триене
Модератор: Общи модератори
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
evans написа:Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц![]()
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....[/url]
ле ле как можах да го изпусна с тая Х5 и тия пари

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
хи4 ламарини не ме вълнуват мацката ме базика за 120д с стъклен таван ма като видия че не на шега звъня в камор се уплаши и каза стига не искам от теб нищо, а сега ги разбери жените хем вика това ми е мечта хем като и кажа да отидеме и ще го вземем неиска луда му раота аз или искам нещо и си го купувам или не го поглеждам возих я на катер в 1 езеро хареса и викам искаш ли да си купим 1 за нас тя не викам и сикаш ли да си осиновиме животно от зоологическата и заедно да ходим да се грижиме тя пак не кво друго да предложа мисля че съм романтик и класик
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мнда,верно си вземи някое по ново М,а старото аз ще го взема,че сега ми трябва такова за донор 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Blond_G
- Потребител
-
flame написа:Blond_G написа:луди ли сме за една 5ца да ставаме баджаначки
Бе де да знам...А за Х6?
да му се невиди ша са жертвам

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Blond_G
- Потребител
-
Мишу написа:хи4 ламарини не ме вълнуват мацката ме базика за 120д с стъклен таван ма като видия че не на шега звъня в камор се уплаши и каза стига не искам от теб нищо, а сега ги разбери жените хем вика това ми е мечта хем като и кажа да отидеме и ще го вземем неиска луда му раота аз или искам нещо и си го купувам или не го поглеждам возих я на катер в 1 езеро хареса и викам искаш ли да си купим 1 за нас тя не викам и сикаш ли да си осиновиме животно от зоологическата и заедно да ходим да се грижиме тя пак не кво друго да предложа мисля че съм романтик и класик
Като и купиш 120д или .... трябва да те слуша кви и ги говориш поне с едното ухо, а доколкото чета не го први особенно.
Наистина ли жена ти и детето не заслужават никакво внимание

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз седя и чета, чета и се чудя защо всички се връзвате на един хлапак. То по правописа си личи, че утре ще му е бала или е бил вчера. Само като гледам правописа и се чудя как такива хора (ако изобщо е истина) изкарват много пари и т.н.
Задавам си въпроса дали въпросни Мишу (даже прякора си е написал на диалект) е човека, за който се представя, а не е някой мечтател или мишок, който иска да изпъкне с многото си пари и приятелите си с С8 и с някаква "красавица", която му завъртяла главата. За 2 часа и 40 мин. само правителствените коли с полицейски кортеж стигат от Несебър до Сф и пак май са повече. Рекорда поставен с безрасъдно каране е над 3 часа (на мой познат). Ама айде и за това няма да се хващам, може твоя приятел да е имал шофоьор някой рали пилот.
Искам да те питам МишУ, ако цялата ти история е вярна, защо аджеба си се оженил за жена, която не те кефи и не искаш да си с нея. Изобщо цялата работа намирисва на латино сериал с неизвестен край след 1864 епизода.
Ако цялата работа е истина - се постави на мястото на въпросния мъж, с който си съперничиш, и си помисли как ще се чувстваш ти на негово място.
Може и да си голям играч, но ми се струва, че си един мушморок и толкова. Парите са нещо преходно да знаеш.
Айде няма да се заяждам повече, че и аз не съм света вода ненапита.
Поздрави и ако всичко е вярно съвета ми е да си седиш при семейството и да видиш, защо жена ти не обелва дума с дни. Може би ти си се вманиачил в ролята си на "играч" и си забравил да говориш с нея.
Иво Андреев
Задавам си въпроса дали въпросни Мишу (даже прякора си е написал на диалект) е човека, за който се представя, а не е някой мечтател или мишок, който иска да изпъкне с многото си пари и приятелите си с С8 и с някаква "красавица", която му завъртяла главата. За 2 часа и 40 мин. само правителствените коли с полицейски кортеж стигат от Несебър до Сф и пак май са повече. Рекорда поставен с безрасъдно каране е над 3 часа (на мой познат). Ама айде и за това няма да се хващам, може твоя приятел да е имал шофоьор някой рали пилот.
Искам да те питам МишУ, ако цялата ти история е вярна, защо аджеба си се оженил за жена, която не те кефи и не искаш да си с нея. Изобщо цялата работа намирисва на латино сериал с неизвестен край след 1864 епизода.
Ако цялата работа е истина - се постави на мястото на въпросния мъж, с който си съперничиш, и си помисли как ще се чувстваш ти на негово място.
Може и да си голям играч, но ми се струва, че си един мушморок и толкова. Парите са нещо преходно да знаеш.
Айде няма да се заяждам повече, че и аз не съм света вода ненапита.
Поздрави и ако всичко е вярно съвета ми е да си седиш при семейството и да видиш, защо жена ти не обелва дума с дни. Може би ти си се вманиачил в ролята си на "играч" и си забравил да говориш с нея.
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колега аз съм дал коментар. Последните 2 реда
Иначе едва ли ще искаш да се возиш в моята кола. Твърде е стара и няма достатъчно екстри.
Пожелавам ти да излезеш от положението, в което си попаднал, така както на теб ти се иска и после да не съжаляваш.
Ако искаш може да се видим и да пием по нещо. Таман ще се запознаем и обещавам да се извиня. Ако не винаги остава варианта с бала
Знае ли човек може да се вслушаш в съвета на колегите и колежките да не гониш дивото.
Поздрави и без лоши чувства

Пожелавам ти да излезеш от положението, в което си попаднал, така както на теб ти се иска и после да не съжаляваш.
Ако искаш може да се видим и да пием по нещо. Таман ще се запознаем и обещавам да се извиня. Ако не винаги остава варианта с бала

Поздрави и без лоши чувства

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.