Защо сме трън в очите на полицаите!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Мар 2009, 0:43

Ама, автора на темата нещо се покри :confused: . Май не го кефим нещо ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 26 Мар 2009, 3:27

И аз да се оплача, как може от 3 курса Добрич->Варна и обратно да ме спрат 5 пъти? И последните 15 пъти, в които съм видял патрулна кола да ме спрат 13 пъти. Като проверката е от лични карти на пътниците в колата до отварянето на багажника.
И всеки път като видят, че съм обжалвал акт за превишената скорост (за който трябваше да ми вземат книжката, но уви) ми казват : Пак ще ти я вземат книжката, няма страшно...
Ужас...
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 26 Мар 2009, 3:59

justboy написа:И аз да се оплача, как може от 3 курса Добрич->Варна и обратно да ме спрат 5 пъти? И последните 15 пъти, в които съм видял патрулна кола да ме спрат 13 пъти. Като проверката е от лични карти на пътниците в колата до отварянето на багажника.
И всеки път като видят, че съм обжалвал акт за превишената скорост (за който трябваше да ми вземат книжката, но уви) ми казват : Пак ще ти я вземат книжката, няма страшно...
Ужас...
Де да можеше да ти дават някво документче винаги като те проверяват и следващия път като те спрат само да показваш документчето...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Мар 2009, 6:11

Защо да сте трън :winky: Няма такова нещо ;) А движението в тази лента за леки автомобили е забранено и го знаеш. Ако си мислиш, че щом караш BMW и някои правила не са задължителни-бъркаш.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 26 Мар 2009, 11:34

lycki написа:
Archangel написа:
lycki написа:Напълно съм съгласен с колегата пуснал темата.Пътната полиция спира избирателно които си иска и си имат отработени схеми как да деистват.Такива приказки че на българина все някой му е крив немога да ги приема,ако колегата беше им бутнал 20 кинта щеше да е О.К.Цялия цирк е за това,а куките имат развито шесто чуство за това от къде шанса да падне нещо е по голям.Като ва спрат не са ли ви питали,,ся шса глубяами или шса черпим,, :evil: :evil: :evil:

Ти сам си противоречиш. Крив щеше да му е на колегата и да беше бутнал пари, и да не беше, и само да го бяха спрели. Това е. На българина винаги някой друг му е виновен. То си ни е в гените.

Да осигорят нормален трафик,нормална инфраструктура и тогава ако
си в нарушение да санкционират.Често пътувам до София и знам какво е в 18 ч. на Цариградско шосе.До гуша ми е дошло от катаджии и така нар.Автомобилна Администрация(бившата ДАИ) :puke:

Да ти осигурят нормален трафик :mhihi: (и за такива неща ли почнахме да ревем :roll: ) , инфраструктура, да ти намерят добре платена работа, да вземат и да ти духат, а ?

Първо трябва ние да се оправим и тогава може и държавата да тръгне напред, защото тези в парламента са точно огледало на хората в държавата донякъде. Престанете да чакате всичко наготово. Ако 90% от хората не плащаха рушвети, а си плащаха актовете и внимаваха повече да не правят нарушения, хем пари повече ще има за "инфраструктура", хем и по-малко хора ще умират по пътищата. Но не, трябва да сме кисели, особено като сме с BMW. :help: :confused:

Радвам се поне, че тук повечето хора са осъзнати. Но за жалост киселите гъзарчета, на които винаги друг им е виновен и винаги чакат всичко на готово ще стават все повече. :help:
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 26 Мар 2009, 11:47

Архангел го каза много точно, както винаги де ;)
Незнам защо се вземате толкова насериозно някои хора...мислите си, че като карате БМВ и сте трън в очите на хората ли? Нещо космическите кораби тръгнали по улиците ли, какво? Всички вас гледат, всички ви завиждат и тайно си мечтаят да стигнат вашия стандарт на живот ли?
Затова са полицаи, за да спират, когото си изберат. Щом си направил нарушение, ще те спират!!!
Той карал в бус лентата, ама още 20 коли карали, ама спрели него щото бил с БМВ....еееех беееее.........Е сигурно полицая го е яд, че не може да е такъв гъзар като тебе с БМВ, затова те спира.... :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 26 Мар 2009, 11:52

Tech0 написа:Да ти осигурят нормален трафик :mhihi: (и за такива неща ли почнахме да ревем :roll: ) , инфраструктура, да ти намерят добре платена работа, да вземат и да ти духат, а ?

Първо трябва ние да се оправим и тогава може и държавата да тръгне напред, защото тези в парламента са точно огледало на хората в държавата донякъде. Престанете да чакате всичко наготово. Ако 90% от хората не плащаха рушвети, а си плащаха актовете и внимаваха повече да не правят нарушения, хем пари повече ще има за "инфраструктура", хем и по-малко хора ще умират по пътищата. Но не, трябва да сме кисели, особено като сме с BMW. :help: :confused:

Радвам се поне, че тук повечето хора са осъзнати. Но за жалост киселите гъзарчета, на които винаги друг им е виновен и винаги чакат всичко на готово ще стават все повече. :help:

Не, аз предлагам да се спрат със закон от движение всички коли, които не са БМВ. Като не ни е направена инфраструктурата, ще действаме крайно. Спират се всички, остават само БМВ-татаи ще се движим нормално, няма да ни се пречкат и да ни задръстват движението всякакви други.....

Затова ни мразят по другите форуми, затова се казва че шофьора на БМВ е бивш голфаджия, затова ви се разписват и по капаците..... ма нищо де, ние нали си знаем че сме най- големите.... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 26 Мар 2009, 11:55

Куките са готини бе :D

Вчера ме спряха на караулката на Ботевградско шосе. Всеки ден минавам от там много добре знам, че ограничението е 60, но се бях отплеснал, нещо си мислих..., жива кола около мен нямаше и си перкам с 90... :arrow: палка! Ведна се сетих, че не са ме засекли, щото радар-детектора не изпищя... спрях 30 метра по-надолу :D
Идва гусин полицай взима ми документите "Тука що пише кабрио :cop: " , пък аз още с хардтоп-а :mhihi: , нали викам щото Е :)

И изглежда наистина имат шесто чувство - вика "Дай да видим оборудването"... отварям багажника - нема никой, само музика :uups: :mhihi:

"Охооо.... не може така 8) "
"Знам, съжалявам, карах снощи едни профили от работата... и забравих" - лъжа аз, ама благородно :) , никога не съм имал оборудване в тази кола... :|
"Пишете акт щом трябва :dunno: "

Той гледа, гледа и като видя, че всичко останало е на 6 и вика "Утре ако пак те спра и нямаш оборудване ще ти напиша акта..." и ми върна документите :)

Та познайте... днес пак минавам от там... ама с пълна екипировка тоя път , с ограничението и ми дреме на х*я, ако ще и Бойко Борисов да ме спре :winky:

На автора на темата не му се е разминало като на мен (шанс...), но за да не се наложи да се повтаря, може да се поправи и той и другия път да не кара в бус - лентата :) Както и всички останали

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Мар 2009, 12:01

Добре го наредихте човека- там не се карало, в нарушение бил и си заслужавал акта и т.н. Прави сте- заслужава си да му пишат акт, но... Както винаги има едно "НО"...
Полицаите определено спират избирателно- там е проблема. След като са няколко коли в нарушение- да спират наред, а не да подбират. И мен като всички са ме спирали като съм в нарушение- влизам в забранена улица, палката и акт, нормално... Само дето докато ми пишат акта влязоха в забраненото още няколко коли и не ги спряха- по-лесно им е да глобят някой с кенеф за 1000лв., отколкото да спрат (само да го спре и да му каже: Тази улица е забранена, другият път ти пиша акт) кола за 100к... Докато е такова положението и аз ще се оплаквам като ме глобят, дори и като съм виновен. Като започнат да спират и да пишат актове наред- съответно и да прибират книжки, тогава ще си мълча и като ми ударят един акт ще съм спокоен, че си вършат хората работата, а не отбиват просто номера ;)

Не казвам да кара кой както му е кеф и да нарушава правилата- напротив, но правилника е за всички. Просто трябва да се прилага към всички, а не избирателно...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Мар 2009, 12:15

Мишел написа:Архангел го каза много точно, както винаги де :Wink:

:uups:

ms написа:...само дето докато ми пишат акта влязоха в забраненото още няколко коли и не ги спряха..

По закон един патрул, има право да спира само една кола. Докато не приключи проверката не могат да спрат друга. Има и изключения разбира се. Патрул се води автомобил и двама полицаи. Мен са ме спирали по трима-четирима, наблъскани в една кола. И докато един ме проверява, друг спира втора кола, а двама седят в патрулката.
Поне такива са моите заключения.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 26 Мар 2009, 12:27

Archangel написа:По закон един патрул, има право да спира само една кола. Докато не приключи проверката не могат да спрат друга. Има и изключения разбира се. Патрул се води автомобил и двама полицаи. Мен са ме спирали по трима-четирима, наблъскани в една кола. И докато един ме проверява, друг спира втора кола, а двама седят в патрулката.
Поне такива са моите заключения.

Така е :yes:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 26 Мар 2009, 13:58

това се дължи поради факта че навремето мутрите и повечето бабаити са карали БМВта

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Мар 2009, 14:30

3нам, че трябва да спират само една кола, но и добре знам, че не се убиват да го спазват...
Всеки е виждал полицаи с радар и спрени заради превишена скорост 2-3 коли- нямат право, но е честа гледка ;) Да кажем обаче, че са решили да ги спазват тея правила и да спрат само един автомобил за нарушение- логично е да спрат първата кола която видят... Да, ама не- спират който им е кеф, или по-скоро този, от който сметнат, че може да се изкара някой лев... Лично мен НЕ са ме спирали при каране с близо 180км/ч на магистралата, но спряха братовчед ми каращ на 200метра след мен с близка до моята скорост- при всички положения далеч над ограничението... Само дето аз тогава карах 2 годишна S class-а, а той горкият някакъв мижав Опел- защо не спряха скъпата лимузина, а колата за 5000лв. има-няма :?:
После ми обяснявайте, че като съм в нарушение и ми пишат акт нямам право да се оплаквам- докато проверките и глобите се налагат избирателно ще съм недоволен и ще се оплаквам защо само мен са глобили...
Изображение
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 26 Мар 2009, 14:57

Караите с по евтини дрешки и винаги бръснати и ще се разбирате повече с полицаите :weed:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 26 Мар 2009, 16:19

Полицаите са просто комлексари!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата