Вбесяващата наглост на управляващите, крадат и ни бият...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 17 Яну 2009, 18:19

http://vbox7.com/play:a2402be2
без коментар!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Яну 2009, 18:48

Нито една държава не е спечелила война срещу студентите си. За това като се надигнат те, правителството тича да води преговори.
Тук с някаква пошла манипулация пратиха срещу студентите жандармерията, е голема грешка и тя ще бъде отразена за в бъдеще и в гласуването, и в нагласата на хората.

Евала за хубавото филмче.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Яну 2009, 22:35

kirililiev написа:http://vbox7.com/play:a2402be2
без коментар!!

Перфектно синтезирано и представено!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 17 Яну 2009, 22:52

А на тия полицаи къде им е ума да бият ... абе малоумници кой ви дава заплатите .... ами НИЕ данъкоплатците ... не ви ли е срам да си биете работодателите и вие сте същите минитчии като ония плъхове дето надничаха през джамовете ... какво значение има кой е предизвикал протестите и по какъв начин????? За да са предизвикани значи има защо .... НАГЛОСТ е че стоят и говорят само глупости .... единстветното което трябва да направят в момента е да си тръгнат от власта!!!!
Ти му казваш да се махне а то казва, че това не било точно така, защото видиш ли всичко е наред и той е допринесъл много за тая държава ... ей червени говеда ... опропастихте държавата, продадохте я и какво ли още не ... не остана никаква държавна собственост ..... не ви е срам .... ако хвана един такъв .... няма знчение кой .... от всички говна .. такъв бой ще го бия, че ...абе спирам да пиша, че се разтрепервам

сори за грубия тон, но заеквам като се сетя за тия и не се сдържам
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Яну 2009, 23:29

euroto написа:А на тия полицаи къде им е ума да бият ... абе малоумници кой ви дава заплатите .... ами НИЕ данъкоплатците ... не ви ли е срам да си биете работодателите и вие сте същите минитчии като ония плъхове дето надничаха през джамовете ... какво значение има кой е предизвикал протестите и по какъв начин????? За да са предизвикани значи има защо .... НАГЛОСТ е че стоят и говорят само глупости .... единстветното което трябва да направят в момента е да си тръгнат от власта!!!!
Ти му казваш да се махне а то казва, че това не било точно така, защото видиш ли всичко е наред и той е допринесъл много за тая държава ... ей червени говеда ... опропастихте държавата, продадохте я и какво ли още не ... не остана никаква държавна собственост ..... не ви е срам .... ако хвана един такъв .... няма знчение кой .... от всички говна .. такъв бой ще го бия, че ...абе спирам да пиша, че се разтрепервам

напълно съгласен с колегата.

Конкретно с частта, че ние им казваме да си ходят, а те стоят там.

Трябва ли да се изтрепем за да си тръгнат?! :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Яну 2009, 23:32

ja написа:Нито една държава не е спечелила война срещу студентите си.

факт!
Станат ли студентите няма връщане назад! Колко е хубаво да си студент в такива времена :twisted:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Яну 2009, 23:43

euroto написа:че се разтрепервам

И аз се чувствам по-същия начин от 14-ти на сам.. По принцип политиката не ми е страст, обаче този път съм бесен и не минава. Особено като всеки ден ги гледам как надменно говорят от екрана и как не ги бърка...

Искам да видя как някой го отнася много лошо.

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 18 Яну 2009, 10:58

Каква полиция? Това са по-скоро някакви наемници и един вид частна охрана на ония свине в парламента. Готови са на всичко за пари.
Полицията би следвало да брани интересите на народа, а не да се обръща срещу него, щото шефовете били им заповядали.
Много ми е интересно ако утре излязат на протест техните семейства, техните майки, бащи, жени и деца, пак ли ще изпълняват сляпо заповеди, и тях ли също ще пребият :?:
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Яну 2009, 12:11

Какво да очакваме ? Да не би да е невъзможно 1500+ полицая да изнесат 50 копеленца на ръце и протеста да продължи нормално.
    Трябваше да бъдат оставени за да може Станишев и Миков да се плюнчат " това няма да допуснем, онова няма да допуснем " Точно обратно . Дори и да са случайни , тези копеленца могат да се арестуват за не повече от 2-3 минути. Но не - после ще трябва баби и дядовци , майки и студенти да се бият. Пък тогава става лошо.
Едно мога да призная - тази власт е страшно манипулативна и способна ВЪПРЕКИ ОМРАЗАТА НА НАРОДА да се лези и да твърди ,че са единствени на света. [/list]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 18 Яну 2009, 12:41

Аз за цялото това време там на 14.01.09г. не разбрах, че има уж поставена бомба както и хората около мен.

http://vbox7.com/play:1b6ac5af
Последна промяна indianeca на 18 Яну 2009, 12:47, променена общо 1 път

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Яну 2009, 12:46

Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Яну 2009, 13:03

Колеги, случайно някой от вас да излезе вчера да подкрепи исканията на полицаите-убеден съм, че дори и не знаете какво искат, важното е, че на 14.01 биеха и дотам. След като всички ругаете по тях и полицай се е превърлано в обидно понятие у нас, защо смятате, че те са длъжни да приемат вашата гледна точка-при пооложение, че на Вас не ви пука за тях?! Щото от това което чета си правя извода, че меко казано-не сте наясно с някои моменти-1. Кой им плаща заплатите-ми бюджета естествено, в който един редови полицай косвено внася доста-има актове по 50 и по 500 лева. 2. Защо си мислите, че не се удържат данъци-10% плосък-като на всички вас.
Като искайте-псувайте си ги-ваша си работа, но помислете, че те също са хора и това им е професията-ако мислите, че е голям кеф да си бит, плют, съден и мразен-много бъркате.
П.П. И помислете кой има интерес от противопоставянето ви едни на други тип "Разделяй и владей"
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Яну 2009, 13:45

saleen написа:Колеги, случайно някой от вас да излезе вчера да подкрепи исканията на полицаите-убеден съм, че дори и не знаете какво искат, важното е, че на 14.01 биеха и дотам. След като всички ругаете по тях и полицай се е превърлано в обидно понятие у нас, защо смятате, че те са длъжни да приемат вашата гледна точка-при пооложение, че на Вас не ви пука за тях?! Щото от това което чета си правя извода, че меко казано-не сте наясно с някои моменти-1. Кой им плаща заплатите-ми бюджета естествено, в който един редови полицай косвено внася доста-има актове по 50 и по 500 лева. 2. Защо си мислите, че не се удържат данъци-10% плосък-като на всички вас.
Като искайте-псувайте си ги-ваша си работа, но помислете, че те също са хора и това им е професията-ако мислите, че е голям кеф да си бит, плют, съден и мразен-много бъркате.
П.П. И помислете кой има интерес от противопоставянето ви едни на други тип "Разделяй и владей"

Полицаите първо трябва да са обучени и интелигентни хора. Не може полицай да си позволи в такава обстановка да му се вдигне адреналина и да псува наред по хората като каруцар... ама той си е каруцар всъщност. Всеки, който реши да става полицай, става... С малко връзки и некой лев и си в системата... Изпита го знам какво представлява и мога да ти кажа че на физическия изпит се дънят 90% от кандидат полицаите ама пак влизат. Тия в парламента могат да са доволни, че народа не тръгна да влиза в парламента щото точно тия полицаи нема как да се справят... по простата причина, чв са физически неподготвени, камоли да са тренирали действия в такава ситуация...
Ултраси, скинари и т.н... голем страх деба от неколко момчета... глупости не ми се слушат, че не могли да ги арестуват или да ги отцепят. А могат да влачат момичета и студентчета, и да псуват по хората... Това, колега ако е полицията нема да има уважение скоро дори напротив, по-зле ще стане...

Има и свестни полицаи, но те са малцинство в системата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Яну 2009, 13:48

saleen написа:Колеги, случайно някой от вас да излезе вчера да подкрепи исканията на полицаите-убеден съм, че дори и не знаете какво искат, важното е, че на 14.01 биеха и дотам. След като всички ругаете по тях и полицай се е превърлано в обидно понятие у нас, защо смятате, че те са длъжни да приемат вашата гледна точка-при пооложение, че на Вас не ви пука за тях?! Щото от това което чета си правя извода, че меко казано-не сте наясно с някои моменти-1. Кой им плаща заплатите-ми бюджета естествено, в който един редови полицай косвено внася доста-има актове по 50 и по 500 лева. 2. Защо си мислите, че не се удържат данъци-10% плосък-като на всички вас.

исканията им са напълно основателни и правилни
аз бях там за малко заедно с още 3-ма приятели да ги подкрепим.
Спрете да говорите на изуст. Дори организаторите на нашия протест бяха там те го казаха и по новините! А ти колега беше ли? или си от поредните дейци на форумна литература? видяхме че не малко има тук във форума
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 18 Яну 2009, 14:06

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:07, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата