ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
porostorm написа:Мишел написа:Apassionata написа:Но поне си пазят природата... И не строят като бесни по крайбрежието...Като Аборигените де
Е то май това искаше да каже колегата, че не са аборигени и въпреки всичко протестират, аз така го разбрах.![]()
и забележи, като са аборигени що ходите да има гледате курортите
Защото бате е криза, народа много е обеднял и са похарчили 800мил. лв по празниците (данните са статистически и не съм ги измислил аз), това е

тя кризата не лови всички, добре го знаеш
но всички живеят в мизерията

Последна промяна porostorm на 07 Яну 2009, 16:35, променена общо 1 път

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
porostorm написа:Мишел написа:Apassionata написа:Но поне си пазят природата... И не строят като бесни по крайбрежието...Като Аборигените де
Е то май това искаше да каже колегата, че не са аборигени и въпреки всичко протестират, аз така го разбрах.![]()
и забележи, като са аборигени що ходите да има гледате курортите
Щото цял живот на Черното море... слънцето вече скучно пече... и щото Човека е Човек, когато е на път...С BMW

За Гърция специално много мога да разказвам, в частност за Халкидики... Но ще е съвсем извън Темата... Само с две думи... много красиво море и плажове, но откъм заведения, забавления, атракции, купон - супер зле... Мърляви и без вкус... Не са мераклии...
А с хубави месенца се наядохме като си влезнахме тука, в Хеппито на Сандански... А Аборигени са, щото... са като нас, юруш на безредиците... ма там по-малко се краде явно... Че за две седмици ни една гръцка Х6-ца не видях

И какво, много Ви хареса Анархията там, счупените витрини, хаоса... Ма то си е Купон, тва не се случва всеки ден, в некъв филм си все едно - обсадени сгради, лелееее... Що да гледам екшъни, дай да си ги направим... Па и автамат да имах, лелеее, кой не ме кефи - ще го гръмнем като стой та гледай...
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
Apassionata написа:Абсолютно подкрепям колегата Петър, точно сега ни трябва дестебилизация, политическа криза, протести по улиците, размирици, озверели хора с лопати и кирки пред Парламента... Да цъфнем по новините по света, да ни видят кви сме... аборигени... И при тия весели картинки, пушеци, летящи битилки, огньове... кой нормален западняк инвеститор ще дойде в България... Нещо да прави, да открива работни места, да строи заводи, комплекси и прочие...[.quote]Apassionata написа:Но поне си пазят природата... И не строят като бесни по крайбрежието...Като Аборигените де
Колежке, ти хем искаш да се инвестира в комплекси, хем ти е скъпа природата ... противоречиво е///peter написа:Ти си офцЪта бате, по-проста идея от това да сваляш правителство, на което му остава 3 месеца и да причиниш дестабилизация на една държава, НЯМА
ПЪРВО ... никой няма да инвестира в България следващата една година, заради прочутата финансова криза. Всеки в момента ипотекира и разпродава. Всичките тарикати взели заем да строят хотели сега ще мрът гладни. Някой пробвал ли е да тегли заем в момента, условията са на 100 искания да удовлетворят 2-ма 3-ма и то с 10000 зора и да му съдерат трите кожи с лихвата.
Правителството в последните 6 месеца НЯМА да направи нищо, просто защото не му е сигурно мястото в бъдещото управление, и няма смисъл да постелят пътеките за ГЕРБ. 4 години виждаме как си подливат вода с кмета на София, кво остава като говорим за цялата власт.
И сега към ///peter ... колега, хората правиха 6 или 7 опита да свалят това правителство с вот на недоверие, така че не говори че е трябвало да ги свалим по-рано. Просто сега е момента да стане с гражданско непотчинение, защото те сами няма да се самонакажат. Смешно е, на някой министерски постове се смениха по 3-ма човека, само и само да не пуснат питата, но все пак някой бушон да е гръмнал за пред хората. Тая работа мирише отвсякъде и само тълпа народ знаещ КАКВО НЕ ИСКА може да го спре.
Повече няма да се изказвам по темата и както винаги съм казвал, така или иначе ГЕРБ взе много голяма част от местната власт, най-хубавото което може да се случи е и центраната да е същата боя, дали ще крадът, това е ясно, въпроса е да работят като добре смазана машина и нещата да започнат да се случват.
Лек и успешен ден!
bmw
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Добре, че пра пра пра дядовците ни не са били като вас, че сигурно сега съм щял да се казвам Хасан Абдул Ел Ахмед (последния да затвори вратата).
Аз нямам парно у нас, няма и да измръзна ако ми спрат тока, аз също се възползвам от всички възможни вратички в закона за да мога да го заобиколя, аз също пресичам по средата на булеварда, аз също карам със летни гуми зимата, аз също давам пари на полицаите и навсякаде където могат да минат, НО съм готов да се откажа стига да има смисъл да го правя...
Тези, които не искате да ходите, ми не ходете.. Някой да ви кара насила? Ако не знаете Президента и министър председателя на България са висшите управленски лица. Това е като в семейството. Един или двама дърпат конците. Ако ние се приемем като децата на това правителство, ще осъзнаем колко грешни са самите те. И така стигаме до извода, че не ни харесва да живеем по този начин, (тук е мястото да призова тези, на които им харесва да го кажат) така че ние трябва да се опитаме да променим случващото се. И тъй като никой от нас няма властта, за да го направи индивидуално, ще ни се наложи да го правим групово, за да се чуе гласът ни...
Това е като онзи сноп с пръчките. Ако е една, е лесно да се пречупи, ама ако са 2000 как ще ги счупиш...
Може пък сега ще ми кажете, че не съм прав, ама аз за мен си съм прав, както и за много други хора. Хора, които треперят дали ще им спрат тока, водата, парното, защото нямат възможноста да си го платят. А защо нямат такава възможност? Заради тъпата ни държава. На кой му пука за безработните, а? Не бяха ли управниците ни в основата на закриването на толкова много предприятия? Да, БЯХА!!! Къде в Европа има толкова нисък жизнен стандарт и такава корупция, а? Никъдееееее.... Ние сме на първо място...
Да ви кажа честно аз предпочитам да живея в държава със слабо развит туризъм, но да живея спокойно. А не да се чудим кой гъз да оближем за да ни дадът малко Европари, които да приберем в дебелите си джобчета...
Ако ние затворим Магистрала Тракия и пътя от с.Поповица до Свиленград откъде ще минат турските ни приятели с ТИР-овете. Ние не можем ли да саботираме положението, а? Можем, можем... ама не искаме...
За това ще отида там, за да покажа, че мога заедно със всички мои съграждани да се изправя срещу тия кенефи, а ако трябва дори ще участвам в събарянето на сградата срещу онова конче - вихрогонче...
Все едно ми е, по-лошо не може да стане, така че...е време за действия... 
Аз нямам парно у нас, няма и да измръзна ако ми спрат тока, аз също се възползвам от всички възможни вратички в закона за да мога да го заобиколя, аз също пресичам по средата на булеварда, аз също карам със летни гуми зимата, аз също давам пари на полицаите и навсякаде където могат да минат, НО съм готов да се откажа стига да има смисъл да го правя...

Тези, които не искате да ходите, ми не ходете.. Някой да ви кара насила? Ако не знаете Президента и министър председателя на България са висшите управленски лица. Това е като в семейството. Един или двама дърпат конците. Ако ние се приемем като децата на това правителство, ще осъзнаем колко грешни са самите те. И така стигаме до извода, че не ни харесва да живеем по този начин, (тук е мястото да призова тези, на които им харесва да го кажат) така че ние трябва да се опитаме да променим случващото се. И тъй като никой от нас няма властта, за да го направи индивидуално, ще ни се наложи да го правим групово, за да се чуе гласът ни...

За това ще отида там, за да покажа, че мога заедно със всички мои съграждани да се изправя срещу тия кенефи, а ако трябва дори ще участвам в събарянето на сградата срещу онова конче - вихрогонче...

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
WilliamsF1Team написа:Добре, че пра пра пра дядовците ни не са били като вас, че сигурно сега съм щял да се казвам Хасан Абдул Ел Ахмед (последния да затвори вратата).
Аз нямам парно у нас, няма и да измръзна ако ми спрат тока, аз също се възползвам от всички възможни вратички в закона за да мога да го заобиколя, аз също пресичам по средата на булеварда, аз също карам със летни гуми зимата, аз също давам пари на полицаите и навсякаде където могат да минат, НО съм готов да се откажа стига да има смисъл да го правя...![]()
Тези, които не искате да ходите, ми не ходете.. Някой да ви кара насила? Ако не знаете Президента и министър председателя на България са висшите управленски лица. Това е като в семейството. Един или двама дърпат конците. Ако ние се приемем като децата на това правителство, ще осъзнаем колко грешни са самите те. И така стигаме до извода, че не ни харесва да живеем по този начин, (тук е мястото да призова тези, на които им харесва да го кажат) така че ние трябва да се опитаме да променим случващото се. И тъй като никой от нас няма властта, за да го направи индивидуално, ще ни се наложи да го правим групово, за да се чуе гласът ни...Това е като онзи сноп с пръчките. Ако е една, е лесно да се пречупи, ама ако са 2000 как ще ги счупиш...
Може пък сега ще ми кажете, че не съм прав, ама аз за мен си съм прав, както и за много други хора. Хора, които треперят дали ще им спрат тока, водата, парното, защото нямат възможноста да си го платят. А защо нямат такава възможност? Заради тъпата ни държава. На кой му пука за безработните, а? Не бяха ли управниците ни в основата на закриването на толкова много предприятия? Да, БЯХА!!! Къде в Европа има толкова нисък жизнен стандарт и такава корупция, а? Никъдееееее.... Ние сме на първо място...
Да ви кажа честно аз предпочитам да живея в държава със слабо развит туризъм, но да живея спокойно. А не да се чудим кой гъз да оближем за да ни дадът малко Европари, които да приберем в дебелите си джобчета...
Ако ние затворим Магистрала Тракия и пътя от с.Поповица до Свиленград откъде ще минат турските ни приятели с ТИР-овете. Ние не можем ли да саботираме положението, а? Можем, можем... ама не искаме...
За това ще отида там, за да покажа, че мога заедно със всички мои съграждани да се изправя срещу тия кенефи, а ако трябва дори ще участвам в събарянето на сградата срещу онова конче - вихрогонче...Все едно ми е, по-лошо не може да стане, така че...е време за действия...

http://www.dnes.bg/article.php?id=63678
Ами освен да идем да празнуваме на парламента за Ден победъий с 3-йната коалиция
“Нашата цел е да приключим мандата така, че българите да го оценят като успешен”, поясни целите на БСП Ангел Найденов.
Той изрази увереност, че управлението на тройната коалиция няма да приключи предсрочно, въпреки очакванията за нови протести.

Ами освен да идем да празнуваме на парламента за Ден победъий с 3-йната коалиция
bmw
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
колко ли струва килър да ги прасне тия мишенки тричките
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ще сваляте правителство алеле
И като го свалите какво?
Тука ще стане рай на земята и ще сме по-добре ли?
И да ги свалите нищо няма да се промени това не разбирате.
Но протестирайте де щом така ви е кеф.

Тука ще стане рай на земята и ще сме по-добре ли?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
най-интересното е ,че тия думи би трябвало да излизат от мойта уста,а не на новият герой на форума-петер!! но аз не гледам само пред капаците ,а и малко се обръщам настрани...!! и винаги съм защитавал тезата и като съм спорил с колегата дзвер ,че имащите трябва да оставят нещо и на по-нямащите . и за това са яли пръчката ,освен зааради световните влияния на 9ти септември-защото съвсем са забравили да дадат на нуждаущите се...!
да -има нови коли по улиците...!да похарчили са хората пари по празниците....! но това не оправдава пълното безхаберие на смешниците ,които ни управляват. некадърността няма цвят. аз не съм умрял от глад и нямам нужда точно в момента да ми вдигат заплатата. слава богу фирмата ,в която работя и бизнеса ми си вървят и не са твърде повлияни от кризата...! но това не пречи да ида на протест ,защото аз не протестирам заради парното/както обясних то не ме касае/ ,не протестирам и защото нямам хляб ,или понеже не м истига да си заредя резервоара....! аз протестирам и смятам ,че сега е назрял момента тези управляващи да си получат заслуженото ,защото не умеят да управляват,крадат твърде много и има по-добра алтернатива. винаги съм бил син,но не скачам ,защото те сега са червени-бих скочил и срещу ввсеки глупак,който ни докара до дивотия....!!! искам не само да се боря за хляб или за ток ,а да стане страната ни такава,че да излизам на протест ,защото не съм получил 18та коледна надбавка,защото съм видял 1/една/ дупка по пътя си към световно известният курорт "супер-боровец" и защото франция ни дължи 4 милиарда и нещо се ослушва да си ги плати....!!! не е нужно човек задължително да е умрял от глад ,за да е недоволен от управлението и състоянието на държавата.....!!! ако погледнете темите назад по такива поводи - винаги съм бил против насилието и площадната справедливост. смятам това за лошо и опасно и има опасност някой мизерник да изкара жандармерията и да стане беля и то голяма....!! и -да ,колежке апасионата,бях 97ма ,не 96та на барикадите и знам какво е и съм бил достатъчно голям да разбирам...!! сега е толкова назрял момента ,че има вероятност да излузат много хора и ония да се уплашат и да не смеят да изкарат джандарите....!! щото ,както се видя и тогава и сега скоро в гърция - многото парод си е сила...!! и не виждам никакви предимства тва недоносено правителство да остане още 3 месеца на власт. просто не виждам причина да остават. няма да има полза. тия приказки за криза ,щото били оставали малко месеци до изборите са си приказки...!! какво като ги свалиме по-рано и дойде друго правителство!?!?
и ,колега петер,няма нужда да се хващаш за правописа ни -това е смешно и не доказва нищо. всеки пише ,квото мисли и ако бърза е нормално да сбърка. ако тва е най-важното в случая -най-добре да се подвизаваш в некой форум на софийски университет....
да -има нови коли по улиците...!да похарчили са хората пари по празниците....! но това не оправдава пълното безхаберие на смешниците ,които ни управляват. некадърността няма цвят. аз не съм умрял от глад и нямам нужда точно в момента да ми вдигат заплатата. слава богу фирмата ,в която работя и бизнеса ми си вървят и не са твърде повлияни от кризата...! но това не пречи да ида на протест ,защото аз не протестирам заради парното/както обясних то не ме касае/ ,не протестирам и защото нямам хляб ,или понеже не м истига да си заредя резервоара....! аз протестирам и смятам ,че сега е назрял момента тези управляващи да си получат заслуженото ,защото не умеят да управляват,крадат твърде много и има по-добра алтернатива. винаги съм бил син,но не скачам ,защото те сега са червени-бих скочил и срещу ввсеки глупак,който ни докара до дивотия....!!! искам не само да се боря за хляб или за ток ,а да стане страната ни такава,че да излизам на протест ,защото не съм получил 18та коледна надбавка,защото съм видял 1/една/ дупка по пътя си към световно известният курорт "супер-боровец" и защото франция ни дължи 4 милиарда и нещо се ослушва да си ги плати....!!! не е нужно човек задължително да е умрял от глад ,за да е недоволен от управлението и състоянието на държавата.....!!! ако погледнете темите назад по такива поводи - винаги съм бил против насилието и площадната справедливост. смятам това за лошо и опасно и има опасност някой мизерник да изкара жандармерията и да стане беля и то голяма....!! и -да ,колежке апасионата,бях 97ма ,не 96та на барикадите и знам какво е и съм бил достатъчно голям да разбирам...!! сега е толкова назрял момента ,че има вероятност да излузат много хора и ония да се уплашат и да не смеят да изкарат джандарите....!! щото ,както се видя и тогава и сега скоро в гърция - многото парод си е сила...!! и не виждам никакви предимства тва недоносено правителство да остане още 3 месеца на власт. просто не виждам причина да остават. няма да има полза. тия приказки за криза ,щото били оставали малко месеци до изборите са си приказки...!! какво като ги свалиме по-рано и дойде друго правителство!?!?
и ,колега петер,няма нужда да се хващаш за правописа ни -това е смешно и не доказва нищо. всеки пише ,квото мисли и ако бърза е нормално да сбърка. ако тва е най-важното в случая -най-добре да се подвизаваш в некой форум на софийски университет....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bmw maniqk ivo bmw написа:Ще сваляте правителство алелеИ като го свалите какво?
Тука ще стане рай на земята и ще сме по-добре ли?![]()
![]()
то е ясно че няма да стане рай ама поне ще направим крачка от пъкела
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
те заслужават да се мъчат като инвалидите в българия,не да им се взимат безценните 3мес 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)