NFS Most Wanted MOD

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HouSLeX » 08 Фев 2009, 2:06

Мода е на 3 страница от там го изтегли.Големи благодарности на колегата които е качил мода.Жив и здрав да си братле :winky: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 09 Фев 2009, 15:02

Сега тегля играта и мода ! Като ги пробвам ще си кажа мнението ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 09 Фев 2009, 16:46

3 пъти го направих как е написано е все ми дава тая шибана грешка като на колегата и това е :idea: Всичко правя абсолютно правилно,папката адонс в папката на играта инсталирвам пача и уж трябва да тръгне ама не иска и не иска :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Мечтае да кара: BMW M6

Мнение от GrAMaDaN » 09 Фев 2009, 18:21

cucko написа:хайде бе пичове..при вас е грешката!!
При мен имаше един проблем...също ми излизаше онова прозорче като на снимката при другия колега...това означава е дял С е бил форматиран и липсват файловете на самата игра...т.е. ЕА Електроникс...затова неможете да стартирате играта...поради това бях преинсталирал Уина..
Обаче не е задължително да триете,а просто вкарайте с виртуалното CD-DVD(Аз съм с DAEMON Tools) NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone.org..... и ще видите един прозорец където ще трябва да цъкате Install...като завършите инсталацията следвате инструкциите на колегата както е описал... ;)
вкарвате пач nfsmwpatch1.3 цъкате...
вкарвате крака sd4hide цъкате и давате HIde...
копирате папката Addons в директорията на играта
инсталирате от NFS Most Wanted MOD V2.0.exe
Отивате на работния плот и виждате 2 еднакви икони съответно Need for Speed™ Most Wanted.ехе и NFSMW Mod Loader.exe
Ето ви играта от втората икона...

Изображение

А тези които немогат да стартират въобще играта а са я инсталирали ...имат друг проблем съответно се нуждаят от една допълнителна програмка... http://zamunda.net/details.php?id=98491&hit=1
Изображение
Това е програма която скрива всички устройства(ако имате CD-DVD) за да може да зареждате директно от виртуалното устроиство..иначе в такъв случай ще трябва да запишете диск от CD1 на играта за да можете да стартирате играта от NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone.org на вашето CD или DVD устройство..

Хора четете !!!
Последна промяна GrAMaDaN на 09 Фев 2009, 18:28, променена общо 1 път
Изображение The Fear I See When I Look In Your Eyes Makes You Believe I'm One Of A Kind... Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Мечтае да кара: BMW M6

Мнение от GrAMaDaN » 09 Фев 2009, 18:22

Всичко е описано в предишните страници как да си оправите проблема всичко !!!
Последна промяна GrAMaDaN на 09 Фев 2009, 18:28, променена общо 1 път
Изображение The Fear I See When I Look In Your Eyes Makes You Believe I'm One Of A Kind... Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 09 Фев 2009, 18:25

NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone.org Не е зонда едишън тоя линк където си го дал,и следователно нямам такъв фаил...чета всичко аз и разбирам от игри и компютри тази грешка не мога да я порпавя,и незнам защо пък не ми се форматирва уин заради една игра :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 09 Фев 2009, 19:19

GrAMaDaN БРАВО ! Много добре изглежда играта от първия път ми тръгна и сега ще почвам ! А може ли да сложа някой сейв ? ;) :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 09 Фев 2009, 21:36

Да започнем отначало.... изтрих:Про стреета,Ъндерковер-а,мост уантед-а,после се дадох на търсене да видя дали случайно не е останал някой фаил..е не беше останал.Започнах инсталацията наново,исталирах играта ъпдеитнах до пач 1.3 после сложих новия мод и впоследствие копирах папката аддонс.При опит за страртиране на гирата от шорткъта който е на десктопа мод шоркъта ми се появи пак онази дразнеща грешка и се отказах тотално.Ако някой има някакви идеи да сподели,с даемон туулз я моутнах играта инсталирах я но уви.. Явно няма да мога да покарам Е30ката :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 09 Фев 2009, 22:14

S1z3 написа:Да започнем отначало.... изтрих:Про стреета,Ъндерковер-а,мост уантед-а,после се дадох на търсене да видя дали случайно не е останал някой фаил..е не беше останал.Започнах инсталацията наново,исталирах играта ъпдеитнах до пач 1.3 после сложих новия мод и впоследствие копирах папката аддонс.При опит за страртиране на гирата от шорткъта който е на десктопа мод шоркъта ми се появи пак онази дразнеща грешка и се отказах тотално.Ако някой има някакви идеи да сподели,с даемон туулз я моутнах играта инсталирах я но уви.. Явно няма да мога да покарам Е30ката :evil:

Споко колега,при мен също е така.Сигурно конфигурациите ни не са съвместими с мода.Ако искаш направи като мен-изтегли си от www.nfscars.net която кола искаш и си я инсталирай,но трябва да преглътнеш несъвпадането на текстурите при някои модели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 10 Фев 2009, 1:58

NFS-Most Wanted.rar - Свалете това и го разархивирайте в директорията на играта...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 11 Фев 2009, 0:46

cucko написа:NFS-Most Wanted.rar - Свалете това и го разархивирайте в директорията на играта...

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :clap: :clap: :clap: мерси колега,не мислех че мода ще е толкова як ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Фев 2009, 12:42

Доста съм разочарован от мода. Освен хубави картинки не предлага нищо съществено. Колата седи като залепена за пътя. Вземам 90 градусови завои с по 130 мили в час :shock:

Иначе похвала за труда по смяната на моделите и добавянето на веселите автомобили като ВАЗ и ЗАЗ :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 11 Фев 2009, 13:45

Е30ката струва 200 000,а Е46 М3-60 000 направооо чудо :shock:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Фев 2009, 16:57

много добър мод аз направих както е описал колегата на 3-та стр и няма грижи :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 13 Фев 2009, 1:49

Играта тръгна , без никакви грижи.Е30ката си я направил яко бърза 350 Км/Н и нагоре :D
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата