Търси / предлага работа.
Модератор: Общи модератори
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: Търси / предлага работа.
Я да напиша какво е нужно и как се вади за започване на работа като ОХРАНА. Не претендирам за точност, тъй като във всяка фирма може да е различно.
Отиваш да си търсиш работа в дадена охранителна фирма и след като си поговориш с леличките там, ти дават едно листче, озаглавено НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОСТЪПВАНЕ В (името на фирмата), на което пише:
1. Молба по образец
2. Анкета по образец
3. Автобиография или CV, в която допълнително да се отразят данни за родителите и братя и сестри: три имена и месторабота
4. Свидетелство за съдимост
5. Служебна бележка от Националната следствена служба - подава се искане по НСлС и се изпращя по служебен ред на адрес: (име и адрес на фирмата). Представя се касовия ордер, с който е заявена служебната бележка
6. Служебна бележка от Окръжната прокуратура / Софийска градска прокуратура/ по постоянен адрес, че лицето не е привлечено като обвиняем за умишлено престъпление от общ характер
7. Медицинско свидетелство за започване на работа
8. Мецидинско удостоверение, че кандидатът е психично здрав - издава се от психиатричен кабинет. Не се зачита медицинско с данни, че лицето не се води на отчет в психодиспансера
9. Удостоветение за завършен курс за първоначално обучение за охранител
10. Трудова книжка. Представя се в деня на назначаване
11. Служебна бележка от предишна месторабота за придобития през годината облагаем доход и за удържание през годината данък по Член. 45 пт Закона за данъците върху доходите на физически лица - ЗДДФЛ.
12. Снимка - паспортен формат - 2 бр.
13. Фотокопия от
- лична карта от двете страни - 2 бр.
- диплом за завършено образование
- шофьорска книжка (ако има такава)
1. Това се пише на място при интервюиращият. Представлява лист, на който си пишеш имената, къде живееш и "Г-н едикой си, моля да бъда назначен на работа във вашата фирма". Т`ва е.
2. Това е лист, на който отговаряш на въпроси от типа "Имате ли разрешително за оръжие", "Какъв модел автомобил имате" и други такива. Нищо сложно. Също се пише на място.
3. Няма нужда от обяснение
4. Вади се в сградата на бившият нотариат - на "Попа". Струва 5.80 и се чака от 1 до 5 дни (при мен беше 3).
5. Слизаш на метростанция "Г.М. Димитров" и тръгваш надолу по Авт.№280 посока хотел Плиска, по западния тротоар. Минаваш една синьо-бяла сграда, която прилича на общежитие и след нея има нещо като навес, бял на цвят (прилича на бензиностанция). Там на едно гишенце има един бивш полковник от БА (внимавай да не му кажеш Старши, както направих аз, защото те удостоява с поглед тип "карцер" и става целия червен
). Взимаш си една декларацийка от масата, попълваш я, даваш му 2лв., тоя ти дава една бележка, че си дал 2лв. (и която трябва да представиш на каката във фирмата) и си заминаваш.
6. Отиваш на "Римската стена" в Окръжна прокуратура и след джобене на входа се качваш на третия етаж, влизаш в стая 325, взимаш си бланка от масата (попълват се две еднакви, които са "кламеризирани") и ги даваш на гише №1. Не се плаща и се чака около 3 дни (при мен два). ! На гърба на втората бланка трябва да си напишеш трите имена с печатни букви. Задължително! edit. 29.04.2013. След като отидеш да си получиш листа от прокуратурата, отиваш в Съдебната палата (да, същата - тази на Света Неделя), качваш се на втория етаж и влизаш в стая 79 (една с врати като на гардероб). Там даваш този лист за заверка и ти дават една бележка, на която пише на коя дата да дойдеш отново. Заминаваш си и след една седмица отиваш пак в същата стая с бележката и 2лв. да ти дадат нов лист. Чака се 30 човека опашка обикновено, но върви бързо - аз за 30 мин бях готов.
7. Това ти до дава личният ти лекар. Струва 15 лв. (при мен стана за 1 мин. без обикаляне по докторите за подписи
). Ако имаш кофти личен лекар, може и да се поразходиш из поликлиниката.
8. Отиваш в някоя психиатрия (аз отидох в тази, дето е до Централна баня) и там какичката ти взима 30 лв. и те вкарва в един кабинет, дето друга какичка (или лелка, както при мен) те пита пушиш ли, къркаш ли, говориш ли си сам и ти дава една бележчица, че си наред (поне в моята пишеше така
). Но забележи, че бележката не трябва да е от типа "... че лицето не се води на отчет в психодиспансера"!!, а " че кандидатът е психично здрав" т.е. трябва да си минеш прегледчето!
9. Този курс го караш в самата фирма за 3 дни и струва 60лв. Може веднага да го платиш, може и от заплатата 2x30 лв. (поне при
мен така). Говорят ти глупости по 6 часа за три дни, но ВАЖИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
10. Ясно е.
11. Това не знам какво е, а и каката от фирмата каза, че няма да ми трябва, ако съм бил безработен от една година или повече (или пък съм бачкал, но не на трудов договор).
12. И т`ва е ясно.
13. Т`ва пък е най-ясно.
Живи и здрави и успех!
Отиваш да си търсиш работа в дадена охранителна фирма и след като си поговориш с леличките там, ти дават едно листче, озаглавено НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПОСТЪПВАНЕ В (името на фирмата), на което пише:
1. Молба по образец
2. Анкета по образец
3. Автобиография или CV, в която допълнително да се отразят данни за родителите и братя и сестри: три имена и месторабота
4. Свидетелство за съдимост
5. Служебна бележка от Националната следствена служба - подава се искане по НСлС и се изпращя по служебен ред на адрес: (име и адрес на фирмата). Представя се касовия ордер, с който е заявена служебната бележка
6. Служебна бележка от Окръжната прокуратура / Софийска градска прокуратура/ по постоянен адрес, че лицето не е привлечено като обвиняем за умишлено престъпление от общ характер
7. Медицинско свидетелство за започване на работа
8. Мецидинско удостоверение, че кандидатът е психично здрав - издава се от психиатричен кабинет. Не се зачита медицинско с данни, че лицето не се води на отчет в психодиспансера
9. Удостоветение за завършен курс за първоначално обучение за охранител
10. Трудова книжка. Представя се в деня на назначаване
11. Служебна бележка от предишна месторабота за придобития през годината облагаем доход и за удържание през годината данък по Член. 45 пт Закона за данъците върху доходите на физически лица - ЗДДФЛ.
12. Снимка - паспортен формат - 2 бр.
13. Фотокопия от
- лична карта от двете страни - 2 бр.
- диплом за завършено образование
- шофьорска книжка (ако има такава)
1. Това се пише на място при интервюиращият. Представлява лист, на който си пишеш имената, къде живееш и "Г-н едикой си, моля да бъда назначен на работа във вашата фирма". Т`ва е.
2. Това е лист, на който отговаряш на въпроси от типа "Имате ли разрешително за оръжие", "Какъв модел автомобил имате" и други такива. Нищо сложно. Също се пише на място.
3. Няма нужда от обяснение
4. Вади се в сградата на бившият нотариат - на "Попа". Струва 5.80 и се чака от 1 до 5 дни (при мен беше 3).
5. Слизаш на метростанция "Г.М. Димитров" и тръгваш надолу по Авт.№280 посока хотел Плиска, по западния тротоар. Минаваш една синьо-бяла сграда, която прилича на общежитие и след нея има нещо като навес, бял на цвят (прилича на бензиностанция). Там на едно гишенце има един бивш полковник от БА (внимавай да не му кажеш Старши, както направих аз, защото те удостоява с поглед тип "карцер" и става целия червен

6. Отиваш на "Римската стена" в Окръжна прокуратура и след джобене на входа се качваш на третия етаж, влизаш в стая 325, взимаш си бланка от масата (попълват се две еднакви, които са "кламеризирани") и ги даваш на гише №1. Не се плаща и се чака около 3 дни (при мен два). ! На гърба на втората бланка трябва да си напишеш трите имена с печатни букви. Задължително! edit. 29.04.2013. След като отидеш да си получиш листа от прокуратурата, отиваш в Съдебната палата (да, същата - тази на Света Неделя), качваш се на втория етаж и влизаш в стая 79 (една с врати като на гардероб). Там даваш този лист за заверка и ти дават една бележка, на която пише на коя дата да дойдеш отново. Заминаваш си и след една седмица отиваш пак в същата стая с бележката и 2лв. да ти дадат нов лист. Чака се 30 човека опашка обикновено, но върви бързо - аз за 30 мин бях готов.
7. Това ти до дава личният ти лекар. Струва 15 лв. (при мен стана за 1 мин. без обикаляне по докторите за подписи

8. Отиваш в някоя психиатрия (аз отидох в тази, дето е до Централна баня) и там какичката ти взима 30 лв. и те вкарва в един кабинет, дето друга какичка (или лелка, както при мен) те пита пушиш ли, къркаш ли, говориш ли си сам и ти дава една бележчица, че си наред (поне в моята пишеше така

9. Този курс го караш в самата фирма за 3 дни и струва 60лв. Може веднага да го платиш, може и от заплатата 2x30 лв. (поне при
мен така). Говорят ти глупости по 6 часа за три дни, но ВАЖИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
10. Ясно е.
11. Това не знам какво е, а и каката от фирмата каза, че няма да ми трябва, ако съм бил безработен от една година или повече (или пък съм бачкал, но не на трудов договор).
12. И т`ва е ясно.
13. Т`ва пък е най-ясно.
Живи и здрави и успех!
Последна промяна Flash на 29 Апр 2013, 16:43, променена общо 8 пъти
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M

Колега,аз за МВР вадих почти всички тия документи.
Тва да не е за ФБР

едит: по т.5 Отиваш на място,пишеш там няк'во заявление или там кво е

едит2:По т.8 Не е ли в психиатрията до пожарната дето е,10-15 кинта,правят бърз отчет,че не се водиш там

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
burnou7 написа:Не е ли в психиатрията до пожарната дето е,10-15 кинта,правят бърз отчет,че не се водиш тами ти дават неква бележка

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
N.Mihaylovski написа:Търся, ДИЗАЙНЕР, задължително да има опит и да е на ТИ с фото шоп, корел дрол, илюстратор, индизайн, Порт фолио ми изпращайте на ЛС
Хора който са любители в областта да не ми пишат моля.
Може да е студент, да работи дистанционно, и т,н
Продължавам да търся.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Cvetun написа:Отново без работаТърся оферти за София,на смени.Цветомир 0893939377
Без претенции,каква е работата !

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Шофьор за разносна търговия,за района на София .Търся сериозен човек,за постоянно,0888319188

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Търся, момиче/жена, за работа в бирария в района на Света Троица, София.
По възможност да живее близо до района(не е задължително ако има желание да пътува ...).
Работно време два на два ... с осигуровки и договор!
За повече инфо: 0879 431748 или л.с.
П.С. Само за сериозни, работата не е от най леките ..., търси се за дългосрочно ...!
По възможност да живее близо до района(не е задължително ако има желание да пътува ...).
Работно време два на два ... с осигуровки и договор!
За повече инфо: 0879 431748 или л.с.
П.С. Само за сериозни, работата не е от най леките ..., търси се за дългосрочно ...!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Търси се барманка-сервитьорка с опит. София.
Кафе - бар на булевард Прага 30. Заведението не е голямо но има нон стоп текучество на клиенти заради локацията. Постоянни клиенти.
Умения при работа с професионална кафе машина и кафе мелачка , фреш машина, минимална компютърна грамотност приветлив външен вид.
Твърда заплата + бакшиши.
Кафе - бар на булевард Прага 30. Заведението не е голямо но има нон стоп текучество на клиенти заради локацията. Постоянни клиенти.
Умения при работа с професионална кафе машина и кафе мелачка , фреш машина, минимална компютърна грамотност приветлив външен вид.
Твърда заплата + бакшиши.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Търся работа за София!Очаквам предложения!
0893939377 Цветомир
0893939377 Цветомир
- dennistd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: с цена на бензина от 1,20 лв
И аз да се разпиша... Търся си работа, за София става въпрос.
На 20 години съм.
Завършил съм ТУЕС към ТУ-София, специалност Системно Програмиране. До сега учех в ТУ-София специалност Електроника. С компютрите съм в час, но това мисля, че е ясно. Имам някакви автомобилни познания (не претендирам, че са много, но пък не смятам, че са и малко), както и известен практически опит в ремонти и т.н.
Като личност съм инициативен, отговорен и вежлив.
Шофьорска книжка - Да, без нарушения.
Категории:
А,В,М;
Лично МПС: Да
Оферти за работа приемам всякакви и не съм свръх капризен към работата, нито към заплащането.
Телефон: 0885-06-52-55 Денис (по всяко време)
На 20 години съм.
Завършил съм ТУЕС към ТУ-София, специалност Системно Програмиране. До сега учех в ТУ-София специалност Електроника. С компютрите съм в час, но това мисля, че е ясно. Имам някакви автомобилни познания (не претендирам, че са много, но пък не смятам, че са и малко), както и известен практически опит в ремонти и т.н.
Като личност съм инициативен, отговорен и вежлив.
Шофьорска книжка - Да, без нарушения.
Категории:
А,В,М;
Лично МПС: Да
Оферти за работа приемам всякакви и не съм свръх капризен към работата, нито към заплащането.
Телефон: 0885-06-52-55 Денис (по всяко време)
Walter Röhrl написа:For me driving starts when I steer the car with the throttle pedal instead of the wheel.
Everything else is just doing work.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Търся добре изглеждащо момиче с опит , за работа като сервитьорка в гр.Поморие
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Cvetun написа:Търся работа за София!Очаквам предложения!
0893939377 Цветомир

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Cvetun написа:Cvetun написа:Търся работа за София!Очаквам предложения!
0893939377 Цветомир
Сори, че се намесвам, ама дай някакви данни за теб..
Трябва ли всеки с каквато и да е работа да ти звъни на телефона за да те разпитва. Нещо СВ, три-четири изречения за теб..

И аз да се разпиша - търси се junior web developer за София. Повече инфо на ЛС.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Здравейте колеги с един приятел си търсим някаква работа каквато и да е, може на някоя автомивка или нещо подобно за лятото. На 17 години сме, учим графичен дизайн. От Пловдив сме и двамата. Ако някой има някакво предложение да ми пише на Л.С. или на тел. 0884202242 

Търся работа за гр. София.
Имам завършено икономическо образование:
2005 година - бакалавър по Икономика и организация на труда. Специалност: Управление на персонал.
2008 година - магистър по Публични финанси. Специалност: Одит в публичният сектор.
Имам трудов стаж като специалист и началник ТРЗ.
Имам трудов стаж като счетоводител.
На 31 години съм.
Търся работа в икономическата сфера, както и работа свързана с маркетинг, реклама, и изобщо работа в екип.
Насочил съм се и към ИТ и работа с дизайн и компютри. Но съм любител в тази сфера.
Отделно мога да предложа счетоводни услуги. Имам оборудвано помещение като офис с всичко необходимо за извършване на тази работа. Ако някой си търси дистанционен счетоводител...
Пращам автобиография при интерес
Поздрави
Имам завършено икономическо образование:
2005 година - бакалавър по Икономика и организация на труда. Специалност: Управление на персонал.
2008 година - магистър по Публични финанси. Специалност: Одит в публичният сектор.
Имам трудов стаж като специалист и началник ТРЗ.
Имам трудов стаж като счетоводител.
На 31 години съм.
Търся работа в икономическата сфера, както и работа свързана с маркетинг, реклама, и изобщо работа в екип.
Насочил съм се и към ИТ и работа с дизайн и компютри. Но съм любител в тази сфера.
Отделно мога да предложа счетоводни услуги. Имам оборудвано помещение като офис с всичко необходимо за извършване на тази работа. Ако някой си търси дистанционен счетоводител...
Пращам автобиография при интерес

Поздрави
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.