"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Фев 2009, 0:26

аз като си купувах мотора, нотариуса като каза на продавача "кажи си ЕГН-то ?" той извади личната си карта за да си го види представяте ли си ?!?!? ..... вие ми говорите за хора дето не знаят да пишат правилно :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Фев 2009, 0:48

Аз май си изтрих личните, но наскоро имах уникален случай. Искаше само педала за почиващия човека. Ника няма да споменавам, че да не става човека за резил. Разменихме си поне 15 лични в които му обяснявам, че ако иска да му извадя само за почиващия ще е 40лв. Следва въпроса колко е този за почиващия, щото той не искал целия комплект. Аз чинно обяснявам, че комплекта е 90лв, а ако иска само почиващия ще е 40лв. При което той ме пита каква отстъпка ще му направя и аз обяснявам, че на 40лв няма каква отстъпка да направя, първо защото развалям комплекта и второ защото това е възможно най- ниската цена и нито някъде в Бг, нито в Ebay може да се намери на такива пари. След още няколко лични за отстъпката му пращам възможно най- ниската цена, която изрових от интернет и тя беше с няколко долара разлика. Съответно той пак пита колко е отстъпката :shock: Обясних му, че това е цена без доставка, т.е. с доставката цената става над 60лв и при това положение ако му го давам на 40 няма каква по- голяма отстъпка да правя.. най накрая спря да пише...
След 2 седмици се присети отново да пита колко е цената и каква отстъпка ще направя, но цената вече беше твърдо 60лв :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Фев 2009, 0:54

Темата на Шонди е много поучителна, лошото е, че ще се локне, защото почват спорове. Не говорим, ако се направи дребна граматическа или правописна грешка. Трудно е, има няколко стандарта на клавиатурите, опитваме се да пишем по-бързо и неволно натискаме друга буква или изтърваме някоя, както и препинателен знак. Това не е фтално. Не е фатално и да не знаеш някоя и друга запетая, къде се слага, все пак, това го учихме в 6ти клас. Но отношението на хората е трагично. Давам пореден пример. Пуснал съм обява за картинга, казвам, че ще има снимки на другия ден, за да го снимам на вън и на светло, но уви, на другия ден заваля сняг, е снимки ням, но има ъп на темата. и получавам ЛС с текст: Are daj snimki be. Мислех да му тегла една псувня на тоя индивид, ама се замислих, че всъщност няма смисъл, защото той си е прост и ще си остане такъв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 23 Фев 2009, 1:02

stambo_81dg написа:Наи много ме кефи някои като търси - ПРОЖИНИ :mhihi:

или ЖАНТИ :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 1:29

а кОпувам ?? :shock:

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 23 Фев 2009, 1:31

BT9028BA написа:
stambo_81dg написа:Наи много ме кефи някои като търси - ПРОЖИНИ :mhihi:

или ЖАНТИ :D

е тва е на ташак ;) ама копувам мн често :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Фев 2009, 1:32

аз съм чувал и аЦпух и РЕМБУС :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Фев 2009, 1:40

Kambe написа:аз като си купувах мотора, нотариуса като каза на продавача "кажи си ЕГН-то ?" той извади личната си карта за да си го види представяте ли си ?!?!? ..... вие ми говорите за хора дето не знаят да пишат правилно :mhihi: :mhihi:

Е извинявай много,но до преди две години и аз не си знаех ЕГН-то,но знам как да ползвам препинателните знаци ;) Пък правописа се учи до към 10-12 годишна възраст....от там нататъка няма кво да си говорим :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 23 Фев 2009, 1:44

krystal написа:
Kambe написа:аз като си купувах мотора, нотариуса като каза на продавача "кажи си ЕГН-то ?" той извади личната си карта за да си го види представяте ли си ?!?!? ..... вие ми говорите за хора дето не знаят да пишат правилно :mhihi: :mhihi:

Е извинявай много,но до преди две години и аз не си знаех ЕГН-то,но знам как да ползвам препинателните знаци ;) Пък правописа се учи до към 10-12 годишна възраст....от там нататъка няма кво да си говорим :help:

Не че се заяждам нещо ама ти на колко години си :?: :?: :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 23 Фев 2009, 1:44

krystal написа:

Случайно да сте си пробутала моторa на колегата Kambe :?: :twisted: :twisted:
Последна промяна aygofan на 23 Фев 2009, 1:56, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Фев 2009, 1:56

Не че се заяждам нещо ама ти на колко години си

26... :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 1:57

krystal написа:Пък правописа се учи до към 10-12 годишна възраст....от там нататъка няма кво да си говорим :help:

мен ако ме питаш това не се учи, а или го имаш или не.
Пример с нашумелия кОпувам... Е колко тъп трябва да си да не се замислиш, че няма как да кажеш кОпил, покОпка, кОпен и т.н и т.н...
За мен неграмотния човек не е неграмотен, защото не е влизал в час по литература, а е неграмотен, защото е ТЪП и елементарен :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Фев 2009, 2:02

Rebel написа:
krystal написа:...
мен ако ме питаш това не се учи, а или го имаш или не.
Пример с нашумелия кОпувам... Е колко тъп трябва да си да не се замислиш, че няма как да кажеш кОпил, покОпка, кОпен и т.н и т.н...
За мен неграмотния човек не е неграмотен, защото не е влизал в час по литература, а е неграмотен, защото е ТЪП и елементарен :idea:

Не знам....
Аз познавам човек,който е много начетен и винаги съм се респектирала от знанията и общата му култура до момента в който не ми писа в скайпа.. :help: :D ....Правописа му бе под всякаква критика...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Фев 2009, 2:06

:D нищо не е смешно..на всеки може да му се загуби памет понякога..но все пак е добре е да се държим културно и възпитано от колкото да се ежим...това за мен е по-добрата постъпка!

p.s. Тази година аз съм се объркал на колко години съм...чудех се дали съм на 26 или сега ще правя 26..а и не знам защо така ми се въртя в главата няколко пъти..докато от миналата година назад си знаех точно на колко съм..и така започнах да пресмятам за по-сигурно от датата на раждане до сега и чак тогава разбрах че съм се заблудил че съм на 26..
Последна промяна cucko на 23 Фев 2009, 2:27, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Rebel » 23 Фев 2009, 2:17

krystal написа:винаги съм се респектирала от знанията и общата му култура

обща култура = общи приказки :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата