Жените вече си продават девствеността ?!
Модератор: Общи модератори
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
evans написа:Наште кифли са по утракани,веднага ги надушват тия с парите и хубавите коли,а тая обява е пуснала.
Наще не достигат възраст в която е законно, иначе и те ще пускат обяви, на по 15-16 са ги е...и поне 2-ма съученици и 3-ма дедковци.
Aim to be the best, live with the rest!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги, какъв е проблема, че мацката е пуснала обява ли? -> Имала е нещо да продан, пуснала е обява, купили са го. Тук нищо необичайно няма.
Или, че пич-а е дал толкова пари? -> Имал ги, дал ги, негови са си, той си знае. Дано и ние можем да хвърляме такива суми за каквото си решим.
Много отдавна на тоя свят секс-а се плаща под една или друга форма ВИНАГИ се плаща. Това измислено нещо любов и т.н. "нещица" ги има само в латино-сериалите. Затова са и толкова гледани.
Погледнете реално на нещата и ще го видите. Вярно, при повечето жени цената и качеството са по договаряне, ама там му е интересното.
Поздрави на всички и ако съм убил илюзиите на някой, сори, но в този форум мисля не пишат малки деца, които да вярват в дядо Коледа и няма какво да се лъжем.
Или, че пич-а е дал толкова пари? -> Имал ги, дал ги, негови са си, той си знае. Дано и ние можем да хвърляме такива суми за каквото си решим.
Много отдавна на тоя свят секс-а се плаща под една или друга форма ВИНАГИ се плаща. Това измислено нещо любов и т.н. "нещица" ги има само в латино-сериалите. Затова са и толкова гледани.
Погледнете реално на нещата и ще го видите. Вярно, при повечето жени цената и качеството са по договаряне, ама там му е интересното.
Поздрави на всички и ако съм убил илюзиите на някой, сори, но в този форум мисля не пишат малки деца, които да вярват в дядо Коледа и няма какво да се лъжем.
От тогава русото не е на мода.
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
sinster написа:Любовта са я измислили комунистите, за да е*** безплатно.
Ще ги търсите вие , ще ги търситееее

Георги Пенчев
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Кои ще търсиме.Дествените комунисти ли?Че те и другите дупки си продадоха.Иначе браво на момата.Капитализъм в действие.Penchev написа:sinster написа:Любовта са я измислили комунистите, за да е*** безплатно.
Ще ги търсите вие , ще ги търситееее![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
така си мислиш тиvlad0 написа:дам дам 10 000 евро за някаква където не е лапала дори до сега ....
Никакъв шанс

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
t060 написа:Това измислено нещо любов и т.н. "нещица" ги има само в латино-сериалите.
И в литературата. И в музиката. А, да... и в онези, които не са чак толкова цинични.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Spit-Fire написа:http://4.bp.blogspot.com/_2VfVkjQeiYE/Scm2NAXsrEI/AAAAAAAACRI/ZwgwXNe8l8s/s400/Alina+Percea+3.jpg
Ей го момичето. Не е нищо особено, ама е симпатичноНе ми мяза много на к**ва... Може пък наистина да няма пари и да иска да учи.
Пък и ако това е единствения и вариант да постигне нещо защо да не е готова на всичко. Мисля, че доста от нас са готови на нещо подобно ако нямат друг избор.
На тази няма да и дам и да ми лапа големия пръст на крака ...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
старо ти е инфтоAvramov написа:evans написа:Наште кифли са по утракани,веднага ги надушват тия с парите и хубавите коли,а тая обява е пуснала.
Наще не достигат възраст в която е законно, иначе и те ще пускат обяви, на по 15-16 са ги е...и поне 2-ма съученици и 3-ма дедковци.

вече границата към 14 пада, а по морето и под 13

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пак големи глупости почнаха се пишат!
любовта била измислена,не съществувала и сякви такива!ми това са чувства бе,все едно като болката или и тя не съществува?или вие не сте я изпитвали?
любовта била измислена,не съществувала и сякви такива!ми това са чувства бе,все едно като болката или и тя не съществува?или вие не сте я изпитвали?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче