"Голямото шофиране" дава 100 000 лв на най-добрите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 24 Апр 2009, 8:57

Бтв, съвсем възможно е да се следят неограничен брой автомобили с помоща на сериозна финансова инвестиция. В нашата фирма имаме сложени ГПС устрийства на 4 от камионите и диграмата която получаваме, доста ясно показва кога е превишавана скорост, с колко.. за колко време и къде точно.
Също така има опция, "Прати смс, ако МПС-то прехвърли ххх километра/ч. Така че слагат границата на 90 примерно и готово.. то и без това нашите магистрали са кът и общо местата където е позволено повече от 90 са 4ри на брой :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от _GUNBOW_ » 24 Апр 2009, 11:28

Е.Димитров написа:
Мене пък ма е страх да не земе да ме мине некой с некоя сеатка е*баси,а и предпочитам да изразходя тея пет'стин лева за по женствени неща,като разходка с приятелката на някъде,некое ресторантче,подаръче и други тъквиз банални неМъжкарски дела :D

exxx за такива банални маже има ли смисал изобщо да се мисли ?

как изобщо ще намериш приятелка щом си толкова банален :) :) :)

а за минаването с сеатките ами минават и БМВ та и мерцедеси и дори поршета зависи кой им е зад волана !!
Мъжете могат да мият колите си по цял ден !!но моля ви оставете шофирането за профисионалистите !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Апр 2009, 15:18

_GUNBOW_ написа:
Е.Димитров написа:
Мене пък ма е страх да не земе да ме мине некой с некоя сеатка е*баси,а и предпочитам да изразходя тея пет'стин лева за по женствени неща,като разходка с приятелката на някъде,некое ресторантче,подаръче и други тъквиз банални неМъжкарски дела :D

exxx за такива банални маже има ли смисал изобщо да се мисли ?

как изобщо ще намериш приятелка щом си толкова банален :) :) :)

а за минаването с сеатките ами минават и БМВ та и мерцедеси и дори поршета зависи кой им е зад волана !!

Банален съм,пък и не си търся вече приятелка,оставям малко шансове на другите "хипер-интересни мАже".
А верно само ако е спряло поршето (тоест няма никой зад волана) може да го...минеш (предполагам минеш в класическия,не в преносния смисъл)...упс,забравих че по едно време на сеатките пишеше "порше систем" :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 25 Апр 2009, 4:21

Това ми звучи като нещо,което в БГ не може да се организира :),100% ще има такива които не спазват ограниченията и най-много някой от алчност да вземе наградата да се нацепи някъде.Интересно ми е ако всички спазват закона,как ще се определи кой печели ? Няма ли всички да са на равно така ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Апр 2009, 7:48

Абе хубава идея...ама в кофти страна :D

Предишна

Назад към Извън Темата