Кой тип на каране най Ви изпълва...
Модератор: Общи модератори
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Re: Оточнение
J.D.I. написа:За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.
Колега,да ти кажа 4естно пове4ето от хората които познавам от този форум си го имат в кравта

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
Колега JDI ти казваш че много владееш колата....засега, ма не си ли си мислил че този пред теб-до теб може да не знае много много къде се намира и следващия "краасив момент" да търсят от Спешна помощ лопатка и фараш, за да ви сметат от пътя?!?! И аз карам бързо, ма никога не си позволявам простащини като твоите,в.т.ч. каране броня в броня, слаломи или каквото и да е било в този дух! Ако се мислиш за голям шофер, се засили в някой стълб със 120 щото те бачкат 7/24 и с удоволствие ще те приветства, и остави хората да се ПРИБЕРАТ в тях живи и здрави!!!!!!Със здраве
Поздрави от Русе!
Поздрави от Русе!

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колега достатъчно идиоти има по пътищата за да се кара така безразсъдно както описваш ти,ако някой такъв пилот като тебе ме удари без да имам вина ще му изкормя главата е меко казано 

/// 6>4

Стоп
Стига ,вие го съсипахте момчето. Не е прав,но мисля че разбра ,казва се един път. Всеки е правил глупости,иначе няма да караш бмв. Наистина когато бракониерстваш на пътя не трябва другите да страдат.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: Стоп
vessovv написа:Стига ,вие го съсипахте момчето. Не е прав,но мисля че разбра ,казва се един път. Всеки е правил глупости,иначе няма да караш бмв. Наистина когато бракониерстваш на пътя не трябва другите да страдат.
Я пък ти? И откога БМВ е синоним на "глупостите на пътя"?
Заради такива лешперчета като него масовото мнение за марката е, че се кара само от мутри и пъпчиви пубери, които и името не могат да си напишат вярно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Оточнение
Добре ще изясня за да избегнем недарозуменията които много ме изнервят. Не става въпрос колко съм добър аз. А кой как обича да кара. Не съм казвал че съм по добър от някой друг НАЛИ. Вие БМВта ли карате или не. Незнам за вашите но моето за 200-300 метра между две кръстовища на бул. може да вдигне до 80-90 и да спре преди камерите съвсем спокойно без да застраша никого.
Незнам как е по Цариградско но във Варна се кара от много хора така и никой не е изненадан. Дори забелязвам че и жени карат така. Тук хората са свикна ли и не усещам някой да се шашка най много да се натовари че са го изпреварили. Аз не карам постоянно така избирам мястото и момента добре така че да няма опасност от произшествие. Обикн. определям себе си като вежлив шофьор и към колегите и към пешеходците. Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90. Осигурявам предимства и не съм нервак. Не ме трогва някой ако е нахален и не се дразня такива неща като клаксони не използвам за да се правя на сърдит
И не се правя на МЕНТОР във Форума а обменям мнения знания и идеи 

J.D.I.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
J.D.I. написа: Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90. Осигурявам предимства и не съм нервак.
пич, прегледай се

виж си първия пост и виж това горе...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
J.D.I. написа:Незнам за вашите но моето за 200-300 метра между две кръстовища на бул. може да вдигне до 80-90..
Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90.
С колко караш градско последно ?? нещо ти се оплете тезата колега..Имаш доооста бръза кола явно,щом между два светофара вдига 3та космическа

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
J.D.I. написа:Незнам как е по Цариградско но във Варна се кара от много хора така и никой не е изненадан. Дори забелязвам че и жени карат така. Тук хората са свикна ли и не усещам някой да се шашка най много да се натовари че са го изпреварили.
За това как се кара във Варна, знаем...последния път като карах във Варна се чувствах все едно съм от масовката в Carmageddon 2...
Ама да ти кажа, не е лошо да излезеш от тая пуста успоредна реалност, в която живееш, където всички са рейсъри, живеят за гонките между светофарите и се товарят като ги изпревариш. Даже вероятно и не подозираш колко много народ няма идея, че сте се дърпали.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
J.D.I. написа:Не става въпрос колко съм добър аз. А кой как обича да кара.
Кой как обича да кара е ясно.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Оточнение
Изморих се да се обяснявам. И без това вчера един познат полицай каза че ще се монтират камери поставени на стълбове и какволи още не между кръстовища малки улички и къде ли още не и периодически ще им се местят местата. Такаче споко Големия брат ще ни гледа нас шизофрениците. Ще заживеем в един по сигурен и идеален свят.
Аливидерчи скъпи ... както пее Народния певец Св. Витков.

J.D.I.
- someone
-
Пичове, подозирам, че той ще се върне, щото Терминаторът последния път като каза Аривидерчи и се върна...
Ама не знам...може Аливидерчи да значи друго...

Ама не знам...може Аливидерчи да значи друго...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- someone
-