ТИР блъсна две BMW-та край Разград

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Апр 2009, 9:09

Provision написа:Абе нито имам опит нито сам шoфьор ама ме дразни това, че слагате всички тираджии под общ знаменател. И моя баща е тираджия и си кара съвсем с акала дори и когато е с колата кара както трябва. Вие просто незнаете какво е да трябва да бързаш да си напраиш курса да получиш някои лев мислите че е лесна ама не е. Особенно като имаш семейство за гледане много ще ми е чудно дали и вие няма да побързвате ако някой тъп шеф не ви дава зор и вие знаете че ако не бързате да сваршите работата няма пари от там и няма кво да занесете в кащи. Просто се поставете на хората на мястото.

И като се "поставим" после какво правим? Телепортираме се извън пътя ли? Има си правила за спазване, който не ги спазва и с това застрашава останалите няма място на пътя-няма значение дали е кола, тир или друго. Вярно е, че има много свестни колеги от тях, случвало се е даже да спират и да питат дали могат да помогнат с нещо (бяхме спрели на отбивка да хапнем :yammy: )-естествено, че за такива мога да кажа само :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 21 Апр 2009, 9:35

Имам някакви наблюдения относно тировете които минават транзит през БГ и най вече турските. Няма тагава сган като турските тираджии, още на влизане в България спират на на 1вото "капанче" или "Тирстоп" и се наливат като обезумели. Не са малко случаите и преписките с/у пияни тираджии спряни на магистралата. Най лошото е че 50% от тях са агресивни и даже налитат на бой!
Лично аз съм най внимателен като приближавам турски тир на магистралата, защото тия к*пелета имат навика да се чустват като господари на пътя и се изпреварват взаимно без да ги интересува дали в лявата лента има кола. Неведнъж съм скачал на спирачките заради такива уруди и немалко бутилки с минерална вода съм хвърлял по тях!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Апр 2009, 9:43

hemicharger написа:....немалко бутилки с минерална вода съм хвърлял по тях!

И си им накривил феса,най-вероятно .... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 22 Апр 2009, 12:37

АБЕ ВИЕ КВИ ХОРА СТЕ БЕ?! ТЕМАТА Е ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ СА ОК ВОДАЧИТЕ НА БМВ-ТАТА, КВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТЯХ И Т.Н.! ЕБАТИ ГОВОРИЛНЯТА ТУКА-ТИРОВЕТЕ, ТИРОВЕТЕ... БЪДЕТЕ ХОРА-МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i Turbo
Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.

Мнение от VENBO » 22 Апр 2009, 13:06

АБЕ ВИЕ КВИ ХОРА СТЕ БЕ?! ТЕМАТА Е ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ СА ОК ВОДАЧИТЕ НА БМВ-ТАТА, КВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТЯХ И Т.Н.! ЕБАТИ ГОВОРИЛНЯТА ТУКА-ТИРОВЕТЕ, ТИРОВЕТЕ... БЪДЕТЕ ХОРА-МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.E » 01 Май 2009, 0:09

Да няма жертви ламарините се оправят а тези тирове понякога са много нагли залепът се един зад друг 4 5 тира и ходи ги изпреварваи трябва колегялност на путя това е жалко ного няма :(
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Май 2009, 2:29

Няма да раздавам наказания 1 ден преди събора, но пък черният тефтер помни всичко ... ;)
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата