Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
тренирам си вкъщи, направих си (благодарения на колегата slavianko от русе) лежанка, уред за кофички, лост точно като клипчетата за гръб отпред отзад всичко става, лосче олимпииско, криво за бицепс трицепс, дъмбелче, гуми 16ки
и си тренирам вкъщи кога имам време и сили през ден, почти като на клипчетата е, под 80 кг съм и ръката след тренировка ми е 44 без да взимам нищо, доволен съм от себе си и знам че не го правя сериозно и си ям какво ми е на сърце, може би ако се стегна, започнем да се храним правилно и .. резултата ще е добър
тренирал съм футбол и после борба, доволен съм че ме гледаш семка, а се бием като за цело пакетче

и си тренирам вкъщи кога имам време и сили през ден, почти като на клипчетата е, под 80 кг съм и ръката след тренировка ми е 44 без да взимам нищо, доволен съм от себе си и знам че не го правя сериозно и си ям какво ми е на сърце, може би ако се стегна, започнем да се храним правилно и .. резултата ще е добър
тренирал съм футбол и после борба, доволен съм че ме гледаш семка, а се бием като за цело пакетче

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Тцтцтц, пълно с ММА специалисти в този форум
Само така!

Само така!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Откакто отрязаха лостовете в парка почнах да ходя по-често
Във фитнес не съм влизал от година и нагоре. Намерих тук в едно училище до нас, вечер ходя и правя 20 серии на лостовете, а сутрин 10 х 80- 100м спринтчета + 10 серии некви упражнения на земя, планк, лицеви, опити за флагчета и разни по добни. Гледам да тренирам всеки ден, много рядко се случва да почивам. В резултат изгубих доста кила, но и доволна част от упражненията в клипчетата на негрите вече не са ми чужди

Във фитнес не съм влизал от година и нагоре. Намерих тук в едно училище до нас, вечер ходя и правя 20 серии на лостовете, а сутрин 10 х 80- 100м спринтчета + 10 серии некви упражнения на земя, планк, лицеви, опити за флагчета и разни по добни. Гледам да тренирам всеки ден, много рядко се случва да почивам. В резултат изгубих доста кила, но и доволна част от упражненията в клипчетата на негрите вече не са ми чужди

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз се записах на фитнес на Славия, ходих 2-3 пъти и се чуствах супер муден от тея вдигания на тежести и блъскане и се махнах от фитнеса, записах се на бокс просто разликата е голяма, тичаме, лицеви опори, коремни преси, скачане на въже рефлексите ти се изострят, стaваш много подвижен и е супер.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
туй набиранията са голяма работа фитнеса не става най- добрата основа са кофичките и набиранията а не да почнеш с педалски козметични уредчета с кабелчета и пружинки .няма какво да го умувате скачайте на лоста и глей ко стаа 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Преди на фитнес ходех.. доволен бях ама наскоро си напраих сметката че месту дадавам пари за протеини и за карти, да си купувам чисто месо и да ходя на лостове ми е по изгодно.. и тай тука 2 месеца през ден на лостовете.. кофи и набиранки по малко че не са толкова лесна работа..

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
-Maxxx- написа:Преди на фитнес ходех.. доволен бях ама наскоро си напраих сметката че месту дадавам пари за протеини и за карти, да си купувам чисто месо и да ходя на лостове ми е по изгодно.. и тай тука 2 месеца през ден на лостовете.. кофи и набиранки по малко че не са толкова лесна работа..
Е сега колкото и месо да ядеш и да се спукваш от набирания,без добавки и фитнес зала не става.Няма място за сравнение братле

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
sambeto написа:-Maxxx- написа:Преди на фитнес ходех.. доволен бях ама наскоро си напраих сметката че месту дадавам пари за протеини и за карти, да си купувам чисто месо и да ходя на лостове ми е по изгодно.. и тай тука 2 месеца през ден на лостовете.. кофи и набиранки по малко че не са толкова лесна работа..
Е сега колкото и месо да ядеш и да се спукваш от набирания,без добавки и фитнес зала не става.Няма място за сравнение братле
Зависи кво търсиш.. не ми трябва да раста... на тренирофки бягам, и като не съм на трен ходя на лостове колкото да си потдържам това което съм постигнал до сега... като не ми се дават 1-2 месеца пари за фитнес по-добре лостове от колкото да седя вклъщи ..съгласен ли си

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
cobrata_m3 написа:туй набиранията са голяма работа фитнеса не става най- добрата основа са кофичките и набиранията а не да почнеш с педалски козметични уредчета с кабелчета и пружинки .няма какво да го умувате скачайте на лоста и глей ко стаа
shh кобра този гръб от аватара ти от лостовете ли е бе баце
всичко хубаво чета тук ама кво е чувал какво е кофичка и т.н. не че съм се юрнал да тренирам но да знам все пак...
имам един колега от 13-годишен набира лостове и ходи на фитнес (т.нар. фитнес маняк) и колело по няколко километра на ден но НИКАКВА добавка нито даже тези безобидни..и той яде 6-7 пъти на ден даже си готви сам какво да яде...сега е на 25,релефен навсякъде и навсякъде няма грам тлъсто..корема му не може да хванеш гънка...повечето ви виждам тук ,хубави тела имате но сте "мазни". всмисъл тренирате без да бягате или да карате колело и тези мазнини няма как да се махнат за съжаление.даже и лицеви опори до безкрай да правите няма как да ви се махнат тлъстините...вижте атлетите които бягат какви са сухи или тези негрота на таг уоркаут.
пак повтарям всичко е хубаво което правите но колкото часове отделяте за фитнес отделяйте и за бягане или колело
имам един колега от 13-годишен набира лостове и ходи на фитнес (т.нар. фитнес маняк) и колело по няколко километра на ден но НИКАКВА добавка нито даже тези безобидни..и той яде 6-7 пъти на ден даже си готви сам какво да яде...сега е на 25,релефен навсякъде и навсякъде няма грам тлъсто..корема му не може да хванеш гънка...повечето ви виждам тук ,хубави тела имате но сте "мазни". всмисъл тренирате без да бягате или да карате колело и тези мазнини няма как да се махнат за съжаление.даже и лицеви опори до безкрай да правите няма как да ви се махнат тлъстините...вижте атлетите които бягат какви са сухи или тези негрота на таг уоркаут.
пак повтарям всичко е хубаво което правите но колкото часове отделяте за фитнес отделяйте и за бягане или колело
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
grnka написа:всичко хубаво чета тук ама кво е чувал какво е кофичка и т.н. не че съм се юрнал да тренирам но да знам все пак...
Много зависи от храната- каквото ядеш, така изглеждаш. А много си прав за така наречената аеробна тренировка, без нея не може.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Последна промяна Bogat-Beden на 10 Май 2009, 22:30, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"