Без жена може, без кола - не!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Без жена може, без кола - не!?

1.Съгласен съм!
79
45%
2.Не съм съгласен!
19
11%
3.И без двете не мога!
78
44%

Общо гласове : 176
Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Авг 2008, 13:49

Хубаво е,че в автомобилен форум повече държим на колите,ама си е друго да си имаш красива дама до теб.Лошото е че идва момент когато почва якото мрънкане-бързо караш,намали музиката,затвори прозореца и т.н.! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Авг 2008, 14:07

A_DUNCHEV написа:Хубаво е,че в автомобилен форум повече държим на колите,ама си е друго да си имаш красива дама до теб.Лошото е че идва момент когато почва якото мрънкане-бързо караш,намали музиката,затвори прозореца и т.н.! :mhihi:

Всичко е въпрос на тренировка ;)
А по бруталното е като те вози и тръгнеш да и правиш забележка ,примерно че много се засилва или пък ти се струва че няма видимост а тя изпреварва, а получиш отговор - "ти като правиш така аз казвам ли ти нещо?" :mhihi: :mhihi:
Колкото и да си обичам колите ,нема как да се откажа от жена си :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 06 Авг 2008, 22:40

Fenka85 написа:
Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика

А,ако я няма и жената вече незнам какво ще клатите

АХха АКО я нема жената ще клатим сестра и :mhihi: :mhihi:

А са да ви питам случлало ли ви се е да накарате момичето да и свършите в ръката за да не цапате колата е и има и по добра място за на изтръскване ама аз имам нещо като традиция да ги целувам след това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисля,че неусетно минахме в съвсем друга просташка тема аз млъквам :mhihi: :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Авг 2008, 22:53

Spiro написа:
Fenka85 написа:
Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика

А,ако я няма и жената вече незнам какво ще клатите

АХха АКО я нема жената ще клатим сестра и :mhihi: :mhihi:

А са да ви питам случлало ли ви се е да накарате момичето да и свършите в ръката за да не цапате колата е и има и по добра място за на изтръскване ама аз имам нещо като традиция да ги целувам след това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мисля,че неусетно минахме в съвсем друга просташка тема аз млъквам :mhihi: :mhihi:

За сестрата си прав! :mhihi:

Абе ти за задници ли говориш! :mhihi: или за ...... цунки по муцунки....... Аре да не разваляме темата! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 08 Авг 2008, 5:31

ХЕхе по муцунки ЕХЕХ аре вече край на простащината :mhihi: :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Предишна

Назад към Извън Темата