Солени глоби в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Фев 2009, 13:42

c20xe написа:........

баце ся олекна ли ти?кажи честно :mhihi:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: Солени глоби в София

Мнение от KIM » 09 Фев 2009, 13:53

Flash написа:ЕЕЕ НЕ .......... в момента гледам Н*ВА ТВ и слушам за някаква проектонаредба, според която се забранява:
Слушането на силна музика в сградите
Силното говорене при събирания пак там
Форсирането безпричинно на двигателя на колата или нарочното пускане на алармата й
Пиенето на алкохол извън заведенията
Не се спазват горните - глоби

И кво... няма да мога да седна зад блока на пейките да изпия по една биричка с приятелите или да поканя някой да се повеселим.. или да избича полото на първа пред кокошките от компанията... как пък не ... айде майната ви .. мирише ми на нов протест

Нали знаеш че тези неща се правят за да влизат повече пари в държавата,а измиват ръцете че го правят за гражданите 8) хитри са а 8)
А нали знаете всички че държавни пари се харчат много :twisted: и все за хубави неща а не за детските
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Фев 2009, 15:22

BMWALPINA написа:Да забранят полазването на бормашини през събота и неделя в 9 часа сутринта. След пянска вечер това е най-ужасното.

:bowdown: или да разрешат побоя над такива индивиди!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 09 Фев 2009, 15:32

hemicharger написа:
BMWALPINA написа:Да забранят полазването на бормашини през събота и неделя в 9 часа сутринта. След пянска вечер това е най-ужасното.

:bowdown: или да разрешат побоя над такива индивиди!

Ако със закон побоя не е забранен, то аз го считам за разрешен :mhihi: :mhihi:
Имам същия проблем събота и неделя....

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 09 Фев 2009, 17:16

c20xe написа:...

От цялата работа ми светна, че спадам към групата "мишоци такива" с "някви мижави душици"...

Та в тази връзка, да ти кажа: Благодаря! И ти да си жив и здрав! :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от c20xe » 09 Фев 2009, 17:56

Какъв прекрасен начин да се похвалиш, че имаш нови гуми за по 700 кинта бройката :mhihi: Евалла'е мастуре! Ти си най-големия.

За твое сведение, (не че ти влиза в крачолите) ама колата ми е В гараж. Ванът ми е навън. И вече съм в къща ;) Не газя в калта. Анадъмну?....Европчанино.

И недей ми вика колко гадно нещо било българина! Ти да не би да не си българин? Рязан ли си? Къв си? Аре лява лента!

Нямам страх от кучета, котки.....свини или каквато и да е божия твар, освен от някои хора.

Да. Олекна ми 8) Напрао си напрайх кефа.

А Вие докога ще търпите шайка проскубани тоталитарни подлоги да Ви манипулират мнението и управляват живота? Хвърляте се на всяко нещо поукрасено с "европейски" панделки, като мухи на *****. На такива мога да продам и конски чул, щом на него пише Армани.
Я вижте картинката от линка! :)

http://1.bp.blogspot.com/_h3hrn_XGM8o/R ... 2Bshit.jpg

Както и да е......

По темата:
Всеки който си има гараж, може да си извършва в него ремонтни дейности, незастрашаващи здравето и безопасността на околните живущи и природата.
Дори и сега си има закон за непревишаване на децибелите в жилищни райони. А след 22 часа - ник'ъв лауд купон.

Никой не може да ти забрани да си налееш антифриз пред блока. Нито пък да си смениш лампите на мигачите. Щото..... нали се сещаш, че и това се води ремонт. Веднага попада в графа "нарушение".

Предишна

Назад към Извън Темата