Iphone официално в България!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Мар 2009, 17:21

vesko06 написа:
Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a... :twisted:

Искаш ли...! Веднага ти пращам..! :winky:

сподели как си отключил функцията ?
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 23 Мар 2009, 17:43

_65536_kb_sec_ написа:
vesko06 написа:

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =30&t=7702

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 23 Мар 2009, 18:30

Zaho написа:
_65536_kb_sec_ написа:
vesko06 написа:

:yes:

NeoPrint написа:Не на последно място Е71 се среща рядко за разлика от Айфона дето всеки пети го разнася.

Само да ти кажа, че от цялата ми група по медицина, която е 15 човека-6 са с тази Нокиа, и само аз с iPhone..! В някаква заблуда си, че малко хора я имат тази Нокиа..! :winky:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Мар 2009, 19:53

Аз лично познвам над 25+ човека с нокия е71. И около 10 с Айфона.

И тоз океан от софтуер за симбиан е по скоро блатце с това което се предлага за айфона и тепърва ще се предлага...

Заблудавате само себе си...а тези ревюта ги заеби...всеки си има свое виждане...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Мар 2009, 20:00

Оф, баси кретенията тоя форум пак изби на мерене на п*шки и умствен капацитет ...

Самия начин по който се води спора е показателен...
И от двете страни такива доводи се извадиха, че не знам да се смея ли, да плача ли ...

Както се говори кой бил по-функционален и незнам-си-кво - в един момент всичко опря до кой е по-рядко срещания и съответно по-голямата-гъзария...

Страшни сте, продължавайте все в същия дух :)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 23 Мар 2009, 20:19

На мен не ми пука, ако ще и всеки да има такъв телефон..! На мен си ми харесва, ползвам си го с кеф, върши си ми отлична работа..!

П.С Като стана въпрос за приложения-за момента са 25 000, като се увеличават всеки ден..! Не мисля, че има толкова за Симбиан...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 23 Мар 2009, 20:45

Който разбира английския и има време, нека да гледа това и после пак да си говорим :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Мар 2009, 21:10

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:22, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

...

Мнение от ZLATEN » 23 Мар 2009, 23:11

аз се чудих между iphone и тази машина - http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2525 и съм прекалено много доволен - чудесен огромен дислей с уникална резолюция - двойно по глоляма от на iphone, доста повече софтуер ... мултитаскинг ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 23 Мар 2009, 23:15

иФон форева...

Другото е за скраб. Дразни само, че стана толкова комерсиален ама си заслужава. Просто няма по добър дивайс за момента...

Не говоря напразно, имам ги почти всичките модерни шитове в момента. Тия дето ги нямам съм ги тествал поне.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 23 Мар 2009, 23:16

Като си взех i-phone-а си зададох въпроса "Защо, да го е*а, изобщо правят други телефони?!" :shock:

Ако ще и безплатно да почнат да ги раздават и всички да имат телефон като моя, пак няма да го сменя :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Мар 2009, 23:18

Zaho написа:
_65536_kb_sec_ написа:
vesko06 написа:

Млъкнаха ми устата :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 23 Мар 2009, 23:31

Rebel написа:Като си взех i-phone-а си зададох въпроса "Защо, да го е*а, изобщо правят други телефони?!" :shock:

Ако ще и безплатно да почнат да ги раздават и всички да имат телефон като моя, пак няма да го сменя :idea:

Щото батка, другите телефони си ги имаше и преди, и се надпреварваха кой, от кой да направи по-оригинален дизайн или по странно меню... И си правеха общо взето некви ненужни глупости...

Ама се появи чичо Стив и им показа че една проста правоъгълна форма със заоблени ъгли може да ги направи смешни. Нужен е само бърз и надежден софтуер с който Епъл разполагат, лесен и удобен интерфейс, и гъвкавост с приложенията. Дори направиха и софт помагащ да се правят приложения от юзъри...

И са кво - всички тръгнаха да правят подобия на айфони :) Както каза в едно интервю Стив Джобс, когато правели айпода се опитали да направят нещо полезно и нужно, и така и не усетили момента в който всички тръгнали с белите слушалки...

За мултитъч дисплея, е ясно. Великите Майкрософт от години се опитват да го разработят и все си прилича на маса малко по-голяма от тази в хола ми... Епъл тихичко с подобна технология пуснаха дивайс колкото длан...

Съвсем скоро получиха и патент за този дисплей, така че не ми се мисли какъв ще е новия иФон...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 24 Мар 2009, 1:14

Еееее надявам се някой ден и аз да се сдобия с такова нещо
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Мар 2009, 1:29

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:22, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата