Iphone официално в България!
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vesko06 написа:Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a...
Искаш ли...! Веднага ти пращам..!
сподели как си отключил функцията ?

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
_65536_kb_sec_ написа:vesko06 написа:Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a...
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =30&t=7702
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Zaho написа:_65536_kb_sec_ написа:vesko06 написа:Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a...

NeoPrint написа:Не на последно място Е71 се среща рядко за разлика от Айфона дето всеки пети го разнася.
Само да ти кажа, че от цялата ми група по медицина, която е 15 човека-6 са с тази Нокиа, и само аз с iPhone..! В някаква заблуда си, че малко хора я имат тази Нокиа..!

Оф, баси кретенията тоя форум пак изби на мерене на п*шки и умствен капацитет ...
Самия начин по който се води спора е показателен...
И от двете страни такива доводи се извадиха, че не знам да се смея ли, да плача ли ...
Както се говори кой бил по-функционален и незнам-си-кво - в един момент всичко опря до кой е по-рядко срещания и съответно по-голямата-гъзария...
Страшни сте, продължавайте все в същия дух
Самия начин по който се води спора е показателен...
И от двете страни такива доводи се извадиха, че не знам да се смея ли, да плача ли ...
Както се говори кой бил по-функционален и незнам-си-кво - в един момент всичко опря до кой е по-рядко срещания и съответно по-голямата-гъзария...
Страшни сте, продължавайте все в същия дух

In Ban We Trust!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
На мен не ми пука, ако ще и всеки да има такъв телефон..! На мен си ми харесва, ползвам си го с кеф, върши си ми отлична работа..!
П.С Като стана въпрос за приложения-за момента са 25 000, като се увеличават всеки ден..! Не мисля, че има толкова за Симбиан...
П.С Като стана въпрос за приложения-за момента са 25 000, като се увеличават всеки ден..! Не мисля, че има толкова за Симбиан...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:22, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
аз се чудих между iphone и тази машина - http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2525 и съм прекалено много доволен - чудесен огромен дислей с уникална резолюция - двойно по глоляма от на iphone, доста повече софтуер ... мултитаскинг 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Като си взех i-phone-а си зададох въпроса "Защо, да го е*а, изобщо правят други телефони?!"
Ако ще и безплатно да почнат да ги раздават и всички да имат телефон като моя, пак няма да го сменя

Ако ще и безплатно да почнат да ги раздават и всички да имат телефон като моя, пак няма да го сменя

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Zaho написа:_65536_kb_sec_ написа:vesko06 написа:Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a...
Млъкнаха ми устата

Rebel написа:Като си взех i-phone-а си зададох въпроса "Защо, да го е*а, изобщо правят други телефони?!"![]()
Щото батка, другите телефони си ги имаше и преди, и се надпреварваха кой, от кой да направи по-оригинален дизайн или по странно меню... И си правеха общо взето некви ненужни глупости...
Ама се появи чичо Стив и им показа че една проста правоъгълна форма със заоблени ъгли може да ги направи смешни. Нужен е само бърз и надежден софтуер с който Епъл разполагат, лесен и удобен интерфейс, и гъвкавост с приложенията. Дори направиха и софт помагащ да се правят приложения от юзъри...
И са кво - всички тръгнаха да правят подобия на айфони

За мултитъч дисплея, е ясно. Великите Майкрософт от години се опитват да го разработят и все си прилича на маса малко по-голяма от тази в хола ми... Епъл тихичко с подобна технология пуснаха дивайс колкото длан...
Съвсем скоро получиха и патент за този дисплей, така че не ми се мисли какъв ще е новия иФон...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:22, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes