случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Май 2009, 11:08

Lenco написа:Ей тва жените не мога да ги разбера. гледаш и аватара, млада, хубава.......... Поглеждаш и подписа
Мдааа, разбрахме най-накрая кое е това нещо, дет било по-хубаво от Шведската Тройка - Баварска Тройка с два Педала
Голям съм задръстеняк, верно ли на такава тройка и викат Баварска? Не мога да повярвам, че с два Педала е по-хубаво, винаги съм мислил Баварците за пичове, верно, че пият повечко бира ма чак до там...........
    Да извинява автора на темата за спама ми, но НЕ очаквах след 39 години живот, като през 15 от тях съм ползвал тройки да се изненадам толкова.
    2 :gay: :driving: :nono:
    Изображение

Колега,ми то въпроса е дали флиртуваме докато караме колата си,не докато сърфираме из форума :D

Майтап Уйли

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 17 Май 2009, 11:32

Е.Димитров написа:Колега,ми то въпроса е дали флиртуваме докато караме колата си,не докато сърфираме из форума :D

Майтап Уйли
Офф пак ли ти бре Димитрофф :smoke:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 17 Май 2009, 12:01

Lenco написа:...
Мдааа, разбрахме най-накрая кое е това нещо, дет било по-хубаво от Шведската Тройка - Баварска Тройка с два Педала

То и е21 има с два педала... така де автоматик. ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xtreme_bg » 17 Май 2009, 13:10

Случвало ми се е но явно денят беше силен.Прибирам се след кастинг на Биг Брадър където с един приятел ве4е си бяхме направили уговорка там с някви други две мацки( бяха трагични но без зна4ение ) и на светофара в задръстване до мен тигра.Заглеждам се нещо вътре две уникално натокани мацки( наистина си бяха страшни бамбини едната русичка другата брюнетка, страотни страотни дет са вика)- шофиорката говори по тела а приятелката и се дръпва такава напред за да ме види.Викам и "тва е най-якото мацки с тигра" а тя - пасажерката ми отвръща "особено и когато са красиви ".Викам от къде сте момичета а тя ми отвръща - познай.В същото време шофиорката понеже видя че става интрига престава да говори по тела и се обърна към мен с фразата "И кога викаш ще пием кафе".Естествено разменихме телефоните набързо и два дена по късно вече се 4акахме на A-lounge за просветените от ВАРНА :mhihi: .Не вярвам пак да ми се случи подобно нещо но реших да го публикувам за да знаят всички че и такива неща стават а не само да се свършва с усмихването помахването или въздушната целувка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Май 2009, 13:59

liloff написа:... всички знаете една лабилна жена като откачи кво става... особено ако се притесни, изнерви, възбуди и й дойде във същия момент, докато закъснява за нещо и й се ходи до тоалетна.

:clap: :ahah: :clap: :clap:
е тва изречение ще си го напиша над входната вратата отгоре

иначе си гледам повече в пътя и не се занимавам с гоУфове и подобни от класа
един път едни кифлички с х3 се лигавиха нещо пращаха наляво насясно въздушни целувки ама аз им намигнах само и толкова (прайм се на недостъпен 8) ) та така 2-3 светофара на сливница
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 17 Май 2009, 15:10

винаги когато видя ,че мацката откликва се закачам а ако продължи да се закача направо бием авариики и почваме играта :mhihi: я си мечтаем да видя апасионата некъде по светофарите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Май 2009, 16:26

Apassionata написа:Случва ми се да се закачам, да...

ааа аз помня една вечер :mhihi:
на светофара на българия и каблешков, как слезе да си съблечеш якето :mhihi:
колко стм се смял на един чичка каква физиономия направи :mhihi:

съвет, внимавай с дължината на късите поли че някой чичка инфаркт ще получи така :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2009, 19:19

Чета аз, чета, па се сетих за оня златен виц:

Леле братле, само да знаеш с една мацка какви изпълнения имах - ама тя готина (следва описание...), краката (...), тялото (...), устните(...), .................. и точно да започнем да правим секс и тя не дойде на срещата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Май 2009, 22:50

Случвало се е 2-3 пъти да се засечем с някои каки на светофара и да отбием след това да се запознаем ;) скоро бяхме 3 коча в колата и пред нас един голф , изравням се гледам 2 момиченца :) те видяха че ги гледаме се смеем и като минах пред тях взеха да ми светят къси дълги. На следващия светофар спряха до нас и ни гледат , тои 60 секунди , огледахме ги и ние , и един от моите приятели , тои малко перде си пада директно излезна от колата и се качи на тяхната задна седалка , тея малко се шокираха в първия момент , ама тои ги забол директно да ходим на кафе и така боцнахме едно кафенце разменихме си номерата даже излизахме няколко пъти :)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Май 2009, 11:33

flame написа:Чета аз, чета, па се сетих за оня златен виц:

Леле братле, само да знаеш с една мацка какви изпълнения имах - ама тя готина (следва описание...), краката (...), тялото (...), устните(...), .................. и точно да започнем да правим секс и тя не дойде на срещата :mhihi:

ъъъ,колко мегабайта беше?

хихихи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 27 Май 2009, 21:53

хехехе

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 27 Май 2009, 22:53

аз нали не съм от най умните от един флирт с една кака с Е60 останах без задни гуми и обяснения на полицая ама без акт :) , а тя се хилеше през цялото време се хили дори изчака да види ко стана с полицията и ми вика тва как се прави с пушека от гумите ама кат разбра и се отказа че тамън си била зела нови гуми :D
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 28 Май 2009, 2:56

Често се случва, но още по-често хич и не виждам някой като се закача.

Имам няколко по-запомнящи се случки:

С предишната ми красавица, едно е30, страшно беше, с много симпатичен тунинг си карам по Хемус с две приятелки. Едно сиво БМВ с врачанска регистрация ми прави ескорт доста километри. Нямаше измъкване: сменях лентите, скоростта, карах с 200, карах с 5, тоя си караше с мен и ме заобикаляше от всички страни. И отвътре се радват двама главочи. Красота. :mhihi:

Друга случка, но с обратен знак: тръгваме за море с приятели, наближаваме Ситняково, за да се качим на Цариградско и до нас на светофара спира една тигра, шофирана от видимо мацка - руса, дълга коса, слабичка, фина такава една. Едно приятелче от задната седалка я скива и решава, че ще я сваля, пуска джама, провесва се през него и започва нещо да я заговаря. Обръща се мацката и... се оказва пич, металяга, с катинарче чак. Тоя нашия само успя да каже: "О, мамуууу" и се скри от прозореца. Още го бъзикаме. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 28 Май 2009, 8:17

:OT:

Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...

Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Май 2009, 9:12

Zubcho написа::OT:

Apassionata написа:...После карайки чинно в дясната летна със 130-40...

Колежке ограничението на родната магистрала е 120 км/ч, а на първокласните пътища 90 км/ч

Колега, знам перфектно какви са ограниченията навсякъде ;) А по родните магистрали отдавна е 130, не 120 :P :winky: Както знам и при колко километра над ограниченията за колко време оставам без книжка ;) За това имам радар-детектор и детектор на флирта с врага :mhihi: Не знам да има някой, който да не се и изкушавал да си поиграе на гоненица с "вражески" модел по магистралата. Особено кагато другия е иницатора и е с разпадаща се 20 годишна кошница, а ти си с BMW на 1 година ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата