триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 19 Май 2009, 18:57

evans написа:
((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц :roll:
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....[/url]
Абе и вие жените сте си мамата...Колко случаи знам как една жена зарязва цялото си семейство,защото любовника и кара Х5 и е пълен с пари.

ле ле как можах да го изпусна с тая Х5 и тия пари :D :P :D луди ли сме за една 5ца да ставаме баджаначки :mhihi:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Май 2009, 19:16

Blond_G написа:луди ли сме за една 5ца да ставаме баджаначки :mhihi:

Бе де да знам... :confused: А за Х6? :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 19:55

Или си купи някое ново М и да ти отмине мерака по въпросната жена :twisted:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 20:51

хи4 ламарини не ме вълнуват мацката ме базика за 120д с стъклен таван ма като видия че не на шега звъня в камор се уплаши и каза стига не искам от теб нищо, а сега ги разбери жените хем вика това ми е мечта хем като и кажа да отидеме и ще го вземем неиска луда му раота аз или искам нещо и си го купувам или не го поглеждам возих я на катер в 1 езеро хареса и викам искаш ли да си купим 1 за нас тя не викам и сикаш ли да си осиновиме животно от зоологическата и заедно да ходим да се грижиме тя пак не кво друго да предложа мисля че съм романтик и класик

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Май 2009, 20:54

мнда,верно си вземи някое по ново М,а старото аз ще го взема,че сега ми трябва такова за донор :winky:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 21:03

даваи да я крадеме па че плащам у М -то поне това има не е като без хич

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 19 Май 2009, 21:28

flame написа:
Blond_G написа:луди ли сме за една 5ца да ставаме баджаначки :mhihi:

Бе де да знам... :confused: А за Х6? :twisted:

да му се невиди ша са жертвам :uups:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 19 Май 2009, 21:28

Явор написа:мнда,верно си вземи някое по ново М,а старото аз ще го взема,че сега ми трябва такова за донор :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нямаш спирка ейй :D
В новото купе ли ше го набутваш мотора 8)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Blond_G » 19 Май 2009, 21:36

Мишу написа:хи4 ламарини не ме вълнуват мацката ме базика за 120д с стъклен таван ма като видия че не на шега звъня в камор се уплаши и каза стига не искам от теб нищо, а сега ги разбери жените хем вика това ми е мечта хем като и кажа да отидеме и ще го вземем неиска луда му раота аз или искам нещо и си го купувам или не го поглеждам возих я на катер в 1 езеро хареса и викам искаш ли да си купим 1 за нас тя не викам и сикаш ли да си осиновиме животно от зоологическата и заедно да ходим да се грижиме тя пак не кво друго да предложа мисля че съм романтик и класик

Като и купиш 120д или .... трябва да те слуша кви и ги говориш поне с едното ухо, а доколкото чета не го први особенно.
Наистина ли жена ти и детето не заслужават никакво внимание :roll:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 19 Май 2009, 22:16

:nono: :nono: :nono: :nono: Не си струва да заебаваш всичко... аз не съм в добри отношения с жена си но си траем... но не вервам да я оставя за друга... ако я зарежа ще е просто така... но твоя случай...

:) :nono:
Изображение

Neverborn...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 19 Май 2009, 22:17

:nono: :nono: :nono: :nono: Не си струва да заебаваш всичко... аз не съм в добри отношения с жена си но си траем... но не вервам да я оставя за друга... ако я зарежа ще е просто така... но твоя случай...

:) :nono:
Изображение

Neverborn...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Май 2009, 22:20

Аз седя и чета, чета и се чудя защо всички се връзвате на един хлапак. То по правописа си личи, че утре ще му е бала или е бил вчера. Само като гледам правописа и се чудя как такива хора (ако изобщо е истина) изкарват много пари и т.н.

Задавам си въпроса дали въпросни Мишу (даже прякора си е написал на диалект) е човека, за който се представя, а не е някой мечтател или мишок, който иска да изпъкне с многото си пари и приятелите си с С8 и с някаква "красавица", която му завъртяла главата. За 2 часа и 40 мин. само правителствените коли с полицейски кортеж стигат от Несебър до Сф и пак май са повече. Рекорда поставен с безрасъдно каране е над 3 часа (на мой познат). Ама айде и за това няма да се хващам, може твоя приятел да е имал шофоьор някой рали пилот.

Искам да те питам МишУ, ако цялата ти история е вярна, защо аджеба си се оженил за жена, която не те кефи и не искаш да си с нея. Изобщо цялата работа намирисва на латино сериал с неизвестен край след 1864 епизода.

Ако цялата работа е истина - се постави на мястото на въпросния мъж, с който си съперничиш, и си помисли как ще се чувстваш ти на негово място.

Може и да си голям играч, но ми се струва, че си един мушморок и толкова. Парите са нещо преходно да знаеш.

Айде няма да се заяждам повече, че и аз не съм света вода ненапита.

Поздрави и ако всичко е вярно съвета ми е да си седиш при семейството и да видиш, защо жена ти не обелва дума с дни. Може би ти си се вманиачил в ролята си на "играч" и си забравил да говориш с нея.

Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 22:42

еи разкри ме зъбчо браво мамин ще ме возиш ли за бала ? що се обаждаш от коневръза хлапак съм да даже съм 8 клас ех да бех на 20г поне .Когато непознаваш човека се въздържаи от коментари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Май 2009, 22:54

Колега аз съм дал коментар. Последните 2 реда :) Иначе едва ли ще искаш да се возиш в моята кола. Твърде е стара и няма достатъчно екстри.

Пожелавам ти да излезеш от положението, в което си попаднал, така както на теб ти се иска и после да не съжаляваш.

Ако искаш може да се видим и да пием по нещо. Таман ще се запознаем и обещавам да се извиня. Ако не винаги остава варианта с бала :) Знае ли човек може да се вслушаш в съвета на колегите и колежките да не гониш дивото.

Поздрави и без лоши чувства :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Май 2009, 22:58

ми ок утре ще ходя към явор някъде около обяд мишо се казвам 08949 84849 кажи ако си от люлин или някъде на път ще мина не ми се обикаля софия но с радост ще се видим ако си в раиона аз съм от божурище

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата