млад шофиор !!!
Модератор: Общи модератори
bogibmw написа:не мога да разбера само защо мислите че карам с превишена скорост все пак си пазя книжката
А аз не мога да разбера защо си мислиш, че говорим за тебе

@sk. Какво прави тоя с 190 при ограничение 130 ? Ако си кара и той по правилата 10-те км разлика (120-130) няма да са проблем и ще можеш спокойно да си изпревариш и да се прибереш

До преди малко търсих едно клипче показващо значението точно на тези 10 км/ч в населено място и как от 50 колата спря 2 метра преди пешоходеца от 60 му е*а майката

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bogibmw написа:пукнете от яд но след като изкарам с категория вече ставам професионален шофер и няма да ме лови млад шофьор

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
А бе то как ги направиха тея закони наи накрая ще стане така че младите
шофиори да си карат колелото а не коли над едно 1.6
шофиори да си карат колелото а не коли над едно 1.6

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Къто изкараш "С" и мислиш,че стававаш професионален шофьор ли??????
За това трябва стаж,за какво мислиш са тези ограничения! Жалко че нямаме полиция,иначе с израза "ще си карам квото си искам ти няма да ми кажеш нито даржавата" като те пипнат и да не видиш книжка поне 2 години! И без тея татко има вразки мама има вразки ще ме оправят! А втори път ако те хванат да не видиш повече книжка! Само спазването на закона и строгите правила ще оправят ситоацията по пътишата!
Защото на в циганската ни даржава 95% на пътя шофьорите са със цигански манталитет а това не може да се промени без здрави санкци!
Весело изкарване на ПРАЗНИКА ДНЕС
За това трябва стаж,за какво мислиш са тези ограничения! Жалко че нямаме полиция,иначе с израза "ще си карам квото си искам ти няма да ми кажеш нито даржавата" като те пипнат и да не видиш книжка поне 2 години! И без тея татко има вразки мама има вразки ще ме оправят! А втори път ако те хванат да не видиш повече книжка! Само спазването на закона и строгите правила ще оправят ситоацията по пътишата!
Защото на в циганската ни даржава 95% на пътя шофьорите са със цигански манталитет а това не може да се промени без здрави санкци!
Весело изкарване на ПРАЗНИКА ДНЕС
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Моето момче, ти можеш да се запишеш да караш курсовете за "С" категория, ама като стигнеш до изпита и ти поискат документ за успешно преминат психо-тест, май ще хапнеш дървото!
Не знам кой те е излъгал, че лесно се взима "психото", моето момче!?
Млад си, зелен си още, дето се казва, има още доста неща да научиш докато станеш"професионален шофьор", и да знаеш, че не категорията която притежаваш те прави такъв!
Айде, жив и здрав!

Не знам кой те е излъгал, че лесно се взима "психото", моето момче!?
Млад си, зелен си още, дето се казва, има още доста неща да научиш докато станеш"професионален шофьор", и да знаеш, че не категорията която притежаваш те прави такъв!
Айде, жив и здрав!