Относно стикерите на форума по колите ни?
Модератор: Общи модератори
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми не знам как ви се случват тези неща с взаимопомощта и т.н., ама лятото, преди да продам е36цата, като бях закъсал на Н. Мушанов, докато чаках да дойде един колега да ме дръпне, покрай мен минаха поне 20 е36-ци и нито един даже не намали да види какво става. Един само ми обърна внимание, като взе да ми свирка с клаксона и да ме храни как можело да спра на такова място. Един с фордче пък ми отнесе триъгълника малко след това... 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Стикера ще си го взема когато колата ми е достойна да се каже че е от клубЪ !Аз и сега си карам културно много но с лепенката вече ще виждат повече хора че смятам колата ми за мое дете за което ще се грижа тепърва с много любов:D Мнемието ми е че хората който са голями фенове трябва да се познават и подържат и за това са тея стикери 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
'бах таз толерантност...
Е, при всички положения я има, но все пак ... вчера един много умен колега, с е46, 2202 мисля му беше регистрация, със стикер
прави нарушение /той си знае къде/ след което с целия акъл вместо да изчака, щото вижда че съм се залетяла, прави обратен пред мен. Аз с 2та крака на спирачката, едвам спирам, и понеже е много хитър, както споделих, нема мерси, нема нищо и за разкош понеже е адския герой и кара бмв дай да изпреварваме в насрещното щото.. нали! ние сме велики.... абе нема по-застреляна работа...
Е заради такива идиотски изпълнения ще четем цветни характеристики по другите автомобилни форуми
И все пак - стикера не кара колата, и няма значение каква всъщност е колата... задкормилното устройство и неговите действия представят по 1 или друг начин тоя клуб... друг е въпроса как
Както и да е, доста се отплеснах от темата... стикера за мен...хм, преди нямах търпение да го сложа
а сега просто най-вероятно изчаквам да имам повече свободно време за да го махна 

Е, при всички положения я има, но все пак ... вчера един много умен колега, с е46, 2202 мисля му беше регистрация, със стикер

Е заради такива идиотски изпълнения ще четем цветни характеристики по другите автомобилни форуми

И все пак - стикера не кара колата, и няма значение каква всъщност е колата... задкормилното устройство и неговите действия представят по 1 или друг начин тоя клуб... друг е въпроса как

Както и да е, доста се отплеснах от темата... стикера за мен...хм, преди нямах търпение да го сложа

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
Нау4и ме колега 4е тук в ПЛОВДИВ сме простосмъртни и незнаем как да цитираме може би някой ден ще се явиш като господ и ще ни покажеш....за което ще сме ти много благодарни!!!от голямо зна4ение ли е как съм постнал или какво пише в самия пост пита един простосмъртен........ и 4овека към който се обърнах ме разбра!!!Сондьора написа:arr0gance написа:Сондьора написа:Ами на колите на членовете ако са си ги залепили,стикера е логото на клуба със номера на членаScott написа:Членовете на клуба имат други стикери![]()
А тези са само със адреса на сайта с цел реклама това еКолега извинявам се за въпроса но къде могат да се видят стикерите за 4ленове на клуба?
![]()
Ако искаш толкова да го вдиш ще го снимам моя а ти ще ме повозиш на Е31 цата
Съжелявам че доблирам коментар,но ме заинтересувахте с другия стикер,ако се изиква развозване човека да идва
Поне цитирай като хората, преди да си пуснеш поста.....!!!!
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за отговора колега,а за 31-цата нямаш никви грижи заповядай на събора на 1-ви май и ще се реванширам!!!Scott написа:___B___M___W___ написа:Scott написа:Сондьора написа:Ами на колите на членовете ако са си ги залепили,стикера е логото на клуба със номера на членаScott написа:Членовете на клуба имат други стикери![]()
А тези са само със адреса на сайта с цел реклама това еКолега извинявам се за въпроса но къде могат да се видят стикерите за 4ленове на клуба?
![]()
Ако искаш толкова да го вдиш ще го снимам моя а ти ще ме повозиш на Е31 цата
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
___B___M___W___
Начи ще се видиме

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Относно стикерите на форума по колите ни?
Да се включа и аз... че от четири-пет години чета форума и от 3 години съм регистриран... сам ли да си правя стикер или някой ще сподели каква е процедурата?
Ако не за друго - поне винаги ще спра да помогна (ако не мога с друго, поне с приказки)...
Ако не за друго - поне винаги ще спра да помогна (ако не мога с друго, поне с приказки)...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Отиваш в офиса и си купуваш - има избор. Аз лично съм с пластмасовите табелки на номерата.
По темата - със стикер или табелка така показвам принадлежност към идеята БМВ форум БГ. И като видя друга кола със стикери ми става кеф - даже съм гонил такъв колега
Хората със стикерите са истински фенове - аз досега само на готини хора съм попадал 
По темата - със стикер или табелка така показвам принадлежност към идеята БМВ форум БГ. И като видя друга кола със стикери ми става кеф - даже съм гонил такъв колега

Si non confectus, non reficiat.
Мерси
В понеделник ще видя къде е офиса... ако ми дадат, де...

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Чета ви мненията и за пореден път гледам така
Един пускал коли със стикери, друг само бмв-та итн...
Явно аз съм балъка дето пускам всякакви коли, независимо от марката - стига шофьора да подаде светлинен сигнал и чинно да си чака реда.
Но такъв ни е манталитета...
Иначе емблемата и стикерите определят шофьора

Явно аз съм балъка дето пускам всякакви коли, независимо от марката - стига шофьора да подаде светлинен сигнал и чинно да си чака реда.

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
smg написа:Чета ви мненията и за пореден път гледам така![]()
Ми много ясно бе колега,ти си балък,сигурно и на пешеходци даваш предимство