Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Кличко-Пулев FINISH
Vanqu1sh написа:Не мога да разбера безполезни паляци като е34 и Демирев кво правят още в тоя форум. Няма ли някой модератор да ни отърве от безкрайната им простотия вече![]()
Не знам за споменатите от теб, но ти с подобни изказвания определено правиш нужното впечатление на модераторите...
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... ati-305344
Ето до какво води прекалено високото самочувствие, Кличко признава че е искал да нанесе много тежък пердах на нашия ама просто не е издържал много Пулев.
Според мен много точно го е казал Кличко за уважението
Ето до какво води прекалено високото самочувствие, Кличко признава че е искал да нанесе много тежък пердах на нашия ама просто не е издържал много Пулев.
Според мен много точно го е казал Кличко за уважението
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sporto ... ati-305344
Точно това беше цялата идея на мача..радвам се, че го призна Кличко най-накрая!
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39

doomy525 написа:http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/klichko-pulev-ne-proiavi-uvazhenie-kym-men-i-si-plati-305344
Аз ви казах че ще го учат на обноски
Ма пак го пощади че и в 1-ви рунд можеше да приключи, но фибанк щяха се сърдят
деам и нещастниците, тва бяха най-големите дразнители на вечерта + журналистчето..

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е той си казва, че нарочно се е сдържал да не го приключи от веднъж и в началото - искал е да го поотупа както си трябва. Това пък навежда на мисълта, че ще изкара май повече пари от залог за победа с КО в 5ти рунд от колкото от самия мач 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
acer написа:Аз ви казах че ще го учат на обноскиМа пак го пощади че и в 1-ви рунд можеше да приключи, но фибанк щяха се сърдят
Урокът завърши преждевременно и за изненада на Кличко. Очертаваше се такава схема - един рунд Кубрат е долу, един рунд Кличко само обикаля наоколо и избягва удари.
След първия рунд той се стараеше да не удря с дясната ръка освен при вече споменатия случай в третия рунд когато получаваше удари по тила при сигнал стоп. В петия или надцени колко може да понесе Кубрат или си подцени левия.
Според мен, особено след това интервю на Кличко, за истинския край на мача се подготвяше удар с дясната ръка, за да е сигурно, че Кубрат ако не си научи урока поне ще е получил каквото си търси.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
май май му се щеше още да го бие,но не издържа нашето момче.брееееееееееей,много е силен Владко-не напразно е НОМЕР 1,тва само с търби и винкели можеш да го свалиш.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Срам ме е как се държа нашенската "публика" към Володята и го освиркваше, а човекът е изключително добре настроен към България и българите.
Завършил съм висшето си образование в Украинската ССР и никога не са се подигравали с нас или освирквали.
СРАМ МЕ Е!!!!

Завършил съм висшето си образование в Украинската ССР и никога не са се подигравали с нас или освирквали.
СРАМ МЕ Е!!!!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Егати злобарите сте някой от форума, хубаво не се е справил добре Кобрата но това значи ли че, трябва да го хейтвате. Това за мен е жалко поведение много жалко! И много ми е странно това че, Кличко като го освиркват е простотия а когато вие плюете нащо момче всичко е точно. 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:вие плюете нащо момче
Въбще не плюем нашето момче.
Той просто си е аматьор в сравнение с Вовата.
Все едно да сравняваш Фиат Пунто и БМВ 7 дори от старите славни времена.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
bmw maniqk ivo bmw написа:Егати злобарите сте някой от форума, хубаво не се е справил добре Кобрата но това значи ли че, трябва да го хейтвате. Това за мен е жалко поведение много жалко! И много ми е странно това че, Кличко като го освиркват е простотия а когато вие плюете нащо момче всичко е точно.
Пулев наприказва куп глупости преди и след мача. И това нямаше да има абсолютно никакво значение ако просто беше отишъл и стиснал ръката на победителя. И ако той се беше държал достойно през цялото време публиката ни също нямаше да се държи като хора с тежки комплекси.
Да се радваш на абсолютно всичко, само защото е българско и да оплюваш всеки противник на българин не е патриотизъм, а фанатизъм.
Кубрат е слаб за нивото, на което се опита да се бие. Хвалят го за куража да се изправи срещу Кличко, но аз като му чета изказванията не виждам кураж, а непокрито самочувствие и тежка самозаблуда. Да не забравяме, че за него професионалният спорт е това, което работи. Той ще си вземе заплатата за тази среща, така че нека да не надценяваме демонстрираната смелост.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
In_Memoriam написа:https://www.youtube.com/watch?v=rUdW4YluD5Y
4:45
16:38
22:25
Това бяха по силните моменти за нашия.
Наистина въпреки загубата,Кубрат го намери няколко пъти много лошо в тиквата,особенно 4:45 точно след удара Кличко направи некви 2 замахвания не адекватни
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Той добре че кличко не го "намери" нашия с десницата, че тогава можеше и да няма продължаваме напред.