Вашата сродна душа във форума
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
dare__devil написа:Пича , дето беше пуснал една обява за джанти в рими
Не помня ника....
ктв
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мишел ,SKISA, Alex 320i Cabrio и брат му oxam , TOM , alx , ati , драйвърите , vlados , Явор за меродия
, Landshark , tsb_bg , Dr.Schnaps , ivan. , NeoPrint , Явор Postman-a , someone , ktv ...
Със сигурност и още ,които ще пропусна ,надявам се никой да не се сърди ,толкова много свестни хора съм срещнал тука ,че без форума нямаше да ми стигнат 3 живота
Невероятн колектив ,дано няма обидени и разсърдени , доста сме и сме силни заедно
Георги Пенчев

Със сигурност и още ,които ще пропусна ,надявам се никой да не се сърди ,толкова много свестни хора съм срещнал тука ,че без форума нямаше да ми стигнат 3 живота

Невероятн колектив ,дано няма обидени и разсърдени , доста сме и сме силни заедно

Георги Пенчев
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Joro_Paveto -най-малкото 5 години сме били колеги на едно прокълнато мяасто!И според мен най-големия ентусяст който познавам!
И още няколко колеги от който имам отлични впечатления:
liloff
стан
Smoocki
Richmond
McClane
Dizzel
Lacho
AHTuBuPyC
D3BEP
nedko
SKISA
DirtySouth
П.С:Щях да забравя колегата perko ,но той рядко влиза тук вече!
И още няколко колеги от който имам отлични впечатления:
liloff
стан
Smoocki
Richmond
McClane
Dizzel
Lacho
AHTuBuPyC
D3BEP
nedko
SKISA
DirtySouth
П.С:Щях да забравя колегата perko ,но той рядко влиза тук вече!
Последна промяна Nukem на 24 Апр 2009, 23:43, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Re: Вашата сродна душа във форума
krystal написа:Имате ли си любимец във форума?
Някой, който пише това, което мислите, някого на когото се възхищавате?
Някой, който чувствате, като сродна душа и с удоволствие четете мненията му.
като влезнах в галерията ти май вече имам

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
абе секс да става..
има много компетентни мнения ,но трябва и да има и майтап-какъвто във форума е забранен

има много компетентни мнения ,но трябва и да има и майтап-какъвто във форума е забранен
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ще се опитам и аз да се изкажа, макар че ще е доста трудно, имайки предвид колко много хора има в този форум. Ще се опитам да кажа само по няколко думи (колкото и нетипично за мен да е
) за всеки от тях и предварително се извинявам, ако съм пропуснал някой (това не е някаква моя класация - напълно произволно ги подреждам):
SKISA - няма какво да говориме - интелигентен човек, който успява да съчетае в постовете си сериозната с веселата страна на въпроса. Уникален стил на писане. Мога да кажа, че мненията ни досега не са се разминавали и малко му завиждам...ще ми се и аз да съм като М6 по ски пистите
братя Пенчеви - хора, които са ми спечелили вниманието с много премерени изказвания. Личи си, че са също и много технически грамотни...а да не говорим, че съм гледал само Дилян как дрифти - красота, батко!
Alx - човек, който винаги се стреми да е обективен, а и понякога е стряскащо колко много информация носи в тази глава
Мишел - колежка, която винаги ме е шашкала с това, че освен красива е и Ентелегентна - нещо, което за съжаление вече се среща във все по-малко дами. Харесва ми и това, че поне досега не съм я видял да влезе в някакъв грозен спор...винаги е дипломатична, за което й свалям шапка.
krystal - същото, което съм писал и за Мишел. Не я познавам лично, но по мненията й си вадя образ за един земен човек, който знае как да уважава другите, което е достойно за адмирации. Мисля да ги предлагам в Червената книга двечките с Мишел в графа "Изчезващи видове"
Не правя комплименти - чисто човешко възхищение!
Azrail - честно казано един от любимците ми
Убива ме финеса, с който реже всички нарушители във форума
Лично мнение е, че е един интелигентен и много приятен човек, готов да помогне, с каквото може. Не на последно място - успял от професионална гледна точка, което е достойно за уважение. Да се готви за срещи със застрахователите - мисля да му отнасям М3-та...ще правя колекция
someone - е, какво да кажа - уникаТна картина
Стилът му на писане може да ме бутне от стола
Dzver - един недоразбран гений
Лично аз винаги съм харесвал мненията му и дори някога да са били пресилени винаги е бил един от малкото хора, които подават някаква реална информация, а не семки!!!
Sonny - не мога да го обясня - комплексно е. От една страна стилът му на писане, от друга характерът му. Винаги с голямо удоволствие чета мненията му.
Asen_X - просто ми харесва как се изразява
Отделно е много отзивчив и винаги колегиален.
X-citer - не го познавам, но от мненията му, които съм чел, съм останал с впечатление, че е голям пич
Понякога ме разбива с изказванията си и мисля, че целият форум искрено се забавлява с тях (в добрия смисъл на думата) 

SKISA - няма какво да говориме - интелигентен човек, който успява да съчетае в постовете си сериозната с веселата страна на въпроса. Уникален стил на писане. Мога да кажа, че мненията ни досега не са се разминавали и малко му завиждам...ще ми се и аз да съм като М6 по ски пистите

братя Пенчеви - хора, които са ми спечелили вниманието с много премерени изказвания. Личи си, че са също и много технически грамотни...а да не говорим, че съм гледал само Дилян как дрифти - красота, батко!
Alx - човек, който винаги се стреми да е обективен, а и понякога е стряскащо колко много информация носи в тази глава

Мишел - колежка, която винаги ме е шашкала с това, че освен красива е и Ентелегентна - нещо, което за съжаление вече се среща във все по-малко дами. Харесва ми и това, че поне досега не съм я видял да влезе в някакъв грозен спор...винаги е дипломатична, за което й свалям шапка.
krystal - същото, което съм писал и за Мишел. Не я познавам лично, но по мненията й си вадя образ за един земен човек, който знае как да уважава другите, което е достойно за адмирации. Мисля да ги предлагам в Червената книга двечките с Мишел в графа "Изчезващи видове"

Azrail - честно казано един от любимците ми

someone - е, какво да кажа - уникаТна картина

Dzver - един недоразбран гений

Sonny - не мога да го обясня - комплексно е. От една страна стилът му на писане, от друга характерът му. Винаги с голямо удоволствие чета мненията му.
Asen_X - просто ми харесва как се изразява

X-citer - не го познавам, но от мненията му, които съм чел, съм останал с впечатление, че е голям пич

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много качествен матрял има у форума,независимо че е заприличал на тържище-страшно интелигентни хора се подвизават тука.
за сродните душици
:момичетата тука са си класа,за разлика от повечето фйешъни с на тате колата и остра прическа..
Мишел,Надя,Киарчето,Шефската,Пебълса,Баварката,Лидето..всички са ми се'стри
има още много народ,заради които си заслужава да влизаш тука и да ходиш по събори!
за сродните душици

Мишел,Надя,Киарчето,Шефската,Пебълса,Баварката,Лидето..всички са ми се'стри

има още много народ,заради които си заслужава да влизаш тука и да ходиш по събори!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
SKISA написа:сродна душа едва ли ,но изпитвам удоволствие да чета постовете на.......!
От Пловдив:
1.Любака-той много не пише вече но винаги е готов да помогне-евала
2.Бисер Гечев-много отзивчив човек и приятел
3.PeReZ- интелигентно момче който за годините си е много пораснал
От София:
1.SKISA -рядко се среща такъв екземпляр със свой стил на изказване
2.bmwdriver-човек който винаги ми е отговарял и давал съвет на ЛС.
3.liloff-човек за който съм сигурен че е пич на място
Със сигурност има и други на които се възхищавам от знанията и човечността която показват във форума.

- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Много са писателите във форума които, чета с удоволствие, но SKISA и Babuna са ми фаворити, макар последния да не съм го "засичал" от доста време!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III