Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
тия са обречениReportera написа:1/8 Финали BMW- Arsenal на 1/4 фина играем с победителя от Челси - VW
Стегаите се!!!

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
играем не тая събота а другата
да знаете после да нема неразбрали!
ще пишеме с Надя когато има зала и час това е за сега в събота ако още се пази залата понеже миналата не ходихме може да направим една тренировка с някои сборен отбор или направо контрола

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
1/8-финали
1. ЦСКА - data.bg
2. Club F1 - dir.bg
3. Челси - VW
4. BMW - Арсенал
5. 1АЕГ - Левски
6. ФМБГ - Светкавица
7. Симитли - ФРГ
8. PCMania - FenMania
1/4-финали
А. 1-2
Б. 3-4
В. 5-6
Г. 7-8
1/2-финали
А-Б
В-Г
Крайна дата за изиграване на 1/8-финалите - 18.02.2007
1. ЦСКА - data.bg
2. Club F1 - dir.bg
3. Челси - VW
4. BMW - Арсенал
5. 1АЕГ - Левски
6. ФМБГ - Светкавица
7. Симитли - ФРГ
8. PCMania - FenMania
1/4-финали
А. 1-2
Б. 3-4
В. 5-6
Г. 7-8
1/2-финали
А-Б
В-Г
Крайна дата за изиграване на 1/8-финалите - 18.02.2007
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
krika написа:тия са обречениReportera написа:1/8 Финали BMW- Arsenal на 1/4 фина играем с победителя от Челси - VW
Стегаите се!!!
Внимавай да не те обречеме тебе, както забарви да звъннеш за мача с ЦСКА

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Мдам момчета стягайте се че не знам до кога ще успявам да ви нося на гръб целия отбор
Майтапа настрана,требе поне ако не купата то поне на полуфинал да стигнеме така че стегайте се!!!

Майтапа настрана,требе поне ако не купата то поне на полуфинал да стигнеме така че стегайте се!!!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
M2PR написа:krika написа:тия са обречениReportera написа:1/8 Финали BMW- Arsenal на 1/4 фина играем с победителя от Челси - VW
Стегаите се!!!
Внимавай да не те обречеме тебе, както забарви да звъннеш за мача с ЦСКА

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Ч Р Д на патерици Туламоре
Жив и здрав най-вече
Абе е са погледнах у форума на лигата, тоа от арсенал дето е писал, така ми изглежда че се едно е некъв началник, чак е писал ' тая седмица нема да е, другата щело да е дори на 18 ти, и накрая чак споко ми писал'. Ми аз не виждам да сме се притеснили, ма нема некой си там да ми дирижира нещата!
Моята молба е ако може да напраиме мача привечер към 18:30 за да мога да се включа и аз, щото знаете че съм плътно на работа следобедите, другия ми вариант е петък или събота сутрин. Тва само като инфо де, то немога да определям аз часа и деня на мача
Звънях току що в Христо Ботев и мога да запаза тая и следващата неделя ма чак от 22:30, което мене ме устройва ма вие кажете и от Арсенал също да ги питаме. Звънях на МЕИ, и там няма места, остава Ани на Академик да си дигне телефона и да каже, ма там залите са ужасни.
Айде ного здраве

Абе е са погледнах у форума на лигата, тоа от арсенал дето е писал, така ми изглежда че се едно е некъв началник, чак е писал ' тая седмица нема да е, другата щело да е дори на 18 ти, и накрая чак споко ми писал'. Ми аз не виждам да сме се притеснили, ма нема некой си там да ми дирижира нещата!
Моята молба е ако може да напраиме мача привечер към 18:30 за да мога да се включа и аз, щото знаете че съм плътно на работа следобедите, другия ми вариант е петък или събота сутрин. Тва само като инфо де, то немога да определям аз часа и деня на мача

Звънях току що в Христо Ботев и мога да запаза тая и следващата неделя ма чак от 22:30, което мене ме устройва ма вие кажете и от Арсенал също да ги питаме. Звънях на МЕИ, и там няма места, остава Ани на Академик да си дигне телефона и да каже, ма там залите са ужасни.
Айде ного здраве
долен хранител

аз говорих с Любо по телефона и се разбрахме да не е тая седмица за това е писал така....те играя и в некъв друг турнир.Ние може да си запазим зала и от 22:30 тая седмица да поиграем за тонус а иначе другата седмица се разбрахме с Любо да се чуеме и ще ти звана да направиме така мача та да играеш и ти
та после ако вземеме да паднеме да кажеме че си бил ти виновен 

поздрави

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм за 22:30 ама само да не е тази събота защото не съм в София по обясними причини
А иначе ние сме си шоферчета така че нема проблема има с кво да ходиме има и с кво да се върнеме ама момчетата от Арсенал дали ще могат не знам а и другите от нашия отбор.
Мерси за пожеланията!!!

А иначе ние сме си шоферчета така че нема проблема има с кво да ходиме има и с кво да се върнеме ама момчетата от Арсенал дали ще могат не знам а и другите от нашия отбор.
Мерси за пожеланията!!!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Говорих сега с едно приятелче (някой го познават: Жокера), та той бачкаше като управителче на СС, а сега откриват едни нови игрища горе при НСА. Едното е направено вече и е нещо от сорта на Академик, но ми каза че до 4 5 дена откриват друго, каквото няма никъде засега в БГ! Ще е покрито с балон, няква уникална трева, съблекални, бе каза че ше е по добро от националния стадион! Като пари излиза 100 лева на час и половина, ма според мене си заслужава, така или иначе даваме по 5 лева за некви мизерни зали, викам да даваме по 2 3 лева отгоре и да си го запазиме за един месец напред, и без това имаме мачове за купата. Проблема е че ше излапат часовете като топъл хляб, та сега като се връщам от офиса съм се разбрал с него да мина да ги огледам и напрао ше запаза някъв час!
Айде като го видите тва драснете по един СМС или клипнете ако сте съгласни че ми писна да звана на сички, а немога сам да ги зимам тия решения
Айде като го видите тва драснете по един СМС или клипнете ако сте съгласни че ми писна да звана на сички, а немога сам да ги зимам тия решения

долен хранител

sinqta_strela написа:Говорих сега с едно приятелче (някой го познават: Жокера), та той бачкаше като управителче на СС, а сега откриват едни нови игрища горе при НСА. Едното е направено вече и е нещо от сорта на Академик, но ми каза че до 4 5 дена откриват друго, каквото няма никъде засега в БГ! Ще е покрито с балон, няква уникална трева, съблекални, бе каза че ше е по добро от националния стадион! Като пари излиза 100 лева на час и половина, ма според мене си заслужава, така или иначе даваме по 5 лева за некви мизерни зали, викам да даваме по 2 3 лева отгоре и да си го запазиме за един месец напред, и без това имаме мачове за купата. Проблема е че ше излапат часовете като топъл хляб, та сега като се връщам от офиса съм се разбрал с него да мина да ги огледам и напрао ше запаза някъв час!
Не знаех, че познаваш Илко

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
не е Илко а Георги (Жоро)
иначе игрището е бест ъф д'Ъ.. иначе по добре е да се предплати защото часовете отлитат с всеки изминал ден 

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето