Гласувахте ли ?
Модератор: Общи модератори
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Mecho написа:Аз реших днес да релаксирам малко на плажче и не видях смисъла да ходя да гласувам с моя или без моя глас всеки знаеше какво ще стане и кой ще спечели
Не е така колега, още стотици хиляди хора са си казали така(включително аз), а това са загубени десетки %.
Аз също не гласувах, не бях спал цяла нощ и чесно казано ме мързеше даже да се изпикая сутринта, камо ли да ходя да гласувам. Пък от цял ден спане, сега не мога да заспя.
След 1 месец обаче спал не спал, задължително ще гласувам

GTS написа:честито на всички негласували, ДПС пак са в играта![]()
![]()
и трябва да се въведе праг от поне 60% активност по дяволите!![]()
Така е ... и дълго ще е така! Просто турците и ромите имат една партия, а ние ?? Ето примерно НДСВ - 200 хиляди гласа, за чий ? За ония дето ни оправи за 800 дена ? И някакви нови партии дето се въдят винаги преди изборите, те не че ще влязат в парламента или ще вкарат депутати.. само цепят процентите! Отделно още колко негласували... % на ДПС беше ясно, че ще се вдигне, последните бюлетини които се обработват винаги са тези от селата и прочие места забравени от бога, а там преобладават гласовете на ДПС и КБ(КГБ

Гледай вота в Кърджали бате:
http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_09.html
Да се смееш ли да плачеш ли... направо ми е жал за малкото останали българи там, чудя се как жевеят.. сигурно турския е задължителен за да почнеш работа.

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
_65536_kb_sec_ написа:аз пък предлагам ако ГЕРБ се коалират с БСП или ДПС да направим протести.

За тия ,които критикуват негласувалите искам да ги попитам:
-Как да гласувам,като се чувствам тотално отвратен от лицата им,от постъпките им и от маниера им на улични джебчий?
-Как да гласувам ,като едни и същи лица сменят всяка година партията само и само да се докопат да някое топло местенце?
-Как да гласувам,като 20 години демокрация чакаме и нищо не се случва?
-Как може да сте толкова наивни и да вярвате на тотално деградирали и без морал политици ,които с години ви доказват ,колко са некъдърни и безочливи?
-Как да гласувам ,като майка ми за 35 години трудов стаж получава 140 лева пенсия,а детските надбавки доскоро бяха 19 лева?
От ,къде да го намеря тоя ентусиазум и тая вяра ,аз не гласувам защото изразявам позиция ,на мен ми се драифа ,като си помисля за мазните им лица.
Мога да пиша още неща ,които заливат душата ми но мисля ,че и вие си ги знаете.Последно бях толкова наивен да гласувам,когато се кандидатира "Негово величество Симеон"(тогава така му казваха) а сега му казват симеончо(нарочно с малки букви).
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да, гласувах, защото така трябва. Даже чух днес като по нова се обади колега и каза за резултатите от тая анкета. Интересна разлика между общото за страната и това, тук.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
GTS написа:честито на всички негласували, ДПС пак са в играта![]()
![]()
и трябва да се въведе праг от поне 60% активност по дяволите!![]()
НА САПУН!!!

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
kiro_320 написа:
Гледай вота в Кърджали бате:
http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_09.html
Да се смееш ли да плачеш ли... направо ми е жал за малкото останали българи там, чудя се как жевеят.. сигурно турския е задължителен за да почнеш работа.
То да е само Кърджали:evil:
Търговище
ДПС "Движение за права и свободи" 46.88%
Разград
ДПС "Движение за права и свободи" 58.11%
Шумен
ДПС "Движение за права и свободи" 31.50%
И това е една малка част

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Maverick_VS написа:Разбира се, че гласувахХич не ги разбирам тези, които не могат да отделят 20 минути, за да си изразят гражданската позиция
!
Пп. Леле само до тук 3-ма ги мързяло да отидат, разбираш ли![]()
![]()
!
Никога няма да гласувам и не съм гласувал в минало време. И в тази анкета не гласувах, защото ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят със закон. Не ме питайте откъде знам.
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
CONAN написа:_65536_kb_sec_ написа:аз пък предлагам ако ГЕРБ се коалират с БСП или ДПС да направим протести.
![]()
![]()
![]()
![]()
ами много вероятно е да стане така.Като чета колегите как разгорещено обсъждат изборите ми е много интересно ,ако тоя за който са гласували се коалира с доган или с циганите тогава ,какво ще кажат?
За тия ,които критикуват негласувалите искам да ги попитам:
-Как да гласувам,като се чувствам тотално отвратен от лицата им,от постъпките им и от маниера им на улични джебчий?
-Как да гласувам ,като едни и същи лица сменят всяка година партията само и само да се докопат да някое топло местенце?
-Как да гласувам,като 20 години демокрация чакаме и нищо не се случва?
-Как може да сте толкова наивни и да вярвате на тотално деградирали и без морал политици ,които с години ви доказват ,колко са некъдърни и безочливи?
-Как да гласувам ,като майка ми за 35 години трудов стаж получава 140 лева пенсия,а детските надбавки доскоро бяха 19 лева?
От ,къде да го намеря тоя ентусиазум и тая вяра ,аз не гласувам защото изразявам позиция ,на мен ми се драифа ,като си помисля за мазните им лица.
Мога да пиша още неща ,които заливат душата ми но мисля ,че и вие си ги знаете.Последно бях толкова наивен да гласувам,когато се кандидатира "Негово величество Симеон"(тогава така му казваха) а сега му казват симеончо(нарочно с малки букви).
А как пък като не гласуваш може да очакваш всички тези неща да се променят, а

ДПС и БСП както винаги гласуват на 100%, а останалите се чудят
На следващите избори очаквам макар и минимално процентите да им паднат заради по-високата избирателна активност
не ми се вярва, защото това е патент на БСП - ако знаете само какви предизборни митинги и концерти правиха в Кърджали за предишните избори, с някакви патриотични песни - Петко Войвода и т.н. ... и накрая - с ДПС
На следващите избори очаквам макар и минимално процентите да им паднат заради по-високата избирателна активност
_65536_kb_sec_ написа:аз пък предлагам ако ГЕРБ се коалират с БСП или ДПС да направим протести.
не ми се вярва, защото това е патент на БСП - ако знаете само какви предизборни митинги и концерти правиха в Кърджали за предишните избори, с някакви патриотични песни - Петко Войвода и т.н. ... и накрая - с ДПС
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
не мога да повярвам че избирателната активност е 38%....не е възможно тва..мн повече трябва да е...пак излъгаха нещо