ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
bavareca_86 написа:абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия постSKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
а па тва със записа на заповед -кат онема нищо тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
колега,....! понеже си изкарахте мръсните гащи на мегдана ще търпите акъли...!!! ако всичко сте се били разбрали едва ли някой ше пуска тема. отделно начина,по който пишеш в първият пост не е - ще ги върна-съжалявам за недоразумението ,а е: нещо мноо ме стрескаш ,ма немаш папирче за парите ,така че не ме закачай много!!
от тва хората си правят изводите.
аз не съм ви арбитър ,нито никой тука ,но когато се изкарат такива неща в общността ни е хубаво да е ясно кой -какво...!!!
нямам нищо против теб,хората са за тва -да си помагат . ако е станало недоразумение е трябвало да си го решите на 4 очи...!! а ако си сгрешил-не се пени ,а си оправи нещата-много по-важно е накрая да се разбере ,че всичко е приключило читаво дори и с малкото разправии тия два дни....
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
да ти изкарам ли разпе4атка колко пъти сам говорил в4ера с неяИво написа:bavareca_86 написа:абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия постSKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
а па тва със записа на заповед -кат онема нищо тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
А на Любо парите не висят ли от миналата година и не трябва ли той да прецени дали сумата е минимална, а не ти!? Айде за нея ако й ги върнеш днес - ОК, въпреки, че според мен е трябвало да й се ибадиш вчера ако не си имал възможност, а не тя да те търси 1000 пъти

относно пи4а с 4и4ката на бензиностанцията-тибеше ли там 4е да коментираш изобщо

относно другия под тебе:кое не е мъжкото на постъпката след като снощи говорих поне 10 пъти с нея и и казах 4е днеска ще мина да и оставя парите

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз питах за Любо...
Понеже каза, че било незначителна сума, не трябва ли той да прецени колко незначителна е!? А това, че вчера след темата сте говорили 10 пъти, вече е било някакво късно. На мен не ми дреме де, нали в 15:00 ще си й пред офиса та трябва да тръгваш скоро май
А тва за бензиностанцията не съм питал аз и нямам представа за какво говориш
Питал го е eraziel 

Последна промяна Иво на 27 Яну 2009, 15:18, променена общо 1 път

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Скиса 4ети бе 4овек,в парвия пост написак 4е ако наистина сам мошенник тогава ще го направя,другото което ве4е незнам за кой път го казвам,SKISA написа:bavareca_86 написа:абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия постSKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
колега,....! понеже си изкарахте мръсните гащи на мегдана ще търпите акъли...!!! ако всичко сте се били разбрали едва ли някой ше пуска тема. отделно начина,по който пишеш в първият пост не е - ще ги върна-съжалявам за недоразумението ,а е: нещо мноо ме стрескаш ,ма немаш папирче за парите ,така че не ме закачай много!!
от тва хората си правят изводите.
аз не съм ви арбитър ,нито никой тука ,но когато се изкарат такива неща в общността ни е хубаво да е ясно кой -какво...!!!
нямам нищо против теб,хората са за тва -да си помагат . ако е станало недоразумение е трябвало да си го решите на 4 очи...!! а ако си сгрешил-не се пени ,а си оправи нещата-много по-важно е накрая да се разбере ,че всичко е приключило читаво дори и с малкото разправии тия два дни....
оговорката с нея беше в4ера след 6 да се видим да си полу4и парите(виж в колко е пуснала темата)другото което е след като не ме намери на единия телефон,приатели ми се обадиха да ми кажат какво става в форума и аз има казах веднага да минапишат другия телефон да може тя да се сварже с мен.обясних и 4е ми е изникнала работа и ако немога да края на ве4ерта то утре ще мина през работата да и донеса парите.още нещо неясно има ли

- SKISA
-
-
ключовата дума в поста ти е "ще"!!!
иди ,бе човек,иди и и ги дай и и кажи да напише ,че си и ги дал !!!
и разбери ,че за да се случи тва нещо си има опашка крушката...!
излизат хора,пишат,любо написа,ти обсъждаш много ли са -малко ли са парите! и 3лв да са -върни ги и сичко е точно......
когато си ги взимал не сте обсъждали със сигурност много ли са ,малко ли са и дали са и жизненоважни и на кой колко му трябват...! тва няма никакво значение-може и са да си пили ноктите със златна пила и да има една камара пари-щом си ги взел-върни ги навреме и никой няма да пуска теми и да пише....
аз не обсъждам мошеник ли си къв си....!! обсъждаме написаното в темата. знаеш ,че ти писах в темата и исках да ти помогна -не се получи! няма нищо лошо да се разберете и да оправите нещата-дори и с малко закъснение. щото нали се сещаш ,че ако само тя беше написала нещо-щеше да е един резултата ,ма като драснаха още хора ,че дължиш и времето е минало некакси не върви да ти мине приказката....
иди ,бе човек,иди и и ги дай и и кажи да напише ,че си и ги дал !!!
и разбери ,че за да се случи тва нещо си има опашка крушката...!
излизат хора,пишат,любо написа,ти обсъждаш много ли са -малко ли са парите! и 3лв да са -върни ги и сичко е точно......
когато си ги взимал не сте обсъждали със сигурност много ли са ,малко ли са и дали са и жизненоважни и на кой колко му трябват...! тва няма никакво значение-може и са да си пили ноктите със златна пила и да има една камара пари-щом си ги взел-върни ги навреме и никой няма да пуска теми и да пише....
аз не обсъждам мошеник ли си къв си....!! обсъждаме написаното в темата. знаеш ,че ти писах в темата и исках да ти помогна -не се получи! няма нищо лошо да се разберете и да оправите нещата-дори и с малко закъснение. щото нали се сещаш ,че ако само тя беше написала нещо-щеше да е един резултата ,ма като драснаха още хора ,че дължиш и времето е минало некакси не върви да ти мине приказката....
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ти да не си му адвокат на любо,да той трябва да прецени дали е незна4ителна сума,ще му се извиня и тука за забавянето,но просто нямам вазможност и сега и на него да му оправя парите,за което сажалявам.Иво сега доволен ли си.и не е било някакво късно защото говорих с нея в 8 в4ера.,при положение 4е оговорката е след 6,което озна4ава до края на деняИво написа:Аз питах за Любо...Понеже каза, че било незначителна сума, не трябва ли той да прецени колко незначителна е!? А това, че вчера след темата сте говорили 10 пъти, вече е било някакво късно. На мен не ми дреме де, нали в 15:00 ще си й пред офиса та трябва да тръгваш скоро май
А тва за бензиностанцията не съм питал аз и нямам представа за какво говориш
Питал го е eraziel

а за бензиностанцията не сам казал 4е ти си го писал
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
бях изпаднал в същата ситуация,да дам пари и да слушам сълзливи историй 4 месеца.....не заемам страна в спора,не познавам и колегите,които не са си уредили взаймоотношенията,но нека след 15ч.,да видим дали всичко ще е ОК........
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мен ми е интересно, дали "е даден за издирване" е пресилена реплика и ако да, защо?
Нещо много така лесно се "дава" за издирване

Нещо много така лесно се "дава" за издирване

Последна промяна ///peter на 27 Яну 2009, 15:31, променена общо 1 път
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Както се казва "Направи добро - изяш л..но"! От сутринта чета темата и съм възмутена! Когато знаеш че дължиш нещо на някого и той ще те търси, най-малкото ще си носиш телефона на връзка на вратлето ако трябва! Защото при всеки се случва нещо непредвидено, но ти драги колега bavareca_86 СИ ДЛЪЖЕН да отговориш на повикването и да дадеш обяснение! Само си представи, ако и на колежката наистина толкова спешно и трябват парите и тя се издъни на друго място заради теб,а?!!! 

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- SKISA
-
-
///peter написа:bebekrisss написа:Както се казва "Направи добро - изяш л..но"! От сутринта чета темата и съм възмутена! Когато знаеш че дължиш нещо на някого и той ще те търси, най-малкото ще си носиш телефона на връзка на вратлето ако трябва! Защото при всеки се случва нещо непредвидено, но ти драги колега bavareca_86 СИ ДЛЪЖЕН да отговориш на повикването и да дадеш обяснение! Само си представи, ако и на колежката наистина толкова спешно и трябват парите и тя се издъни на друго място заради теб,а?!!!
Колежке какви са тези думи от Вас![]()
колега,издирвателните мероприятия са прекратени до 13ч сентръл юръпиян тайм! после МИ-6 тръгва...!! ти са що реши ,че некоя мома знае разликата между издирване кат ополицейска терминология и дирене чрез хора от форума....

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
По грозна тема не бях чел скоро. Колежката малко се е попревъзбудила. На всеки се случва да закъснее ден два , еб*хти панаирите и цирковете.
It`s party time !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///peter написа:bebekrisss написа:Както се казва "Направи добро - изяш л..но"! От сутринта чета темата и съм възмутена! Когато знаеш че дължиш нещо на някого и той ще те търси, най-малкото ще си носиш телефона на връзка на вратлето ако трябва! Защото при всеки се случва нещо непредвидено, но ти драги колега bavareca_86 СИ ДЛЪЖЕН да отговориш на повикването и да дадеш обяснение! Само си представи, ако и на колежката наистина толкова спешно и трябват парите и тя се издъни на друго място заради теб,а?!!!
Колежке какви са тези думи от Вас![]()
колега,издирвателните мероприятия са прекратени до 13ч сентръл юръпиян тайм! после МИ-6 тръгва...!! ти са що реши ,че некоя мома знае разликата между издирване кат ополицейска терминология и дирене чрез хора от форума....
Бая колеги ще тябва да познава за да го издирват "национално"

- SKISA
-
-
аз предлагам писалите у темата да сбереме по 10 кинта и да ги дадеме на колежката! така и тя-сита и колегата нема да се поругава името му...!!!
па после мое се аресат и да се земат....
па после мое се аресат и да се земат....

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band