Поздравяваме ли се в трафика?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го на М3мицин
Мечтае да кара: Е36 М3

Мнение от Neeky » 17 Мар 2009, 21:33

Аз никага не съм се сещал да поздравявам колегите.Но от сега нататък ще го правя.Ще се кефа много ако всички го правят но съм сигурен,че има много баламурняци които се ще се чудят що им светя :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 21:39

Днес поздравих няколко колеги след като снощи четох тази тема. Първите двама ме погледнаха сякаш съм им изял супата, но другите отвърнаха на поздрава ми. Хубаво е да си мигаш напред назад :D
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 18 Мар 2009, 0:21

Хубаво е да се поздравяваме и без това при разминаване повечето се оглеждаме по няколко пъти с разминаващото се BMW , така че няма лощо .

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 18 Мар 2009, 0:25

Проблема с поздравяването е че не всеки би го разбрал.. примерно мен са ми светили за нерегулирани фарове.. а аз си мислех че е за полицаи... доста кофти се получава... Та работата е че мотористите се поздравяват примерно щото са малко... а пък при нас всеки 2ри кара БМВ..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 18 Мар 2009, 1:56

Аз присветквам само на коли, които си личи че са от форума, че ако трябва на всяка Е36-ца да светна :roll: ... и без това са ми гадни дългите :mhihi: , иначе почти няма ден някой да не ми присветне, аз естествено отвръщам със същото :D

Даже онзи ден на Сливница един колега със сребристо Е46 купе ме гони по светофарите и накрая залафихме на единия, ма не му запомних ника :uups: ще ме прощава

П.П: Някои се надуват, или пък не ме забелязват ли незнам :help: ... особено с Е30-ките (разбира се) и Z3-ките :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Мар 2009, 8:26

uricatoli написа:...а пък при нас всеки 2ри кара БМВ..

...и е 18-годишен киселяк с бърза 16-ка или още по-бърз ИС. Затова и не поздравявам. Дори и да поздравявах Е36ците щях да ги пропускам тактично.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 28 Мар 2009, 21:42

Днес ходихме до Копитото, с всички колеги с които се разминах мигнахме или свирнахме. Много лудо беше :)))). Даже на връщане на България гледам един мъж около 60те години. С 318 двуврато. Свирнах му и му махнах като минах покрай него в колоната - човека се ухили до ушите и поздрави и той :).

Въобще май е верно, че малките неща са най-важни :).
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Мар 2009, 22:13

Archangel написа:

...и е 18-годишен киселяк с бърза 16-ка или още по-бърз ИС. Затова и не поздравявам. Дори и да поздравявах Е36ците щях да ги пропускам тактично.

Аз пък съм на 18 с далеч не бърза 20-ка,карам си леко и съм винаги ухилен...Винаги си поздравявам колеги по марката и колкото и забранена маневра да правят и на каквото и кръщовище да чакат да се включат спирам,правя опашка и ги пускам.Светкам на всякви бмв-та само не на някой много много лъскави след 2005-6 с видими пенсионери в тях щот ще ме вземат за клинично болен...Поздравявам с дигане на ръка в тесни улици мъже жени все тая...важна е синьо бялата емблема

П.С. Ако са с черна карбонова емблема от модерните не поздравявам...за тях правилото не важи :) шегувам се разбира се

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от luspa » 28 Мар 2009, 23:37

Днес ходихме до Копитото, с всички колеги с които се разминах мигнахме или свирнахме. Много лудо беше Smile))). Даже на връщане на България гледам един мъж около 60те години. С 318 двуврато. Свирнах му и му махнах като минах покрай него в колоната - човека се ухили до ушите и поздрави и той Smile.
. Колега с каква кола си? Че днеска бях с бащата и двувратата е30 и точно някаде около България с една е46 мисля, се поздравявахме. :D .
Абе нещо напоследък само ми свиркат и мигат, а аз се чудя какво става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 29 Мар 2009, 16:19

TUZara` написа:
Archangel написа:

Аз пък съм на 18 с далеч не бърза 20-ка,карам си леко и съм винаги ухилен...Винаги си поздравявам колеги по марката и колкото и забранена маневра да правят и на каквото и кръщовище да чакат да се включат спирам,правя опашка и ги пускам.Светкам на всякви бмв-та само не на някой много много лъскави след 2005-6 с видими пенсионери в тях щот ще ме вземат за клинично болен...Поздравявам с дигане на ръка в тесни улици мъже жени все тая...важна е синьо бялата емблема

П.С. Ако са с черна карбонова емблема от модерните не поздравявам...за тях правилото не важи :) шегувам се разбира се

Колеги ми и аз съм на 18, карам 'бърз ИС', почти винаги си карам съвсем нормално, само че понякога ме избива не знам на какво :evil: като ми излезе някое бясно е34 или е36 видимо на над 16-17 години, с шофиор, който ясно си го е купил с мисълта, че не съществува кола, която да го надбяга и следват едни засичания и темподобни :help: ;) (а забравих да спомена и е30-ките , те са друга тема обаче)

Общо взето така е по наше село (Плевен д'ге), в другите градове може и да е малко по-нормално , не знам...

ПП: надявам се поста ми да не обиди никого, пускам го просто защото в Плевен супер много ме хваща нервата като карам

ПП2: по темата, ми досега никой не ме е поздравявал освен някой познат, ама тва е защото не познавам Плевенските дрифт-машини и бегачки :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 29 Мар 2009, 17:20

luspa написа:
Днес ходихме до Копитото, с всички колеги с които се разминах мигнахме или свирнахме. Много лудо беше Smile))). Даже на връщане на България гледам един мъж около 60те години. С 318 двуврато. Свирнах му и му махнах като минах покрай него в колоната - човека се ухили до ушите и поздрави и той Smile.
. Колега с каква кола си? Че днеска бях с бащата и двувратата е30 и точно някаде около България с една е46 мисля, се поздравявахме. :D .
Абе нещо напоследък само ми свиркат и мигат, а аз се чудя какво става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С зелено е36 съм колега :). Без таван :).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от luspa » 29 Мар 2009, 17:58

С зелено е36 съм колега Smile. Без таван Smile.
Не си бил ти значи :) . Но и с тебе все някаде ще си светкаме :D . А днес заради дъжда ли, незнам ама мн кисели всички. :mhihi: :mhihi: :mhihi: .

Потребител
Аватар

Мнение от malibolja » 29 Мар 2009, 18:14

Поздравявам винаги когато видя стикери, лошото е понякога докато карам някоя от служебните коли по нявики махам или светкам на колегите, а те ме гледат малко страно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venko » 04 Апр 2009, 19:50

Днес свирнах на едни колеги с червено кабрио на един завой по пътя към Копитото. Направо си стана мини купон :twisted: , а с един пич до паркинга на практикер се размахахме яко. Бах мааа му! Аз с личните си приятели не се държа толко готино, а и те с мен :mhihi: .

Големи сме ей! :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 (M43B19)

Мнение от xenolith » 04 Апр 2009, 20:03

Остави, остави... аз вдигам ръка - вдигат ми ръка. Святкам - святкат ми. Звуков сигнал попринцип не използвам. Ама остави туй... дадох на приятелката да кара... не спряха колеги да свирят :mhihi: :mhihi: :mhihi: Беше уникален ден. Аз като видя кака в БМВ, я й вдигна ръка, я не, а хората не си играят... ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата