"Пирогов" се напълни с катастрофирали мотористи...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 07 Апр 2009, 22:28

абе вече ми се драйфа от тая тема

мисля че има около 15 такива вече само тук

не ви ли писна

предлагам всеки който смята че мотористите искат нещо кой знае какво

да навърти 100на км за един ден в софия с каквото и да е двуколесно(може и колело) и мисля че сам ще си направи изводите

на мотористите пък предлагам да не реват за щело и нещело мрън мрън тоя ме засече оня ми взе пътя бла бла

всеки сам си прави сметката на кво му се вози как и къде

останалото е ...шанс
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ε39 523i M52B25

Мнение от stoifata » 08 Апр 2009, 13:48

За това всеки, който кара мотор да прави като мен. Пали и марш извън града. Първо, че няма никакво удоволствие в това да караш в града първо, защото се изморяваш адски много от непрекъснато държане и подпиране на тия 200 килца и второ извън града пътя е много по широк :) Лично аз като съм се засилил с двеста и видя пред мен колона моментално се изправям и връщам газта, вие преценете това за колко време става, но при следващия ми поглед към скоростомера ( което след секунди ) той показва 140-50 някъде. Така че стига ревахте, мотористите карат с 200, щото те и спират много по бързо от колите. А това, че се мушкат между колоните да така е. Могат и ще се мушкат. Когато пътя им е препречен чукат ли ви на стъклото да се мръднете да минат. НЕ нали. Просто спира или си търси от къде да се мушне и ако няма от къде не прехвърча. Колоездачите които се движат по пътното платно не са ли участници в движението? Участници са. Подават ли сигнал с ръка на къде ще карат. Не подават. Мушкат ли се между колоните. Мушкат се. Ама те карат с 15 км. Е така е ма те с толко си могат за това.

Като цяло съм против безрасъдното каране на мотор в града, поради простата причина че колите за много повече и като цяло движението е много по - натоварено, но пък и не ми се е случвало до сега като съм с колата някой моторист да ми е мрънкал че няма място да мине покрай мен или някой да е минал между колоните с над 20-30 км.

Карайте разумно, гледайте си в огледалата, особенно в града и нека е мир на пътя, а не да завиждаме на по - тесните от нас че могат да минат някъде пък ние не. Като видите някоя лелка с Корса не и завиждате, че ще паркира някъде, където вие няма да можете, а си мислите "айде бе душа к'во толко го мъчиш т'ва хлопелче то си влиза като у тях си. поне едно компактче да караше".

Айде със здраве! МИР

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 08 Апр 2009, 16:30

stoifata написа: .......

Много добре казано!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 08 Апр 2009, 18:54

Мишу написа:http://www.youtube.com/watch?v=ZYTFHk3CPgE beз думи този не е единствен

Представи си да те вози по този начин. :mhihi: Как си кара с 220 на задна пича,едно камъче да му се изпречи на пътя или животно да претича през пътя и е пътник!Но предполагам,че адреналина е жесток.Те са си като наркоманите бе,просто на другите дрогата е пари,цигари,наркотици,хазарт,храна,кафе,алкохол и т.н.,а тяхната е скороста.Докато не си вземе поредната доза не мирясва и това е!Нека си изживяват удоволствията,но без да пречат на другите хора!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 08 Апр 2009, 20:58

biohazard написа:
Мишу написа:http://www.youtube.com/watch?v=ZYTFHk3CPgE beз думи този не е единствен

Представи си да те вози по този начин. :mhihi: Как си кара с 220 на задна пича,едно камъче да му се изпречи на пътя или животно да претича през пътя и е пътник!Но предполагам,че адреналина е жесток.Те са си като наркоманите бе,просто на другите дрогата е пари,цигари,наркотици,хазарт,храна,кафе,алкохол и т.н.,а тяхната е скороста.Докато не си вземе поредната доза не мирясва и това е!Нека си изживяват удоволствията,но без да пречат на другите хора!

бреиии много ги разбираш :roll:
кои са те :?: :?: :?: или може би кои сме ние :?: :?:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Апр 2009, 23:33

ако сте като този сте от енергото и от горското....!!щото снимките ви седат по стълбовете и дърветата!!! има вече и донорна банка-нещата се канализират!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: "Пирогов" се напълни с катастрофирали моторист

Мнение от Val4eto » 09 Апр 2009, 15:28

ineedmoney написа:"Трима катастрофирали мотористи са приети за лечение в „Пирогов”, съобщиха от болницата.

В най-тежко състояние и с опасност за живота е 26-годишният И.Г., който се е ударил с мотора си в лека кола в г. Божурище.

Той е с контузия на мозъка и масивен кръвозлив.

аз пък да ви кажа една добра новина,това момче е излязло от кома вече и има надежда за подобрение.
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Апр 2009, 15:30

как се казва момчето дето се е ударило в божурище

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Апр 2009, 22:21

Към мотористите:

http://www.youtube.com/watch?v=KwicTKbWam4 - HQ версията!!!

Докато не се научите да управлявате мотор така и ако не сте сигурни, че ангела ви хранител ви пази по точно този начин, карайте според закона за движение по пътищата!

А към хората с четириколесни - уважавайте колегите си на пътя, били те дори пешеходци и те няма да пропуснат да ви отвърнат със същото!
Когато пропуснете пешеходец (особено на пешеходна пътека) той 100% ви е благодарен вътрешно, а в 90% от случаите дори и ви махва с ръка или кима за благодарност, като не мога да кажа същите проценти за колегите с четириколесни возила!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 09 Апр 2009, 22:28

Заради тези теми тия дни обърнах специално внимание докато се движих из София. Имаше всякакви - от пистови, през бръснарски столове до скутери. Ами НИТО ЕДИН не правеше глупости! Всички си караха културно и нормално.
Не знам Sonny къде ги намира тия 10 от 10 откачени, но аз нещо такива не видях.. Поне не в града и през деня.

П.П. За сметка на това няколко темерута, повечето от които в нови джипове ме предредиха по задръстванията, карайки в насрещното и засичайки останалите... Що не пускате теми за тях?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Апр 2009, 22:36

ACCELERATOR написа: няколко темерута, повечето от които в нови джипове ме предредиха по задръстванията, карайки в насрещното и засичайки останалите... Що не пускате теми за тях?!

щото те обикновено остават живи в тия джипове след като ни засекат и най-много някоя броня да одерат.....докато иначе сещаш се кво става

аз също напоследък не съм забелязал от донорите....даже днес ми направи впечатление един с пълна екипировка както си трябва....каска, протектори навсякъде, ботуши, ръкавици. ама са единици тия щото за да се облечеш така си тряят поне 2 бона :roll:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 09 Апр 2009, 22:53

Аз днес мернах едно квартално гъзарче със зелена пистарка по Сливница, точно на кръстовището на Cоrner. Платнено панталонче и фланелка с къс ръкав. И сме мега гъзарите, щото нямаме каска, а сигурно и 5лв. в джоба, барем един ръкавици от Илиенци да си купим.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Апр 2009, 23:00

Еи днес 2ма тъпаци ме изпревариха от дясно при положение че карам с 70-80 км , в средна лента а дясната свободна , без мигач без нищо , със 130-140. Тва няква гъзария ли е не знам , ама не им е мил живота , верно има 3 ленти , ама немога да разбера защо от дясно при положение , че лявата е свободна. Баща ми кара мотор , нямам нищо против мотористите просто някои от тях са тъпи парчета и се правят на велики.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 09 Апр 2009, 23:05

абе нз попринцип си е тръпка моторче каквото и да си говориме и да караш максимално бързо в границите на разумното но просто в България няма бъдеще за нищо...улиците са под всякъква критика...да не говориме за шоферите :) аз преди да се кача в колата пала свешичка и се моля по 15 мин за да тръгна от паркинга щото с всеки изминал ден почвам да се плаша се повече и се пак да те чукнат в кола ще слезнеш ще се збиете боя кит и сичко е ОК ама при мотора неседат така нещата иначе и на мен ми се кара но не и в наще условия ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ε39 523i M52B25

Мнение от stoifata » 10 Апр 2009, 10:32

Хора не разбирате ли, че във всяко едно общество си има черни овци. Такива без екипировка колкото искате ги има. Кафе мотористите не са мотористи. Не гледайте само в София какво става. Никой няма да сложи 10 кг кожа по него за да отскочи до кафето, защото като пристигне ще прилича повече на маймуна, отколкото на човек. И аз съм го правил за това нямам нищо против тези момчета, но не подкрепям тези, които правят разни изпълнения без екип или поне каска да имат ( от белези не се плаши никои ). Айде сега остава да ми кажете, че като излезете извън града и виждате моторист, който кара на осовата линия с 200+ без екип. Е нема такова животно. Другото колегите го казаха. Кой колкото и да видял все културно са се държали. Какво да кажем са шофиорите от градски транспорт. Само един пример ще ви дам. Автобус 88 и автобус 94 на семинарията в посока към центъра. Двата автобуса са в дясната лента. Светва зелено 88 завива наляво към софияленд, а 94 яко газ по трамвайните линии и така до спирката. WTF? Пък после мотористите т'ва, мотористите онова. Качете се на мотор, направете 5 - 10 000 км на него и после ще си говорим.

Поздрави на всички.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата