Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от Хаос » 17 Авг 2014, 12:12

Din написа:Викаш след тези 45 г цъфнахме и вързахме :wave:Още не могат я окрадат.

+1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 17 Авг 2014, 12:24

Четете избирателно, в предишния ми пост има едни кавички.Това е проблема, комунизма явно се е пропил и в земята и в костите ни и на достатъчно хора ви харесва, за да сме най-изостаналите, даже не изостанали ами спрели.На много хора им е изгодно така, примери които са имали или имат слаби наченки за скъсване с тоя манталитет, полисето, милитърито и администрацията.

А за самолета, като на малки деца ли трябва да ви се обяснява и не можете да прецените, колко време и ресурси са необходими за изясняването на авио катастрофа, въпреки че догадките за насилствения инцидент съкращават разследването.В много случаи разследванията продължават с години, факти и свидетели се появяват и след 10 и повече години.
Последна промяна 6inlinepower на 17 Авг 2014, 12:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Авг 2014, 12:30

До Мирко! Дори BBC излезоха с опровержение на "информацията" за 150 бойни машини и 1200 бойци от Русия, не го били превели точно...
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 17 Авг 2014, 13:03

6inlinepower написа: , за да сме най-изостаналите, даже не изостанали ами спрели.

Я ми обясни като на дете кога изостанахме .спряхме и даже аз ща допълня че тръгнахме и назад.
10 г можело да трябват за самолет....бях останал с впечатление че знаят още на същия ден,Нали са сещаш че колкото протакат толкова си го ползват за предлог
като био оръжието на Садам, ко ще кажат извинявайте ама сгрешихме .....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 17 Авг 2014, 13:34

От онзи ден когато гледах тука един клип за ситуацията в източна украйна съм потресен и се чудя,
Тия "укроидите" не си ли дават сметка, че престъпленията които извършиха срещу народа си само за 6 месеца няма да имат изличаване следващите 30 години.
Тази страна - Украйна е окончателно разделена и разединена.
Няма и не може да има прошка и помирение.
За никаква антитерористична операция не може и да става на въпрос, това са масови убийства както и да го погледнеш.
Позор е за цялата шибана Европа, как търпят и толерират масовите убийства на цивилно население. Тъпкано да им се връща!
Русия трябва да влиза час по скоро в източна украйна и тази територия да се води окупирана ако ще и 40 години
Украинското население има нужда от външна помощ за де се избави от тези фашисти, ционисти и отявлени изроди които дойдоха на власт и които превърнаха страната в масово гробище.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Авг 2014, 15:04

Jordana написа:
случаи путин се дискредитира много с опита да купи украйна и с разните закани на негови приближени да смажат протестите със сила,

Как се е дискредитирал ? Там има 17млн руснаци - от 45млн население.Путин какво да гледа тъпо ли ? Или ще защити интересетите на етническите руснаци в Украина ?Украйна винаги е била част от Русия .За кратко след 1та световна от 1917г за няколко години е независима държава .Разпада на Руската и Австроунгарска империя създават условия и Полша да се пръкне на тая територия както и малко по нагоре Финландия.След това Украйна е част от СССР до 1991г когато решиха да се отделят от руската федерация.В стремежа си да се изкарат поляци и не славяни стигнаха дотам да дигат паметници на предателя ген .Власов като национален герой.Историята им е пълна с потресаващи предателства и зверства и сега няма да спрат да се избиват докато не се изтрепят един друг.И на Полша и на Украина и на Финландия все Русия им пречи да си осъществят имперските амбиции.Е сега кой пречи на Украина ? Ясноо..пак Русия е виновна .Ама какво се чудя тя и на Българите ни е виновна и на половината свят е виновна че съществува .
Прословутата Америка зарад 10 скапани американеца окупира Гренада преди 20 години.А Англия пък зарад 10 скапани англичанина на фолклендите ги окупира чак война обяви на Аржентина.

Ще си позволя да се самоцитирам отпреди няколко месеца , когато нямаше още сепаратисти и хората скачаха по майдана в подкрепа на EU ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 15:21

b.bonev написа:От онзи ден когато гледах тука един клип за ситуацията в източна украйна съм потресен и се чудя,
Тия "укроидите" не си ли дават сметка, че престъпленията които извършиха срещу народа си само за 6 месеца няма да имат изличаване следващите 30 години.
Тази страна - Украйна е окончателно разделена и разединена.
Няма и не може да има прошка и помирение.
За никаква антитерористична операция не може и да става на въпрос, това са масови убийства както и да го погледнеш.
Позор е за цялата шибана Европа, как търпят и толерират масовите убийства на цивилно население. Тъпкано да им се връща!
Русия трябва да влиза час по скоро в източна украйна и тази територия да се води окупирана ако ще и 40 години
Украинското население има нужда от външна помощ за де се избави от тези фашисти, ционисти и отявлени изроди които дойдоха на власт и които превърнаха страната в масово гробище.

Сигурно си гледал някой от руските клипове ?
:) да, наистина чак мен ме побиват тръпки , и си викам ег'ти лви фашисти са тея украинци....
:)
Да, ама не... не ви ли прави впечателние че само където са сепаратистите - терористи , само там са зверствата и жестоката война ?
Как в освободените села и градове никой не избива населението ? нали са фашисти , би трябвало да вилнеят наспокойствие и да затриват село след село ...
Реципрочно - защо според вас руските терористи се барикадирали в населени пунктове с мирно население ?
Защо не водят бойни действия по полетата или другаде ?
Все реципрочни въпроси .. за отговорите дано се сетите /

ето един мн добър филм как работят руснаците :
https://www.youtube.com/watch?v=J8AIE7e ... page#t=291
Дали е пропаганден антируски , не знам.. просто се състредоточете на фактите които се показват и цитират, а изводите сами си ги правете.
Историята с Грузия се повтаря почти едно към едно. Да не говоря за наградените 300 руски журналиста за "правилното" отразяване и т.н. и т.н..
До Мирко! Дори BBC излезоха с опровержение на "информацията" за 150 бойни машини и 1200 бойци от Русия, не го били превели точно...

Каквъв ВВС те гони, къв превод... мен превод не ми треба, и никога не съм цитирал нито ВВС нито съм давал превод :)
http://www.kasparov.ru/material.php?id=53EF70D9E8A6B
И още прясно от днес : още 3 установки ГРАД от РФ :
http://society.lb.ua/accidents/2014/08/ ... stave.html
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Авг 2014, 15:37

Ти тъп ли си, или на тъп се правиш?

Първо - ти твърдеше, че са изпратени 150 бойни машини от Русия за Източна Украйна, това се оказа лъжа, казаното в клипа е, че това са събраните резерви от пленени и предадени машини, които се готвят за контра-офанзива.

Второ - ти твърдеше, че Червения Кръст няма нищо общо с хуманитарния конвой, това също се оказа лъжа! В момента се инспектират подбрани камиони от конвоя, в Украйна ще навлязат с представители на Червения Кръст, няма войници, няма скрити танкове...

Трето - вчера твърдеше, че опълченците напускат Луганск и масово се свалят знамената им от сградите в града. Това също е лъжа.

Само за два дни, три лъжи... Е, кажи ми как да ти вярваме и да те вземаме насериозно?
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Авг 2014, 15:52

miro20 написа:кило шитни

Кой и от кого ги освободи тия села бе мамин ?

Същия промит мозък си като македонците :mrgreen: Като ни налазиха руснаците 44-та, тия твойте господари що не ни помагаха, а сега са тръгнали уж Украйна да спасяват, а ?

Стига въртя, усуква, гласи и маза, а си пусни фокс нюс, че ми писна да скролвам по три пъти на тия твойте безмислени чаршафи :kuku:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 16:13

MatriX_Fucked написа:Ти тъп ли си, или на тъп се правиш?

Първо - ти твърдеше, че са изпратени 150 бойни машини от Русия за Източна Украйна, това се оказа лъжа, казаното в клипа е, че това са събраните резерви от пленени и предадени машини, които се готвят за контра-офанзива.

Второ - ти твърдеше, че Червения Кръст няма нищо общо с хуманитарния конвой, това също се оказа лъжа! В момента се инспектират подбрани камиони от конвоя, в Украйна ще навлязат с представители на Червения Кръст, няма войници, няма скрити танкове...

Трето - вчера твърдеше, че опълченците напускат Луганск и масово се свалят знамената им от сградите в града. Това също е лъжа.

Само за два дни, три лъжи... Е, кажи ми как да ти вярваме и да те вземаме насериозно?

Не знам дали съм тъп, акоимаш проблеми с превода това не е мой проблем , нали :)
сообщил, что в армию Новороссии введены резервы - 150 единиц техники (включая 30 танков и 120 БМП и БТР), а также 1200 единиц личного состава, проходивших в течение 4-х месяцев подготовку на территории Российской Федерации

"вкарани са резерви" и "личен състав от обучени 4 мес. в Русия" . Никй не ти говори за пленени и предадени машини а ВКАРАНИ от РФ резерви и обучена войска.
Във клипа https://www.youtube.com/watch?v=BjAvnUa1Wak#t=12
гледай и си превеждай оригинала - посочвам ти точното време - 2мин и 13 сек.

Второ - за конвоя - ДА , точно така казах защото когато конвоя тръгна, още нищо не бе съгласувано с МЧК. Абсолютно нищо. И стоя зад думите си , може да се види кога съм го писал, а ти сам си виж КОГА е съгласуван с МЧК. Ще те улесня - току вчера или оня ден са постигнали договореност и начин на инспектиране с украинска страна.
Но не и когато подготвяха конвоя.

Трето - Да, казах че се свалят знамената и продължават градски боеве. И пак стоя зад думите си .
и още :
"Вчера после ожесточенного боя за жилой район Большая Вергунка в Луганске силы АТО установили контроль над зданием Жовтневого райотдела милиции и подняли на нем государственный флаг Украины", - сообщил А.Лысенко

- превзет е жилищен район на Луганск, и са вдигнали украинския флаг над районното

Источник: Украина без цензуры
Нито съм казал че са превзели луганск , а твоето е само изсмукване на глупости , неказвани неща и тролене .

Само за 1 пост - три лъжи . Как да те взема на сериозно човек ми кажи ?
Сам си прецени кой от нас е тъп или се прави :)

Кой и от кого ги освободи тия села бе мамин ?

Същия промит мозък си като македонците :mrgreen: Като ни налазиха руснаците 44-та, тия твойте господари що не ни помагаха, а сега са тръгнали уж Украйна да спасяват, а ?

Стига въртя, усуква, гласи и маза, а си пусни фокс нюс, че ми писна да скролвам по три пъти на тия твойте безмислени чаршафи :kuku:

- от маскираните зелени човечета с по 2 автомата в ръка които се обявиха за независими републики бе мами :)
- кои са "ми господарите" че нещо не разбрах ?
- самия факт че сравняваш с македонците ми навява леки притеснения въобще знаеш ли какво говориш ?
- Да , и мен ми писна от промита руска пропаганда, но не се оплаквам... както някой каза.. то тва ми прилича на генетично заболяване вече...
Последна промяна miro20 на 17 Авг 2014, 16:36, променена общо 1 път
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Авг 2014, 16:27

6inlinepower написа:....

Извинявай, ако не е тайна, на колко години си, и с какво се занимаваш?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 17 Авг 2014, 16:31

miro20 написа: ......

Как кои - тия дето ти плащат да мажеш по форумите и същите дето плащат на нацистите в Украйна.
Само няма да се притесняваш и по кратичко :mhihi:

Дай линк да видим как Путягата заповядва да бутнат самолета и да приключваме, че много в офтопик влезна :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 16:39

hell's angel написа:
miro20 написа: ......

Как кои - тия дето ти плащат да мажеш по форумите и същите дето плащат на нацистите в Украйна.
Само няма да се притесняваш и по кратичко :mhihi:

Дай линк да видим как Путягата заповядва да бутнат самолета и да приключваме, че много в офтопик влезна :mrgreen:

:) и какво очакваш да ти отговоря на тази поредна простотия ? пореден офтопик или подобни обиди ли ?
Мен никой не ми плаща, обаче е всеизвестно колко милиони харчи Путлер да промива мозъци... и виждам че успява....
http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/05/2 ... t_trolove/
http://www.dw.de/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1% ... a-17733000
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1% ... 32678.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 17 Авг 2014, 16:58

Нищо не искам да ми отговаряш, чакам си линка ...
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Авг 2014, 18:01

За лъжите на товаришч "макс–фъкед" да уточня за конвоя, тъй като той май не си прави труда.
И то само с руски източници , да не кажете че цитирам украински и западни медии :) хаха
http://www.interfax.ru/world/391721
Та... разбирателството за конвоя е постигнато след 15-ти , както казах оня ден, а подпис за признаването му за "хуманитарен" е от вчера 16-ти вечерта, даже новината е от 17-ти - днес !
Странно обаче, според същите руски източници : http://www.interfax.ru/391771
Със 16-те камаза коит първи пристигнали на границата, няма представители на международния червен кръст...
Ко прайми ? :)
Същевременно никой не обръща внимание че Украйна отдавна събира и праща помощи за регионите, и червения кръст си работи та се къса.
Последно четох за 800 тона хуманитарни помощи.
Но иначе в новините само за руския конвой, и... как хамериканците още бият негрите :)

Нищо не искам да ми отговаряш, чакам си линка ...

Ами и аз чакам , но не пореден румънски , испански или танзанийски диспечер - експерт да се изкаже , а чакам официалното междунардно разследване.
И вече казах - тогава ще се съглася каквато и да е истината, дори че украинци са виновните. Аз проблем с това нямам. :)
Но вече се наслушахме на какви ли не хем абсурдни , хем "категорично доказани" версии, само за извънземни е нямало намесени ? :)
Лично аз си оставам на моето лично скромно и неангажиращо мнение - че е свален по погрешка от руските сепаратисти.

пс
Дай линк да видим как Путягата заповядва да бутнат самолета и да приключваме,

Всъщност, аз никога и не съм го твърдял това нещо . Нещо повече - според мен по вероятно е Пу да не е и знаел за това.
Както и не е знаел какво точно ще свалят за пореден път руските терористи с неговите БУК-ове.
Така че не чакай точно такъв линк от мен за другаря Пу
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата