Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Re: Оточнение

Мнение от bobi 318 is » 25 Фев 2009, 3:03

J.D.I. написа:За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.

Колега,да ти кажа 4естно пове4ето от хората които познавам от този форум си го имат в кравта ;) ако смяташ 4е си много добар,правиме си сбирки краи гр.Плевен на една картинг писта,можеш дараш колкото си искаш,идват колеги от София,В.Тарново и др.та даже и от Варна.смятам 4е безконтролния дрифт из града не е особенно безопасен за околните,та и за теб самия :!:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от svetlaka_rs » 25 Фев 2009, 3:06

Колега JDI ти казваш че много владееш колата....засега, ма не си ли си мислил че този пред теб-до теб може да не знае много много къде се намира и следващия "краасив момент" да търсят от Спешна помощ лопатка и фараш, за да ви сметат от пътя?!?! И аз карам бързо, ма никога не си позволявам простащини като твоите,в.т.ч. каране броня в броня, слаломи или каквото и да е било в този дух! Ако се мислиш за голям шофер, се засили в някой стълб със 120 щото те бачкат 7/24 и с удоволствие ще те приветства, и остави хората да се ПРИБЕРАТ в тях живи и здрави!!!!!!Със здраве

Поздрави от Русе! :twisted:
Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..:)

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 25 Фев 2009, 3:20

Колега достатъчно идиоти има по пътищата за да се кара така безразсъдно както описваш ти,ако някой такъв пилот като тебе ме удари без да имам вина ще му изкормя главата е меко казано :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Стоп

Мнение от vessovv » 25 Фев 2009, 3:49

Стига ,вие го съсипахте момчето. Не е прав,но мисля че разбра ,казва се един път. Всеки е правил глупости,иначе няма да караш бмв. Наистина когато бракониерстваш на пътя не трябва другите да страдат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 25 Фев 2009, 3:51

TheKiller написа:Колега достатъчно идиоти има по пътищата за да се кара така безразсъдно както описваш ти,ако някой такъв пилот като тебе ме удари без да имам вина ще му изкормя главата е меко казано :evil:

то с корменето е лесно.дано никои не те удря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: Стоп

Мнение от Archangel » 25 Фев 2009, 8:44

vessovv написа:Стига ,вие го съсипахте момчето. Не е прав,но мисля че разбра ,казва се един път. Всеки е правил глупости,иначе няма да караш бмв. Наистина когато бракониерстваш на пътя не трябва другите да страдат.

Я пък ти? И откога БМВ е синоним на "глупостите на пътя"?
Заради такива лешперчета като него масовото мнение за марката е, че се кара само от мутри и пъпчиви пубери, които и името не могат да си напишат вярно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Оточнение

Мнение от J.D.I. » 25 Фев 2009, 8:49

Добре ще изясня за да избегнем недарозуменията които много ме изнервят. Не става въпрос колко съм добър аз. А кой как обича да кара. Не съм казвал че съм по добър от някой друг НАЛИ. Вие БМВта ли карате или не. Незнам за вашите но моето за 200-300 метра между две кръстовища на бул. може да вдигне до 80-90 и да спре преди камерите съвсем спокойно без да застраша никого. :shock: Незнам как е по Цариградско но във Варна се кара от много хора така и никой не е изненадан. Дори забелязвам че и жени карат така. Тук хората са свикна ли и не усещам някой да се шашка най много да се натовари че са го изпреварили. Аз не карам постоянно така избирам мястото и момента добре така че да няма опасност от произшествие. Обикн. определям себе си като вежлив шофьор и към колегите и към пешеходците. Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90. Осигурявам предимства и не съм нервак. Не ме трогва някой ако е нахален и не се дразня такива неща като клаксони не използвам за да се правя на сърдит :P И не се правя на МЕНТОР във Форума а обменям мнения знания и идеи :idea:
J.D.I.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 25 Фев 2009, 8:55

J.D.I. написа: Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90. Осигурявам предимства и не съм нервак.

пич, прегледай се :shock: Имам подозрения за шизофрения... :idea:

виж си първия пост и виж това горе... :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2009, 8:59

J.D.I. написа:Незнам за вашите но моето за 200-300 метра между две кръстовища на бул. може да вдигне до 80-90..
Карам колкото и да не ви се вярва с 50 защото това са разрешените а не 60 а извън града с 90.

С колко караш градско последно ?? нещо ти се оплете тезата колега..Имаш доооста бръза кола явно,щом между два светофара вдига 3та космическа :help: Ми тогава Вълка с Вейрона да дойде да обмени челен опит за свръхзвуково ускорение между светофарите на един варненски минисимпозуим ,може би? :roll: :help: Спри да пишеш ,за да не се излагаш..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 9:14

J.D.I. написа:Незнам как е по Цариградско но във Варна се кара от много хора така и никой не е изненадан. Дори забелязвам че и жени карат така. Тук хората са свикна ли и не усещам някой да се шашка най много да се натовари че са го изпреварили.

За това как се кара във Варна, знаем...последния път като карах във Варна се чувствах все едно съм от масовката в Carmageddon 2...

Ама да ти кажа, не е лошо да излезеш от тая пуста успоредна реалност, в която живееш, където всички са рейсъри, живеят за гонките между светофарите и се товарят като ги изпревариш. Даже вероятно и не подозираш колко много народ няма идея, че сте се дърпали.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 25 Фев 2009, 9:44

J.D.I. написа:Не става въпрос колко съм добър аз. А кой как обича да кара.

Кой как обича да кара е ясно. :mhihi: Въпросът е къде може и къде не бива да се кара така. На пистата е най-добре, понеже не рискуваш да отнесеш някого. За съжаление, Nordschleife е далече...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Оточнение

Мнение от J.D.I. » 25 Фев 2009, 21:22

Изморих се да се обяснявам. И без това вчера един познат полицай каза че ще се монтират камери поставени на стълбове и какволи още не между кръстовища малки улички и къде ли още не и периодически ще им се местят местата. Такаче споко Големия брат ще ни гледа нас шизофрениците. Ще заживеем в един по сигурен и идеален свят. :winky: Аливидерчи скъпи ... както пее Народния певец Св. Витков.
J.D.I.

Аватар

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 21:30

Пичове, подозирам, че той ще се върне, щото Терминаторът последния път като каза Аривидерчи и се върна... :shock:

Ама не знам...може Аливидерчи да значи друго...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 25 Фев 2009, 23:10

АЛИвидерчи е потурчения вариант :mhihi: :mhihi:

иначе терминатора каза hasta la vista :P

Аватар

Мнение от someone » 26 Фев 2009, 8:59

Ееее...значи няма да се върне... :(

ПредишнаСледваща