Нелеп инцидент и как можеше да бъде предотвратен
Модератор: Общи модератори
plradev написа:aygofan написа:plradev написа:ето и клипче на подобен инцидентhttp://www.youtube.com/watch?v=M-pxsViKF88 :
Този чувал ли е за протокола от Киото....отрови планетата с тази наФтоФа печка...резил...
Пич,темата е една от малкото сериозни тук....И на мен ми се спами,ама не е тук мястото.Клипчето го пуснах само за пример ...
Пич темата е една от малкото БЕЗсмислени тук!
Да не изброявам причините - безброи са....
Убеден съм на 100%, че тази фАстра може да се спре по 1000 начина,,,Паника ли е? Убийство ли е? Има прокуратура....Имал съм няколко хлОПЕЛчета....нема такива Филми....Самоубийство може би?
Нека почива в мир!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:Пич темата е една от малкото БЕЗсмислени тук!
!
Ако за теб тема ,която се е превърнала в дискусия късаеща безопасността на всички е безсмислена ....

п.п. Моля те не ми отговаряй..!! Ако все пак го направиш не очаквай реплика от мен..Аз казах каквото имах да ти казвам..

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Има много възможни неща , но като цяло ми мирише на поредния опит за сензация , на хърба на загинал човек
Как така е имал време да говори по телефона и полицаите не са му обяснили какво да прави , а са карали 130 км покрай него
Как така не са застанли пред него за да убие скоростта в тях , макар и с цената на изпочуканите коли
Няма ли мантинели , изключванео от скорост , тия полицай 100 % да са му казали поне това.Ако изобщо е имало нещо подобно , което адски ме съмнява , то шофиора трябва да е бил силно дрогиран и пак ... ако е така,не може да кара толкова време , без да се удари . Според мен - силно украсена история 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Колеги, не знам дали е вярно - ако не е вярно, ще прозвучи много грозно, но във форума на Мицубиши се разисква същата тема и един от потребителите от Благоевград твърди, че в града се говори, че момчето е било известно с психични проблеми и най-вероятно се касаело за самоубийство.
Все пак е някаква информация, макар и до голяма степен ненадеждна.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
someone написа:Колеги, не знам дали е вярно - ако не е вярно, ще прозвучи много грозно, но във форума на Мицубиши се разисква същата тема и един от потребителите от Благоевград твърди, че в града се говори, че момчето е било известно с психични проблеми и най-вероятно се касаело за самоубийство.
Ето това е по-логично!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
мен ми е интересно,колко време е карал така,защото,ако се движи и няма на4ин да спре,как аджеба не е настигнал някоя по-бавно движеща се кола и да я удари отазад,нелоги4но зву4и да е нямало коли пред него до кпп-то
пс.колкото пове4е се замислям над статията и изписаните коментари,толкова по-се усъмнявам,дали няма да е застрахователна измама
пс.колкото пове4е се замислям над статията и изписаните коментари,толкова по-се усъмнявам,дали няма да е застрахователна измама

bavareca_86 написа:мен ми е интересно,колко време е карал така,защото,ако се движи и няма на4ин да спре,как аджеба не е настигнал някоя по-бавно движеща се кола и да я удари отазад,нелоги4но зву4и да е нямало коли пред него до кпп-то
каква застрахователна измама па ти с мъртъв човек и астричка ... стига глупости
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
въпросния мъртав 4овек си прави застраховка живот за голяма сума пари,инсценира си смърта,издават фалшив смъртен акт,същевременно си изкарва нов акт за раждане с друго име и е готов,с луда пара в друга държава,някои ше кажат 4е много филми гледам,ама знам за подобен слу4ей и за това го казвамslav4o1 написа:bavareca_86 написа:мен ми е интересно,колко време е карал така,защото,ако се движи и няма на4ин да спре,как аджеба не е настигнал някоя по-бавно движеща се кола и да я удари отазад,нелоги4но зву4и да е нямало коли пред него до кпп-то
каква застрахователна измама па ти с мъртъв човек и астричка ... стига глупости

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
someone написа:Колеги, не знам дали е вярно - ако не е вярно, ще прозвучи много грозно, но във форума на Мицубиши се разисква същата тема и един от потребителите от Благоевград твърди, че в града се говори, че момчето е било известно с психични проблеми и най-вероятно се касаело за самоубийство.
Знам , че за мъртав човек хубаво или нищо , но ако всичко е вярно от журналистите - това е възможното обяснение

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
alx написа:plradev написа:Аз друго се замислих...Преди време имаше една тема в която се обсъждаше,как едно Х5 се е самофорсирало на пълна газ и не са могли да му спрат двигателя...
затова и написах "бензинов автомобил"....
при дизелите го има този момент че може да се "самозахранва" със масло от турбината... на дизела тоци не му трябват та и да му врътнеш ключа... може и да не спре..
аз между другото това не го вярвах докато не се поразтърсих и се оказа че не е като да не се случва...
Алекс е много прав

Едно време на Сами99 баща му беше изпатил с е38 730д ,два датчика били дефектирали едновременно (датчици по мотора ,като единия си спомням ,че той каза ,че е на разпределителния вал,другия съм забравил) - резултата е някаква зла грешка в компютъра и дизела в комбинация с автоматик = ковчег

Астрата е била автоматик ,вероятно и дизел.Това е и най-лошата комбинация,защото е видно ,че май няма значение от марката

Аз обаче си мисля ,че на финалната права преди с.Кулата нали е поле отляво и отдясно ,мантинели там в този участък няма ,поне там да е свил и скочил ... Толкова е неравно полето ,че все нещо ще се повреди и ще спре да си дава газ пущината му гадна

Нещата не отиват на добре - гледам има тук във форума големи фенове на новите технологии ,но май тези нововъведения ще ни закопат.Педала на акселератора (драйв бай уайър) ,спирачната система - електроника , всичко в автомобила минава през някаква ши**на електронна система , започнаха да произвеждат автомобили месещи се и в спирането и то не само в аварийни ситуации , разни активни радари ,автомобили сами паркират - лудост да си *б* майката

Добре де ние за какво сме в тези автомобили

Ако сега държавата реагира адекватно (навсякъде другаде само не и България) и по някакъв механизъм служба Пътна Полиция подложи на тест всички нас , водачите на МПС , за точно такива случаи на борба за живот и смърт резултатите ще са отчайващо ужасни

Едно време курса се е карал повече от три месеца - всички восдачи са изучавали устройство на автомобила ,много неща са им ставали поне малко ясни ,сега обаче свидетелства се раздават на поразия.Жени мъже са непросветени какво означава да си проверят налягане в гумите, ниво на маслото в двигателя , какво означава като им светне контролна лампа на арматурното табло ... ТЕ обаче знаят ,че имали "тракшън" разбираш ли ,,който ги правел безсмъртни

"Бате,аз имам тракшън на четворката,адски е стабилна" - разправя ми гордо една позната докато дъвче дъвка ама така тарикатската

Викат ни хората "вие сте луди да ходите по планините и да беснеете ,,много опасно било" ама същия тоя философ като му се хлъзне колата малко и се напикава а ръцете са му далеч от волана ,не рядко върху очите ...
Георги Пенчев
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Те на сегашните курсове не ги учат даже да паркират.Винаги съм смятал, че шофьорския курс трябва да включва и преодоляване на екстремни ситуации, но това е друга тема.
По темата-след като е имал телефонна връзка, защо полицията не му е казала какво да направи и не се е опитала да го спре с друга кола, да се опитат да преградят пътя с някакви бали или нещо подобно.Една лента с шипове да опънат на равното - пак е по вероятно да оцелее дори колата да се преобърне през таван, но да да го оставят да се удари челно........-не знам.Странно, защо не изнасят информация за колата...Много неща са странни в случая
По темата-след като е имал телефонна връзка, защо полицията не му е казала какво да направи и не се е опитала да го спре с друга кола, да се опитат да преградят пътя с някакви бали или нещо подобно.Една лента с шипове да опънат на равното - пак е по вероятно да оцелее дори колата да се преобърне през таван, но да да го оставят да се удари челно........-не знам.Странно, защо не изнасят информация за колата...Много неща са странни в случая
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Въртиш ключа и вадиш от предавка. Двигателя гасне, и почваш да слагаш предавки в низходящ ред. Тези действия трябва да бъдат заложени в шофъорските курсове. Интересно ми е, ако се е паникьосал толкова, как се е сетил да се обажда по телефона, пък и колко време е имал. Странна работа, едва ли е станало точно както го описват.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Тия луди ли са.Кви са тия глупости бе със 130км/ч. едва ли ще мине през завоите които са м/у Благоевград и Кресна.Тая Aстра да не е била от WWTC.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Вчера цял ден се чудих дали няма нещо гнило, след като прочетох във вестника за този инцидент
Лека му пръст на момчето