Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 05 Фев 2007, 23:20

Reportera написа:1/8 Финали BMW- Arsenal на 1/4 фина играем с победителя от Челси - VW

Стегаите се!!!
тия са обречени :twisted:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 05 Фев 2007, 23:36

играем не тая събота а другата :) да знаете после да нема неразбрали! :) ще пишеме с Надя когато има зала и час това е за сега в събота ако още се пази залата понеже миналата не ходихме може да направим една тренировка с някои сборен отбор или направо контрола
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 06 Фев 2007, 0:05

1/8-финали

1. ЦСКА - data.bg
2. Club F1 - dir.bg
3. Челси - VW
4. BMW - Арсенал
5. 1АЕГ - Левски
6. ФМБГ - Светкавица
7. Симитли - ФРГ
8. PCMania - FenMania

1/4-финали

А. 1-2
Б. 3-4
В. 5-6
Г. 7-8

1/2-финали

А-Б
В-Г

Крайна дата за изиграване на 1/8-финалите - 18.02.2007
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 06 Фев 2007, 1:14

krika написа:
Reportera написа:1/8 Финали BMW- Arsenal на 1/4 фина играем с победителя от Челси - VW

Стегаите се!!!

Внимавай да не те обречеме тебе, както забарви да звъннеш за мача с ЦСКА :idea:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 06 Фев 2007, 14:02

Мдам момчета стягайте се че не знам до кога ще успявам да ви нося на гръб целия отбор :kuku: :ahah:

Майтапа настрана,требе поне ако не купата то поне на полуфинал да стигнеме така че стегайте се!!!
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Фев 2007, 22:57

M2PR написа:
krika написа:

Стегаите се!!!

Внимавай да не те обречеме тебе, както забарви да звъннеш за мача с ЦСКА :idea:
:gay:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 07 Фев 2007, 18:03

Ч.Р.Д. на Велко :) С пожелания за всичко най-най и много сбъднати мечти :yes:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 08 Фев 2007, 11:06

Ч Р Д на патерици Туламоре :winky: Жив и здрав най-вече :чрд:
Абе е са погледнах у форума на лигата, тоа от арсенал дето е писал, така ми изглежда че се едно е некъв началник, чак е писал ' тая седмица нема да е, другата щело да е дори на 18 ти, и накрая чак споко ми писал'. Ми аз не виждам да сме се притеснили, ма нема некой си там да ми дирижира нещата!
Моята молба е ако може да напраиме мача привечер към 18:30 за да мога да се включа и аз, щото знаете че съм плътно на работа следобедите, другия ми вариант е петък или събота сутрин. Тва само като инфо де, то немога да определям аз часа и деня на мача :winky:
Звънях току що в Христо Ботев и мога да запаза тая и следващата неделя ма чак от 22:30, което мене ме устройва ма вие кажете и от Арсенал също да ги питаме. Звънях на МЕИ, и там няма места, остава Ани на Академик да си дигне телефона и да каже, ма там залите са ужасни.
Айде ного здраве
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 08 Фев 2007, 11:17

аз говорих с Любо по телефона и се разбрахме да не е тая седмица за това е писал така....те играя и в некъв друг турнир.Ние може да си запазим зала и от 22:30 тая седмица да поиграем за тонус а иначе другата седмица се разбрахме с Любо да се чуеме и ще ти звана да направиме така мача та да играеш и ти :mhihi: та после ако вземеме да паднеме да кажеме че си бил ти виновен :)

поздрави

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 08 Фев 2007, 11:18

Аз съм за 22:30 ама само да не е тази събота защото не съм в София по обясними причини :bchug: :have one: :чрд:
А иначе ние сме си шоферчета така че нема проблема има с кво да ходиме има и с кво да се върнеме ама момчетата от Арсенал дали ще могат не знам а и другите от нашия отбор.
Мерси за пожеланията!!! :D
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 08 Фев 2007, 11:42

Говорих сега с едно приятелче (някой го познават: Жокера), та той бачкаше като управителче на СС, а сега откриват едни нови игрища горе при НСА. Едното е направено вече и е нещо от сорта на Академик, но ми каза че до 4 5 дена откриват друго, каквото няма никъде засега в БГ! Ще е покрито с балон, няква уникална трева, съблекални, бе каза че ше е по добро от националния стадион! Като пари излиза 100 лева на час и половина, ма според мене си заслужава, така или иначе даваме по 5 лева за некви мизерни зали, викам да даваме по 2 3 лева отгоре и да си го запазиме за един месец напред, и без това имаме мачове за купата. Проблема е че ше излапат часовете като топъл хляб, та сега като се връщам от офиса съм се разбрал с него да мина да ги огледам и напрао ше запаза някъв час!
Айде като го видите тва драснете по един СМС или клипнете ако сте съгласни че ми писна да звана на сички, а немога сам да ги зимам тия решения :idea:
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 08 Фев 2007, 12:45

аз съм за :)

поздрави

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Knight_Rider » 08 Фев 2007, 14:45

И аз съм вътре!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mladostbg » 09 Фев 2007, 1:03

sinqta_strela написа:Говорих сега с едно приятелче (някой го познават: Жокера), та той бачкаше като управителче на СС, а сега откриват едни нови игрища горе при НСА. Едното е направено вече и е нещо от сорта на Академик, но ми каза че до 4 5 дена откриват друго, каквото няма никъде засега в БГ! Ще е покрито с балон, няква уникална трева, съблекални, бе каза че ше е по добро от националния стадион! Като пари излиза 100 лева на час и половина, ма според мене си заслужава, така или иначе даваме по 5 лева за некви мизерни зали, викам да даваме по 2 3 лева отгоре и да си го запазиме за един месец напред, и без това имаме мачове за купата. Проблема е че ше излапат часовете като топъл хляб, та сега като се връщам от офиса съм се разбрал с него да мина да ги огледам и напрао ше запаза някъв час!

Не знаех, че познаваш Илко :D. На тоя балон ще играем с дата.бг в неделя. Имах възможност да ходя да го видя във вторник - тревата е едно към едно като на Академик, но първо, че е покрито и си има очертания и второ, че съблекалните ще са точно до него. Много яко изглежда и определено си заслужава парите!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 09 Фев 2007, 11:05

не е Илко а Георги (Жоро) :) иначе игрището е бест ъф д'Ъ.. иначе по добре е да се предплати защото часовете отлитат с всеки изминал ден :mhihi:
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата