за втора, пак ще споделя, ако на някой му е интересно.

Доста рано, за АстраЗенека масово карат хората да чакат по 3 месеца за втора доза.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 21 Фев 2021, 19:53

Anthony_J написа:Няма по-сигурно доказателство за ненадежността на ваксините от "на балдъзата шефа каза..." На мен това ми стига да изтрия цялата наука от съзнанието си и да плюя на ваксините, с които ни лъжат, мръсниците.
Предпочитам да вярвам на екипа на болницата, от колкото на политици.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 21 Фев 2021, 20:31

Така е. Затова българите сме най-просветената и преуспяваща нация. Никой не може да ни излъже и да ни прави на балък нас. Ония прости англичани, американци и израелци са тъпи овце, дето още по-тъпите им политици ги мамят яко, а и явно нямат балдъзи. Ние, обаче, знаем цялата истина.
Последна промяна Anthony_J на 21 Фев 2021, 20:32, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 21 Фев 2021, 20:31

Аз съм чипиран с Модерна, странични ефекти нямах, освен лека отпадналост следобеда на следващият ден. Преди втория тур ще си направя тест за антитела. Няколко човека около мен, млади се ваксинираха с Астра Зенека и всичките на следващия ден за вдигнаха лека температура. Бързо им мина и всичко е наред засега.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 21 Фев 2021, 20:49

Anthony_J написа:Така е. Затова българите сме най-просветената и преуспяваща нация. Никой не може да ни излъже и да ни прави на балък нас. Ония прости англичани, американци и израелци са тъпи овце, дето още по-тъпите им политици ги мамят яко, а и явно нямат балдъзи. Ние, обаче, знаем цялата истина.
Забравям все, че щом в чужбината се прави нещо, значи е мерило и ние трябва да го следваме.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Фев 2021, 20:50

Ми чужбина та в случая е целия свят. Почти.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 21 Фев 2021, 20:53

Ако правехме каквото правят в чужбина, нямаше да сме там където сме, последни в Европа по всичко и на първо по разни неща като смъртност, корупция и други.
Ние винаги сме на обратно, за всичко, дори се гордеем, но за това ще сме на дъното винаги.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 21 Фев 2021, 21:24

The Guardian : "Nearly four in ten people in France, more than 25% of those in the US and 23% in Germany say they definitely or probably will not get vaccinated against Covid-19"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 21 Фев 2021, 21:25

steeN написа:
nxn написа:Родителите ми се ваксинираха, близо на 60 години са, вече минаха няколко дни, нямат проблеми, след месец или нещо отиват за втора, пак ще споделя, ако на някой му е интересно.

Доста рано, за АстраЗенека масово карат хората да чакат по 3 месеца за втора доза.

Прав си, може би са казали Май, а не Март.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 21 Фев 2021, 23:40

По последните проучвания ваксината на Астра Зенека е най-ефективна ако втората доза се постави поне 12 седмици след първата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Фев 2021, 8:44

Това са три месеца , обаче добре е да не се заразиш през това време щото втората доза я пропускаш . Астра зенека е с вирусен вектор аденовирус от шимпанзе ....мисля че тази ваксине е безполезна при доста хора . Много имат вроден имунитет към този адено вирус :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Фев 2021, 9:10

Jordana написа:...Астра зенека е с вирусен вектор аденовирус от шимпанзе ....мисля че тази ваксине е безполезна при доста хора . Много имат вроден имунитет към този адено вирус :mhihi:

може ли малко повече информация от достовени източници за тези мисли, и по-конкретно "мисля че тази ваксине е безполезна при доста хора" ? :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата