Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Мар 2009, 0:28

какво драматизирате толкова... има две ленти пътя. като намалиш в дясната те изпреварват от ляво. общината била виновна... е тоз дето е зад волана като не може да прецени с каква скорост да кара там, кой му е виновен?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Мар 2009, 0:37

Аз се отказвам по тая тема, набиха ми канчето и без тва за Е34-Е36 и млъквам!!!
Със Здраве и умната!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Мар 2009, 10:41

Не е важно дали е Е34 или Е36, дали е 320 или 316, важното е че някъв келеш е отнел човешки живот! За сега не се разбра дали е някой от форума, така че нека не обираме негативните заслуги на тоя "рацер".
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от Niki_Trrrial » 10 Апр 2009, 1:39

Здравейте! Съжалявам, че се регистрирах по такъв повод във вашият форум. Обожавах БМВ-тата преди и идеята ми беше да си купя едно това лято. Целта беше Е30. Иначе баща ми преди години имаше Е36 328 кабрио- хубава машина беше. Преди това го караше зет ми малко. После заима едно е46. А после разлюби БМВ-тата и на 22 точно ми каза, че Х5 му прилича на катафалка.
За съжаление сега ненавиждам тези коли. Нищо лично. Просто се разрових за нова информация относно катастрофата и се сетих за БМВ клуба. Даже съм бил на ваша среща покрай една приятелка, още като бяхте на Еко на бул България.
Въобще не ми се пише, но реших, че няма да е лошо.
Значи първо колата на тия шибани убийци е BMW 320i. Ако искате и номера на рамата мога да ви кажа, но мисля, че не е необходимо.
Второ- двамата от бавареца са чиста проба мангали от квартал Христо Ботев. Без книжки, неграмотни.
Трето : колата не е тяхна.
Четвърто: Червеното е Kia Sportage.
Пето: питате се откъде ги знам тия лайна ли?!
Ами... знам ги, защото бях на предната седалка на Киа-та.
Сега зет ми е 2 метра под земята.
Майка ми е в болница все още с: 2 счупени крака и съответно 2 операции, челюст счупена на 2 места, спукан таз, счупена скула, пробит бял дроб.
Аз... нз, ама абе нз как стана. Отървах кожата- счупен ми е носа и са ми малко поударени краката и левият хълбок. И загубих човека, който се беше превърнал в брат за мен.
Сестра ми остана вдовица, на 32 години. А детенцето и, което е на 2 годинки и половина, остана без един невероятен баща.

http://img520.imageshack.us/img520/7811/dsc00238e.jpg

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 10 Апр 2009, 6:23

наистина съжалявам....
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 10 Апр 2009, 7:53

bivola написа:Добре с над 200 и тоя малоумник и брат ще са живи :shock: Няма как.
А на човека лека му пръст :(

има как... бмв-то си е доста здраво като купе... това естествено не значи че трябва да караме с висока скорост...

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Апр 2009, 9:48

Niki_Trrrial моите съболезнования. Думите са излишни.
4 8 15 16 23 42

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: сгодни женици

Мнение от poklonnik » 10 Апр 2009, 9:55

Niki_Trrrial написа:Здравейте! Съжалявам, че се регистрирах по такъв повод във вашият форум. Обожавах БМВ-тата преди и идеята ми беше да си купя едно това лято. Целта беше Е30. Иначе баща ми преди години имаше Е36 328 кабрио- хубава машина беше. Преди това го караше зет ми малко. После заима едно е46. А после разлюби БМВ-тата и на 22 точно ми каза, че Х5 му прилича на катафалка.
За съжаление сега ненавиждам тези коли. Нищо лично. Просто се разрових за нова информация относно катастрофата и се сетих за БМВ клуба. Даже съм бил на ваша среща покрай една приятелка, още като бяхте на Еко на бул България.
Значи първо колата на тия шибани убийци е BMW 320i. Ако искате и номера на рамата мога да ви кажа, но мисля, че не е необходимо.
Второ- двамата от бавареца са чиста проба мангали от квартал Христо Ботев. Без книжки, неграмотни.
Майка ми е в болница все още с: 2 счупени крака и съответно 2 операции, челюст счупена на 2 места, спукан таз, счупена скула, пробит бял дроб.
Аз... нз, ама абе нз как стана. Отървах кожата- счупен ми е носа и са ми малко поударени краката и левият хълбок. И загубих човека, който се беше превърнал в брат за мен.
Сестра ми остана вдовица, на 32 години. А детенцето и, което е на 2 годинки и половина, остана без един невероятен баща.

съжелявам човече :confused:
e-30 forever

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 10 Апр 2009, 9:55

:| :|
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Апр 2009, 9:57

Каквото и да напиша в този момент ще е малко. Мойте съболезнования за загубата. Надявам се всички да се излекувате защото живота продължава. Късмет!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Апр 2009, 9:42

:( :( :(
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Апр 2009, 10:29

Niki_Trrrial написа:....

Съжалявам за загубата ти човече, но само да ти кажа, че в случая не е малката виновна, всъщност никога не е виновна марката автомобил, виновет е този, който я кара. Много е лошо да загубиш близък, много е лошо дете да остане сирак на такава възраст. Но факт е, че живота продължава и то с пълна пара. Пожелавам на теб и близките ти, да се възтонавите максимално бързо, да преодолеете загубата и да запомните загубения близк само с най-доброто. Сещайте за него всеки ден и все с усмивка на лице, помага, повярвай ми ;)

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 11 Апр 2009, 10:47

маика им дееба циганска СГАН мръсна на тия пумяри, почернили са едно младо семеиство с малко детенце и са напът да почернят и друго !!! КОЛКО от ВАС станаха бащи а, как ще се почувствате ако тия НАСРАНИ цигани се бяха ударили във ваща кола, и там бяха жена ви и детето ви ??? или пък ако причинат такива тежки повреди на жената, която Ви е родила...

просто бих ги намерил след време тия цигани насрани рано или късно и че ги режем парче по парче, после ще ги изсипем некоя вечер в човали с лаина пред техните насрани семеиства

пс: всеки от Нас и близките ни, можеше да бъде на мястото на момчето по горе, моите съболезнования .

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Апр 2009, 12:57

begaibe написа:маика им дееба циганска СГАН мръсна на тия пумяри, почернили са едно младо семеиство с малко детенце и са напът да почернят и друго !!! КОЛКО от ВАС станаха бащи а, как ще се почувствате ако тия НАСРАНИ цигани се бяха ударили във ваща кола, и там бяха жена ви и детето ви ??? или пък ако причинат такива тежки повреди на жената, която Ви е родила...

просто бих ги намерил след време тия цигани насрани рано или късно и че ги режем парче по парче, после ще ги изсипем некоя вечер в човали с лаина пред техните насрани семеиства

пс: всеки от Нас и близките ни, можеше да бъде на мястото на момчето по горе, моите съболезнования .
ако искаш да ти ги доведа :?:
към колегата Ники моите съболезнования,много е тежко да загъбиш близък 4овек по-този на4ин :confused: .Пожелавам ви по-бързо да се оправите
относно тея с бмв-то,ми братов4еди са на изклю4ително близък приател,скороста дале4 не е 200 с която са карали.не ги защитавам,но всеки може да изтарве колата от контрол :confused:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Апр 2009, 13:13

Niki_Trrrial написа:Здравейте! Съжалявам, че се регистрирах по такъв повод във вашият форум. Обожавах БМВ-тата преди и идеята ми беше да си купя едно това лято. Целта беше Е30. Иначе баща ми преди години имаше Е36 328 кабрио- хубава машина беше. Преди това го караше зет ми малко. После заима едно е46. А после разлюби БМВ-тата и на 22 точно ми каза, че Х5 му прилича на катафалка.

колега,ако колата не беше бмв,а ауди например,щеше ли да се регистрираш в техния форум и да им кажеш 4е им ненавиждаш марката?
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата