случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Lenco написа:Ей тва жените не мога да ги разбера. гледаш и аватара, млада, хубава.......... Поглеждаш и подписаГолям съм задръстеняк, верно ли на такава тройка и викат Баварска? Не мога да повярвам, че с два Педала е по-хубаво, винаги съм мислил Баварците за пичове, верно, че пият повечко бира ма чак до там...........Мдааа, разбрахме най-накрая кое е това нещо, дет било по-хубаво от Шведската Тройка - Баварска Тройка с два ПедалаДа извинява автора на темата за спама ми, но НЕ очаквах след 39 години живот, като през 15 от тях съм ползвал тройки да се изненадам толкова.
2
![]()
![]()
![]()
Колега,ми то въпроса е дали флиртуваме докато караме колата си,не докато сърфираме из форума

Майтап Уйли
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Офф пак ли ти бре ДимитроффЕ.Димитров написа:Колега,ми то въпроса е дали флиртуваме докато караме колата си,не докато сърфираме из форума![]()
Майтап Уйли

- Illusion
- Бургаското явление
-
Lenco написа:...Мдааа, разбрахме най-накрая кое е това нещо, дет било по-хубаво от Шведската Тройка - Баварска Тройка с два Педала
То и е21 има с два педала... така де автоматик.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
Случвало ми се е но явно денят беше силен.Прибирам се след кастинг на Биг Брадър където с един приятел ве4е си бяхме направили уговорка там с някви други две мацки( бяха трагични но без зна4ение ) и на светофара в задръстване до мен тигра.Заглеждам се нещо вътре две уникално натокани мацки( наистина си бяха страшни бамбини едната русичка другата брюнетка, страотни страотни дет са вика)- шофиорката говори по тела а приятелката и се дръпва такава напред за да ме види.Викам и "тва е най-якото мацки с тигра" а тя - пасажерката ми отвръща "особено и когато са красиви ".Викам от къде сте момичета а тя ми отвръща - познай.В същото време шофиорката понеже видя че става интрига престава да говори по тела и се обърна към мен с фразата "И кога викаш ще пием кафе".Естествено разменихме телефоните набързо и два дена по късно вече се 4акахме на A-lounge за просветените от ВАРНА
.Не вярвам пак да ми се случи подобно нещо но реших да го публикувам за да знаят всички че и такива неща стават а не само да се свършва с усмихването помахването или въздушната целувка

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
liloff написа:... всички знаете една лабилна жена като откачи кво става... особено ако се притесни, изнерви, възбуди и й дойде във същия момент, докато закъснява за нещо и й се ходи до тоалетна.

е тва изречение ще си го напиша над входната вратата отгоре
иначе си гледам повече в пътя и не се занимавам с гоУфове и подобни от класа
един път едни кифлички с х3 се лигавиха нещо пращаха наляво насясно въздушни целувки ама аз им намигнах само и толкова (прайм се на недостъпен

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Apassionata написа:Случва ми се да се закачам, да...
ааа аз помня една вечер

на светофара на българия и каблешков, как слезе да си съблечеш якето

колко стм се смял на един чичка каква физиономия направи

съвет, внимавай с дължината на късите поли че някой чичка инфаркт ще получи така

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Случвало се е 2-3 пъти да се засечем с някои каки на светофара и да отбием след това да се запознаем
скоро бяхме 3 коча в колата и пред нас един голф , изравням се гледам 2 момиченца
те видяха че ги гледаме се смеем и като минах пред тях взеха да ми светят къси дълги. На следващия светофар спряха до нас и ни гледат , тои 60 секунди , огледахме ги и ние , и един от моите приятели , тои малко перде си пада директно излезна от колата и се качи на тяхната задна седалка , тея малко се шокираха в първия момент , ама тои ги забол директно да ходим на кафе и така боцнахме едно кафенце разменихме си номерата даже излизахме няколко пъти 

It`s party time !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:Чета аз, чета, па се сетих за оня златен виц:
Леле братле, само да знаеш с една мацка какви изпълнения имах - ама тя готина (следва описание...), краката (...), тялото (...), устните(...), .................. и точно да започнем да правим секс и тя не дойде на срещата
ъъъ,колко мегабайта беше?
хихихи
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
аз нали не съм от най умните от един флирт с една кака с Е60 останах без задни гуми и обяснения на полицая ама без акт
, а тя се хилеше през цялото време се хили дори изчака да види ко стана с полицията и ми вика тва как се прави с пушека от гумите ама кат разбра и се отказа че тамън си била зела нови гуми 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Често се случва, но още по-често хич и не виждам някой като се закача.
Имам няколко по-запомнящи се случки:
С предишната ми красавица, едно е30, страшно беше, с много симпатичен тунинг си карам по Хемус с две приятелки. Едно сиво БМВ с врачанска регистрация ми прави ескорт доста километри. Нямаше измъкване: сменях лентите, скоростта, карах с 200, карах с 5, тоя си караше с мен и ме заобикаляше от всички страни. И отвътре се радват двама главочи. Красота.
Друга случка, но с обратен знак: тръгваме за море с приятели, наближаваме Ситняково, за да се качим на Цариградско и до нас на светофара спира една тигра, шофирана от видимо мацка - руса, дълга коса, слабичка, фина такава една. Едно приятелче от задната седалка я скива и решава, че ще я сваля, пуска джама, провесва се през него и започва нещо да я заговаря. Обръща се мацката и... се оказва пич, металяга, с катинарче чак. Тоя нашия само успя да каже: "О, мамуууу" и се скри от прозореца. Още го бъзикаме.
Имам няколко по-запомнящи се случки:
С предишната ми красавица, едно е30, страшно беше, с много симпатичен тунинг си карам по Хемус с две приятелки. Едно сиво БМВ с врачанска регистрация ми прави ескорт доста километри. Нямаше измъкване: сменях лентите, скоростта, карах с 200, карах с 5, тоя си караше с мен и ме заобикаляше от всички страни. И отвътре се радват двама главочи. Красота.

Друга случка, но с обратен знак: тръгваме за море с приятели, наближаваме Ситняково, за да се качим на Цариградско и до нас на светофара спира една тигра, шофирана от видимо мацка - руса, дълга коса, слабичка, фина такава една. Едно приятелче от задната седалка я скива и решава, че ще я сваля, пуска джама, провесва се през него и започва нещо да я заговаря. Обръща се мацката и... се оказва пич, металяга, с катинарче чак. Тоя нашия само успя да каже: "О, мамуууу" и се скри от прозореца. Още го бъзикаме.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...
Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Zubcho написа::OT:Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...
Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч
Колега, знам перфектно какви са ограниченията навсякъде