всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 03 Юни 2009, 14:21

sharksfin написа:Колега, тя твоята мадама много бързо си е намерила нова партия. Малко е късно да я спечелиш наново, но поне можеш да се поучиш от грешките си и да не ги повтаряш в следващата си връзка. Също така можеш да се наситиш на това, за което сте прекратили връзката си. И тогава да си подредиш приоритетите - пак за следващата връзка (тая я отпиши). По принцип, при раздяла според мен винаги двамата са виновни - дали с действи или бездействие, дали с думи или мълчание. Гледай положително, по земята ходят 6 милиарда души, неповторими и незаменими хора няма.
Е, щом живеете заедно, е малко терсене, ама кво да се прави. В този случай наблюдавай как ще реагира тя когато ти заведеш някое момиче у вас (но не води някоя произволно хваната от улицата, само за да й покажеш, че и ти можеш)

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 03 Юни 2009, 15:03

Колега прочетох всички постове и някои ги подкрепям някои не.
От опита който имам мога само да ти дам съвет,а ти ще го приемеш ли...ти си знаеш.

Пич щом си е намерила друг я остави.Никакви букети,подаръци,падания на колене,а за сълзи да не говорим.
Щом се е случило да ти сложи сега рога,ще го направи пак даже и да се сдобрите.
Имай и ти достойнство.
Поне ако се променяш се промени за другото момиче,което не се съмнявам че ще появи на хоризонта.
Явно щом се е решила да направила тази крачка значи това е края.
Даже и да ти прости и да се съберете то ще е временно,защото има една поговорка"Претоплен боб не е боб".
Изправи се и поеми по нов път с високо вдигната глава,пък тя любовта не се знае може да те чака на другия ъгъл.

Успех.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 03 Юни 2009, 15:09

Ако се прави, че не му пука ще и направи избора още по-лесен, трябва да се бори за нея! Ако е окончателен края на връзката им е въпрос на време да се изнесе колкото и да и е неудобно финансово. Не вярвам да има наглоста скоро след като сте "скъсали" да си доведе някой както и ти, затова ако смяташ, че си заслужава без да имаш съмнения пробвай или докъто ти писне или докъто се изнесе :twisted: Помисли си за разликата между любовта и навика ....

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 03 Юни 2009, 15:16

alx написа:не ми е работа ама това твоето е новобранщина. взимай се в ръце и продължавай. ако струваш и си тежиш на мястото - жени много. ако не - тази раздяла е най-малкия ти проблем.

И на мене ми даде такъв съвет на времето , да споделя че важи с пълна сила- ЖЕНИ БОЛ !

Влизаш в дискотека ... жени бол. . . влизаш в Пикадили пак същата история . . . Рано сутрин в Пикадили е пълно със самотни момичета които убиват времето преди работа примерно . . .

Ама аз напраих голямата грешка след 3 месеца на раздяла , да ми звънне и аз да вдигна. Без да се хваля , ама нещата си отиват към сватба и поколение:)
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 03 Юни 2009, 15:29

Е колко има да живееш гледай напред баце успех в живота само мога да ти пожелая :D
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Юни 2009, 15:46

От моята скромна камбанария нещата се свеждат до следните точки:

1. Какво общо имате, какво ви свързва, освен съжителството - какви интереси споделята, доколко се допълвате един друг, дали си помагате, чувстваш ли, че можеш да разчиташ на нея в лош за теб момент. Имате ли еднакви виждания за бъдещето - финанси, поколение, но и дребните неща - отпуски, почивки итн? Защо тя е била с теб и дали отчуждаването ви е единствената причина да иска раздяла? Какво си бил ти за нея? Гадже или бъдещ мъж и баща на децата й?

2. Ако намериш задоволителен брой съвпадения по горните въпроси и сходните им (за които ти сам би се сетил, конкретно за твоето момиче), ако прецениш, че искаш не просто да живееш още известно време с нея, а искаш повече от нея, искаш дом и деца от нея итн, чак тогава се бори. Ама не с молби, а както казаха колегите - мъжки, с хъс и действия, а не думи!

Успех!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Юни 2009, 16:15

linzdi написа:Тъкмо да кажа ,че всички мъже са казали да изчакаш ,да и дадеш време и т.н. ... но този съвет направо разцепи ! Павка аз като приятелка на запален форумджия и фен на коли ,страдаща от подобни неволи като твоята приятелка ще ти кажа какво бих очаквала на нейно място (предполагам) ,първо НЕ чакай,всяка минута ,в която не и показваш ,че тя е това ,което искаш(ако е това ,което искаш ... нещо ,което също трябва бързо и отговорно да осъзнаеш) е една крачка назад от нея.Вместо да чакаш някой мъж тук да те подкрепи и да ти каже остави я ,тя не оценява това ,което правиш,тя не те заслужава или нещо друго , помисли добре къде е границата ,която преминаваш... къде е нормалния интерес към мъжки играчки,къде е манията ... и къде си ти ,защото съм сигурна ,че жена ти оценява това,което правиш в работата,това ,че искаш да осигуриш финансова стабилност,но това не означава ,че трябва всекидневно да плаща ,че тя не иска ли да сте спокойни ,не иска ли да сте щастливи,колко пъти докато си ядосан тя те успокоява,колко пъти ,когато не получи каквото искаше тя те накара да се чустваш победител.... колко пъти замълча и изчака да ти мине ядът ,колко пъти позволи да бъде пренебрегната ,за да се разсееш с някое хоби ... колко пъти те накара да се чустваш щастлив ...ти оцени ли тези неща ?Не казвам ,че тя няма никаква вина или че е безупречна,сигурно има вина ... но ти осъзнаваш ,че си сгафил в момента,дължиш и усилие ,което си и спестявал дълго време,хубаво е да разбереш,че ако в стремежа си да имаш пари ставаш агресивен и губиш хората,които обичаш,то по-добре се задоволи с по-малко пари ,но се успокой,жена ти не е с теб за парите,лесно е да го видиш,а страда незаслужено за това,разбирам и теб ,че си притеснен ,че искаш да си спокоен във финансово отношение,ако се успокоиш малко и помислиш трезво ще изкараш повече пари ... отколкото ,ако докарваш и себе си и нея до нервна криза,повярвай ми.Също така ,ако отидеш и просто и кажеш това,което си написал тук ... няма да стане ,тя го е чувала вече ,твърде вероятно е да не се върне каквото и да и кажеш ,зависи дали те обича още или вече е само огорчена ... преди всичко помисли добре какво е тя за теб и какво можеш да бъдеш ти за нея в дългосрочен план ,не можеш да се промениш завинаги или коренно,запази същността си ,но цени и нейната .. и и го докажи ,желая ти успех и се питам до къде ще е и моето търпение :confused:

Колежке, нямам шапка, но ако имах със сигурност щях да я сваля :clap: Сутринта прочетох няколко пъти написаното от теб, сега още няколко пъти. Много мъдрост има в думите ти, които за съжаление звучат нелицеприятно когато някое момиче се кара с половинката си и му крещи. За съжаление ние мъжете често обръщаме внимание на такива на пръв поглед дребни нещица чак след като скандала е станал вече факт - но тогава и най-голямата мъдрост/истина нямат стойност, защото са излезли от устата на човека, който стои срещу теб и ти вика.

Винаги е по-добре да не се разболееш, отколкото след това да се лекуваш. ;) Браво на такива "доктори" като теб, които помагат да избегнем в ранен стадий един особен вид болести, от които страда вътрешното аз :clap: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 03 Юни 2009, 17:19

Жените или колите - вечната дилема! Тя и мойта постоянно ми опява, че съм се побъркал с това БМВ, ама из давам свободно и й казвам като не й изнася да си търси някой друг. И тия изпълнения от рода 'ама ти не ми обръщаш внимание, бъра бъра' въобще не ми минават, казвам й да е гледала като ме е взимала и това е, сега вече е късно!

Относно колегата с разбитото сърце, няма да му давам съвети, само ще кажа че риба има много в морето и макар че когато една връзка приключва това изглежда като края на света, не е! Има много други свестни пичета, само че този път още от началото им дай да разберат какъв си, та после да не ти опяват да се променяш!

И последно, не мисля че една жена, когато реши да те напусне, ще те напусне след 4 години затова, че не си се променил по нейния тертип, няма такава да те чака 4 години да се промениш! Замисли се. Според мен това е предтекст, та да се караминьосва с оня другия шебек! Това не означава, че тряя сега да му счупиш главата, щото той не е виновен, че твойта си го е харесала.

Както казах, риба в морето има много, а напоследък така са се разголили, че вече не може да се кара спокойно в Пловдив!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 03 Юни 2009, 17:22

tormentor1980 написа:И тия изпълнения от рода 'ама ти не ми обръщаш внимание, бъра бъра' въобще не ми минават, казвам й да е гледала като ме е взимала и това е, сега вече е късно!

батка, моли се да не съжаляваш за думите си... защото и аз се биех по същия начин в гърдите и виках "намери си друг!..." като си мислих, че това няма да стане, щото видиш ли аз съм големата работа... ама уви - не съм ;) и вервай ми и ти не си единствен и незаменим. Да няма после олеле-мале, надявам се да не се окажа прав.
Трябва да оценяваме навреме какво имаме, че много често се сещаме, когато вече е късно ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Юни 2009, 17:48

Павка ,сега виждам темата и ми стана някак тъжно като чета ... :(
Много неприятна ситуация , много колеги и колежки ти дадоха съвети достатъчно ,аз нямам какво да добавя :roll:

Само ,че и аз от време на време се замислям как съм свикнал с тия дивотии , БМВ-та , състезания когато имам възможност и как това нещо ще ми пречи един ден когато дай боже се оженя :help: То е хубаво нещо хобито ама това нашето просто наистина е малко прекалено :confused:

Наистина трябва да се уважава човека на сърцето ,аз затова винаги повтарям ,че първо и преди всичко е уважението ...

Дай боже да се оправят нещата :!:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 03 Юни 2009, 17:52

Rebel написа:
tormentor1980 написа:И тия изпълнения от рода 'ама ти не ми обръщаш внимание, бъра бъра' въобще не ми минават, казвам й да е гледала като ме е взимала и това е, сега вече е късно!

батка, моли се да не съжаляваш за думите си... защото и аз се биех по същия начин в гърдите и виках "намери си друг!..." като си мислих, че това няма да стане, щото видиш ли аз съм големата работа... ама уви - не съм ;) и вервай ми и ти не си единствен и незаменим. Да няма после олеле-мале, надявам се да не се окажа прав.
Трябва да оценяваме навреме какво имаме, че много често се сещаме, когато вече е късно ;)

Сорка, че ти отговарям в темата на колегата, но само ще ти кажа, че тоя живот се живее веднъж и нямам намерение да си очерня дори и един ден от него заради жена, която на всичкото отхоре ми е била шута.
Минал съм отдавна през ревливата фаза, явно се случва на всеки мъж поне веднъж в живота му, така че ми е ясно какво му е на колегата, ама като излезне от катарзиса, друга песен ще запее, а именно - мойта!

Павка, стига си се сополясвал, ами намери една свободна събота и ела в Пловдив, знаеш къде, да те поомажем малко с грес и масло, да напълниш очите и душата с с едни жувотински гледки, да седнем да се омааме вечерта и да си викнем по една кака и така... не казвам че ще се излекуваш веднага, ама ще ти поолекне. Сега точно тряя да се разсейваш яко, с коли, с к**ва, с каквото ти попадне. Само не прекалявай с алкохола, че оттам трудно се връща човек. ;)
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 03 Юни 2009, 17:55

Penchev написа:То е хубаво нещо хобито ама това нашето просто наистина е малко прекалено :confused:

Наистина трябва да се уважава човека на сърцето ,аз затова винаги повтарям ,че първо и преди всичко е уважението ...

Докато четях написаното от Павката,все едно разказваше моята история :( .....лошото е че при мене шибаното хоби беше винаги на 1-во място :twisted: и при мен няма оправия.....но живота продължава,определено занапред няма да повтарям грешките си,кофти е обаче като усетиш,че си имал загубил наистина любим човек :(

Та така...подкрепям мнението на Пенчев,че това нащо си е малко пресилено,да не кажа доста :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Юни 2009, 17:56

tormentor1980 написа:Сорка, че ти отговарям в темата на колегата, но само ще ти кажа, че тоя живот се живее веднъж и нямам намерение да си очерня дори и един ден от него заради жена, която на всичкото отхоре ми е била шута.
Минал съм отдавна през ревливата фаза, явно се случва на всеки мъж поне веднъж в живота му, така че ми е ясно какво му е на колегата, ама като излезне от катарзиса, друга песен ще запее, а именно - мойта!

Колега, не бъди чак толкова егоцентричен. Има и други песни на тоя свят и коя точно ще запееш си зависи от човека. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Юни 2009, 15:59

окончателна раздяла и си отдъхнах!
казах й да е щастлива и да ме помни с хубаво,пак казвам,че ме боли,че я накарах да страда!
сега ми е кофти,но мисля ще се оправя!разчитам на приятели,а се оказа че доста хора искат да ми помогнат :bowdown:
благодарен съм на всички,това ме трогна много-непознати да са съпричастни с неволите ти!
но има хора с по-големи проблеми-починали роднини,болни и други такива,пред които моите бледнеят!
спирам да се наливам до безпаметност и излишното злобеене!
Последна промяна павката на 04 Юни 2009, 17:23, променена общо 1 път
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Юни 2009, 16:43

павката написа:окончателна раздяла и си отдъхнах!
казах й да е щастлива и да ме помни с хубаво,пак казвам,че ме боли,че я накарах да страда!
сега ми е кофти,но мисля ще се оправя!разчитам на приятели,а се оказа че доста хора искат да ми помогнат :bowdown:
благодарен съм на всички,това ме трогна много-непознати да са съпричастни с неволите ти!
но има хората са с по-големи проблеми-починали роднини,болни и други такива,пред които моите бледнеят!

свиркай ко има нещо :winky:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата