Нов закон забраняващ фолиото?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Archangel написа:...Интересно ми е що не съм виждал Ламбота и Ферарита със затъмнени стъкла, щом е толкова яко и гъзарско. Само разни овчари изпълняващи услугите "момче за всичко" на някоя групировка с новопридобити парици и лъскави коли могат да го направят от тоя тип хора.
Тва е обратна гъзаршина, защото тея които ги карат искат от далече да ги разпознават!

- Пенкеее, тоз момък не беше ли вчера в Ст. Град с ЛамборджинитУ?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
hemicharger написа:Archangel написа:...Интересно ми е що не съм виждал Ламбота и Ферарита със затъмнени стъкла, щом е толкова яко и гъзарско. Само разни овчари изпълняващи услугите "момче за всичко" на някоя групировка с новопридобити парици и лъскави коли могат да го направят от тоя тип хора.
Тва е обратна гъзаршина, защото тея които ги карат искат от далече да ги разпознават!демек:
- Пенкеее, тоз момък не беше ли вчера в Ст. Град с ЛамборджинитУ?
Страаашен пример

И на мен ми е мерак да си ги затъмня, но не ми се иска да давам повод на кукерите да ми се заяждат за още глупости, само отзад не бих ги затъмнил, не ми харесва, виж ако е и отпред може, но и без това ме спират всеки път като ме видят и все търсят за какво да се заядат, последния път ми казаха: Ако те видим още веднъж да караш така щ'и вземем книжката момче! Това, че си обжалвал акта, незначи, че няма да ти вземат книжката.
И това беше задето излизам от една пресечка и се включвам в много натоварен булевард а идваше кола, но си излязох културно и просто натиснах малко по-сериозно газта до 50, за да не преча на колата зад мен.
Другото е като ми видят стикера на форума, директно идва въпроса : Вие ходите да се въртите вечер, нали?
Ходи обяснявай после...
Нека ги има законите за всички, не като ме спрат и ме карат да си махам фолиото, да мине бай Манго с бялата С8 със 300% затъмнени прозорци със 150 км/ч и да им събори фуражките, а те нищо да не правят, както и да е. Ще се поинтересувам това за бележката от лекар и слънчевите алергий.
@Archangel, струва ми се вече спориш заради самия спор, пък може и да бъркам, ако е така, моя грешка.
Факт е, че тоя закон е безсмислен, поне да позволят някакви проценти на затъмняване, като се притесняват, някои да не ги гръмне отвътре...

E34, E38
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Според мен трябва да е като в САЩ предните да можеш до 35% което си е перфектно задните ако искаш с черна боя ги намажи.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
djvisage написа:Интересно в Таиван е позволено да си затъмниш всички стакла а тука искат да ни забранят да затамняваме и задните. Да не би дръпнатите да са по - шофьори от нас?
Маймунландия я остави!
Вече втора година сме в ЕС и законите в България (колкото и да не ви се иска на извратените рейсъри) ще се приравнят към общите в 27-те държави членки във всяко отношение.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
Това са глупости... няма как да забраният затъмняването на задните стъкла... И аз мисля че само за предните беше на 35% , а на задни няма никакво ограничение... Повечето нови коли, да не кажа и 90% от тях са със тонирани задни стъкла...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
mitko_dimitrov написа:Това са глупости... няма как да забраният затъмняването на задните стъкла... И аз мисля че само за предните беше на 35% , а на задни няма никакво ограничение... Повечето нови коли, да не кажа и 90% от тях са със тонирани задни стъкла...
Говориш без да мислиш колега. В закона пише "допълнително" затъмняване. Не фабрично тониране. За тониране никой нищо не може да ти каже. За фолиото от Филибето обаче няма как да не се заядат.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се за което колега... Мислех че става въпрос въобще за затъмняването... Било то с тониране или фолио

- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се за което колега... Мислех че става въпрос въобще за затъмняването... Било то с тониране или фолио

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Archangel написа:Интересно ми е какво ви е мнението по въпроса "Как се вписвате в обществото" като срещу всеки закон пискате? Според мен тия дето се оплаквате сте асоциални кисели дупенца, които не искат да ги гледат как си чоплят нослетата зад прозорците.

Без значение с тъмни или без тъмни стъкла сме РАВНОПРАВИЕ НЕСЪЩЕСТВУВА което е единствения проблем според мен!
Да Живее

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
за мене цялата далавера в затъмняването е да е в нормални граници така че нощно време през прозорците на колата спряла и изчакваща трафика до теб, да можеш да виждаш поне фаровете на идващите коли.
Това е единственото нещо което би помогнало.
Честно казано бих си тонирал 4-те прозореца на ~25% така че хем да е приятно хем да могат да виждат и другите шофьори.
Това е единственото нещо което би помогнало.
Честно казано бих си тонирал 4-те прозореца на ~25% така че хем да е приятно хем да могат да виждат и другите шофьори.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
№0123456789 написа:...Ето, онзи ден например гледам на един "булевард" спира стар........ката с брутално затъмнената си отвсякъде 190-тка, слиза като "Терминатор с тъмни очила" и заема стойка присъща по-скора на герой от уестърен филм.
Правителствена ли му е колата????..... Инкасо ли ще извършва????....
По скоро второто.. :puke:
по скоро 3тото... кука в цивилни дрехи си видял колега

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5