Без жена може, без кола - не!?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Хубаво е,че в автомобилен форум повече държим на колите,ама си е друго да си имаш красива дама до теб.Лошото е че идва момент когато почва якото мрънкане-бързо караш,намали музиката,затвори прозореца и т.н.! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
A_DUNCHEV написа:Хубаво е,че в автомобилен форум повече държим на колите,ама си е друго да си имаш красива дама до теб.Лошото е че идва момент когато почва якото мрънкане-бързо караш,намали музиката,затвори прозореца и т.н.!
Всичко е въпрос на тренировка

А по бруталното е като те вози и тръгнеш да и правиш забележка ,примерно че много се засилва или пък ти се струва че няма видимост а тя изпреварва, а получиш отговор - "ти като правиш така аз казвам ли ти нещо?"

Колкото и да си обичам колите ,нема как да се откажа от жена си

Fenka85 написа:Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика
А,ако я няма и жената вече незнам какво ще клатите
АХха АКО я нема жената ще клатим сестра и

А са да ви питам случлало ли ви се е да накарате момичето да и свършите в ръката за да не цапате колата е и има и по добра място за на изтръскване ама аз имам нещо като традиция да ги целувам след това

Мисля,че неусетно минахме в съвсем друга просташка тема аз млъквам

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Spiro написа:Fenka85 написа:Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика
А,ако я няма и жената вече незнам какво ще клатите
АХха АКО я нема жената ще клатим сестра и![]()
![]()
А са да ви питам случлало ли ви се е да накарате момичето да и свършите в ръката за да не цапате колата е и има и по добра място за на изтръскване ама аз имам нещо като традиция да ги целувам след това![]()
![]()
![]()
Мисля,че неусетно минахме в съвсем друга просташка тема аз млъквам![]()
За сестрата си прав!

Абе ти за задници ли говориш!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5