Ще има ли България нова столица през 21-ви век?
Модератор: Общи модератори
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Спокойно бе хора идват нови 3-4 дена праздници и столицата пак ще се премести та даже ще се разхвърля

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
дам доста интересно ще ми стане какво ще се случи с пазара на жилища ако столицата се премести.
Другия вариант е да стане като в много други държави - най-големия и развит град НЕ Е столица, а столицата е другаде.
Другия вариант е да стане като в много други държави - най-големия и развит град НЕ Е столица, а столицата е другаде.

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Пффф да му се невиди...едните гледат от преди векове...а другите момента...а никой за бъдеще
Единствено сравнение което мога да дам е че като знам какъв е трафика в Сф. така и не ми се мисли какъв ще стане във Велико Търново....пак някой не е кърмен достатъчно че да го измислят..
Единствено сравнение което мога да дам е че като знам какъв е трафика в Сф. така и не ми се мисли какъв ще стане във Велико Търново....пак някой не е кърмен достатъчно че да го измислят..
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз нямам нищо против хората дошли от други градове/села да работят/учат в София. Имам против селтаците и дребните тарикати/тарикатки, които по цял ден си мислят, че са най-големите като са ме изпреварили и са първи на опашката/светофара, че са ми взели повече пари с тяхната надценка (поне 100%) или, че са ми пробутали ниско качествена стока и са ми взели паричките. Искам да им пожелая същите тези пари да ги дадат за лекарства, глоби та да им дойде акъла в главата. Лошото, е че в каца без дъно колкото и да наливаш нищо няма да се напълни - така са и техните глави. Всеки ден имам 100 случая в които ми се иска да изляза от колата и да сритам задника на 1 "тарикат" ама така да го бия, че после да се събуди в Пирогов и да пита
"Някой записа ли номера на камиона който ме блъсна?" Моята приятелка ми каза "Не можеш да промениш света, колкото и да ти се иска" и за жалост е права, а много ми се иска.
А сега по темата:
София няма да я преместят това е абсурдно писание на някой малоумник чудещ се как да си продаде новината! Мисля, че изчерпахме темата.
Поздрави
"Някой записа ли номера на камиона който ме блъсна?" Моята приятелка ми каза "Не можеш да промениш света, колкото и да ти се иска" и за жалост е права, а много ми се иска.
А сега по темата:
София няма да я преместят това е абсурдно писание на някой малоумник чудещ се как да си продаде новината! Мисля, че изчерпахме темата.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
feel написа:Dimo написа:Чуда се вместо да мислят как да сменят столицата, що не вземат да върнат гражданството и да репат много от проблемите на града.
Ако го направят,и гледат дали и бабите и дядовците ти са от София дали няма да останем 10 000 души в града
Именно това е целта, предоставям родословмото си дърво за преглед на всички комплексари на тема кореняк софиянци с цел да бъда включен към списъка с 10 000 дето ще си останем в гадната София.
Всъщност размислих, съгласен съм нека да преместят столицата, това първо ще доведе до гражданска война понеже всеки ще иска неговия град да е столица. А и да бъдем оптимисти, любимият роден град ще стане по чист, по спретнат и с по културно население, до колкото такова има в БГ като цяло.
Жалко само, че няма да си намеря работна ръка за по 300лв на месец, като сега, ама кво да се прави ще го преживея

Защо си мислите ,че е невъзможно.Вземете например една Австралия,столицата Камбера е с население 340 000 а за пример Сидни е 4,5 милиона.Цялата държавна администрация е в Канбера,както и всички университети .Всякаква промишленост е забранена в областа и с това е решен проблема.Само ,че там има и обратната страна,да си намериш работа в столицата е трудно и много хора от там бягат в големите градове като Сидни,Мелбърн,Бризбейн,Пърт и Аделаида които са най-големите.
Има и доста други примери.
Има и доста други примери.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ааа сетих се още няколко плюса, като например:
тъпите управляващи могат да си затварят колкото искат центъра на столицата като идват разни дипломати на посещение или правят разни енергийни форуми, а и всички стачкуващи ще си правят стачките пред парламента, а не в София, колко хубаво би било.....
Аре кога почваме местенето вече нямам търпение!
тъпите управляващи могат да си затварят колкото искат центъра на столицата като идват разни дипломати на посещение или правят разни енергийни форуми, а и всички стачкуващи ще си правят стачките пред парламента, а не в София, колко хубаво би било.....
Аре кога почваме местенето вече нямам търпение!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Тази тема стана 5 страници вие полудяхте ли ве,лелеее ужас
Както и да е само искам да питам кой ще позволи това нещо да се случи,може би хората дето наляха милярди в МОЛОВЕ в жилищни комплекси и т,н а Парите решават не обикновенните хора каквито сме всички тук.
Никво местене имам апартаменти да давам под наем
ахахахаххахахахаахахха
Както и да е само искам да питам кой ще позволи това нещо да се случи,може би хората дето наляха милярди в МОЛОВЕ в жилищни комплекси и т,н а Парите решават не обикновенните хора каквито сме всички тук.
Никво местене имам апартаменти да давам под наем
ахахахаххахахахаахахха

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Парите са налети в молове, защото "има" кой да ходи в тях. И не съм съгласен, че всеки ще иска неговия град да е столица
Аз не искам моя да е столица.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Nukem написа:Как ще се смея на глас тогава на тези селяни дето се вързаха с доживотни кредити само и само да са в столицата!
Т'ва е смешно. Абсурд да си вземеш апартамент само и само да си в столицата, причината е,
че тук си намерил работа с доста по - солидна заплата, а не за да напишеш на Местоположение : София.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Красимир! написа:Nukem написа:Как ще се смея на глас тогава на тези селяни дето се вързаха с доживотни кредити само и само да са в столицата!
Т'ва е смешно. Абсурд да си вземеш апартамент само и само да си в столицата, причината е,
че тук си намерил работа с доста по - солидна заплата, а не за да напишеш на Местоположение : София.
Абе тва за заплатата не е така, основния проблем за ниските заплати на персонала са именно такива, че лицето Х идва в София, съгласен е и на 300лв заплата, ходи си веднъж в месеца, идва със бурканите и плаща само квартира и заведенията...