РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
служил съм в понтонен батальон в град Сливен 1997-1998 година и бих се върнал пак за година със същите хора на същото място

...............................................
аз пак бех караулно ку4е ж Благоевградски полк.1997 1998г.6ибана работа яко.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Не знам дали е оффтопик, но да кажа
:
Точно срещу нас (Обеля 1) има поделение. Тоест беше, защото сега всичко е порутина и е в развалини. Имам директен изглед от нас към цялата казарма и като малък си спомням, как гледах батковците на плаца да правят лицеви и да набиват крак. Баща ми стоеше до мен и казваше "Като пораснеш и ти ще правиш така..." . Помня как като играехме пред блока с приятелите и войниците ни даваха пари през оградата да им купим вафли "Добруджа" по 15-20 бройки на човек и бисквити, като ни оставяха по 2-3 вафли и пакетче от бисквитите като награда. Тогава беше и първият ми опит с оръжие, едно войниче ми даде да подържа малко и много се чудех как не му тежи.. ма съм бил на 8-9 години..... Спомням си как един го хванаха докато му доставях поръчката и после цял ден прави нещо по плаца (май е чистил тревата с ножче). По цял ден квартала гърмеше от викове строй се, наляяяяво, миирррррнооо и УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕ ... сега като гледам в какво се е превърнало всичко ми става кофти..

Точно срещу нас (Обеля 1) има поделение. Тоест беше, защото сега всичко е порутина и е в развалини. Имам директен изглед от нас към цялата казарма и като малък си спомням, как гледах батковците на плаца да правят лицеви и да набиват крак. Баща ми стоеше до мен и казваше "Като пораснеш и ти ще правиш така..." . Помня как като играехме пред блока с приятелите и войниците ни даваха пари през оградата да им купим вафли "Добруджа" по 15-20 бройки на човек и бисквити, като ни оставяха по 2-3 вафли и пакетче от бисквитите като награда. Тогава беше и първият ми опит с оръжие, едно войниче ми даде да подържа малко и много се чудех как не му тежи.. ма съм бил на 8-9 години..... Спомням си как един го хванаха докато му доставях поръчката и после цял ден прави нещо по плаца (май е чистил тревата с ножче). По цял ден квартала гърмеше от викове строй се, наляяяяво, миирррррнооо и УВОЛНЕНИЕЕЕЕЕЕ ... сега като гледам в какво се е превърнало всичко ми става кофти..

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- bbratcheda
- кандидат ентусиаст
-
казарма
09.1994-03.1996-Горна Баня
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
61-а Стрямска Механизирана бригада гр.Карлово 2001год. 2-ри батальон, Свързочен взвод - а иначе новобранския център бях в гр.Плевен - горе до панорамата при ст.лейтенант Великов(нинджата) едва ли има хора дето са служили там да не го знаят 

- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Тази тема ме върна години, години назад.Служих в под.56620 на Момчилградския отряд- Граничар.Като начало 3 месеца в с.Чорбаджийско, подготвителен батальон/там ни беше и клетвата/ и от там на заставите.Аз бях на Маказа и в интерес на истината се чувствам късметлия.Командир ни беше ст. л-т Кръстев /Ръско/, голям шматарок, но пък връзкар.Маказа беше оперативна з-ва и имахме много екстри/като компютърна зала, спортна площадка,игрална зала и т.н./. Служих - 2г и 7дни. Периода 23.09.87г - 30.09.89г. Имам чувството, че е минала цяла вечност от тогава, а все едно беше вчера, как лети времето не е истина.
.

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
аз съм от старците тука, 1987 постъпих в НШЗО Христо Ботев в Плевен, 5-та батарея на артилерийския дивизион с командир майор Пелов, батареен капитан- Найденов, по прякор Гипса. Бяхме най-големия випуск в историята на школата - около 5500 човека, а сега армията ни е 30 000, ебахти и държавата. Втората година като фазан изкарах в под. 36420, ако не бъркам номера - трети армейски разузнавателен артилерийски дивизион, уволних се 13.09.1989 год. и после до 1993 ме скъсаха от запаси, ама като излезе заповед за времето на запаса да ни плащат заплати като за кадрови офицери, а вече бях старши лейтенант и запасите спряха.
only rear wheel drive
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
От март 93 до септември 94-полка в Звездец под.28260-трета рота,първи взвод-луда работа но си има6е и положителните страни.трябва да има военна служба-сега6ните мом4ета са големи мърди,казармата малко или много праве6е от мърля4а мъж 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
lycki написа:От март 93 до септември 94-полка в Звездец под.28260-трета рота,първи взвод-луда работа но си има6е и положителните страни.трябва да има военна служба-сега6ните мом4ета са големи мърди,казармата малко или много праве6е от мърля4а мъж
Колега..мъряча преди казармата си остава мъряч и вътре,остава мърляч и след нея

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Има6 право,само като се сетя какви ги има6е...такива никога няма да се оправят-добре 4е не бяха многоplradev написа:lycki написа:От март 93 до септември 94-полка в Звездец под.28260-трета рота,първи взвод-луда работа но си има6е и положителните страни.трябва да има военна служба-сега6ните мом4ета са големи мърди,казармата малко или много праве6е от мърля4а мъж
Колега..мъряча преди казармата си остава мъряч и вътре,остава мърляч и след неяЕдин човек боклук ли се е,той си остава такъв с казарма или без нея.Иначе донякъде съм ЗА казарма ...

- dani3406
- Потребител
-
Здравейте
. От 6.01.1999г. до 24.03.1999г. в Балчик школа за шофьори. После до краят на службата ми до 06.01.2000г. в 16-та Авиобаза Враждебна.

- Big Papi 34
- Потребител
-
A може ли да говорим в тая тема кой кво е давал и на кого, че да отърве казармата??? Аз лично - $1,300 на двама различни доктори... те ми подаваха топката доста тарикатски и изобщо не можеха да бъдат уличени в нищо, дори и да съм им готвил куркапан... Иначе тряаше да служа 97-ма, ама не ми се ходеше хич.
Бе всички партии бяха доволни в края на краищата. Вашия опит?
Бе всички партии бяха доволни в края на краищата. Вашия опит?
"When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea." -- Eric Cantona, French Philosopher.