Катастрофа с БМВ навръщане от Албена. 2ма загинали
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
kiro_320 написа:kowalski написа:Пичове ще прощвате но това си е на истина обидно!
е за това който и да ме пита ще му кажа че мразя БМВ точно защото е пълно с 3каджии които бифшата им кола пак е имала 3ка(голф) и сега са точно както каза колегата "джедай" и нинджи... и ми се правят на шофьори - коп***ца гадни.
Аха, мразят БМВ-тата заради 3-ките ? Значи по твоята логика, ако забранят БМВ е36 и Голф 3-ка, катастрофите ще спаднат драстично
Само че няма да спаднат въобще!! Това е най-смешното нещо в българина... еми така е, нинджи с 3-ки, копелета с не знам си какво и т.н.. тоест никога човек не вижда вина в себе си!! Утре както си караш с 100 примерно и някаква е36 тръгне да те изпреварва и ти с този манталитет(анти е36) ще си кажеш това копеле за къде бърза и ще настъпиш и ти, за да не те изпревари! Тогава и ти ще си не по-малко виновен!
Това го казвам примерно, не си мисли, че те обвинявам.Мисълта ми е, че в такива случки си има съдилища и т.н.. не сме ние хората да съдим и да делим хората и марките! Не забравяй, че недей си боже утре може да спукаш гума, макар и да не караш е36..да убиеш твой приятел.. и да ти лепнат "убиец", "нинжда" и т.н.. пък ти върви после обяснявай, че не караш е36, защото само те карали бързо.
Поздрави и.. вина има всеки![]()
Лека им пръст.
Айде няма нужда да ги защитаваш 3-ките, всички сме на пътя и знаем как е, кратуните дето познавам и си ги помляха го направиха щото караха пили, или се правеха на състезатели, или и двете. Скоро не съм чувал за БМВ катастрофирало от спукана гума при нормална скорост. Освен това при безкамерните гуми такова експлозивно пукане на гумата е рядкост.
Вина имат само тези, които нарушават правилата и рано или късно си плащат сметката и то с лихвите

Никой не мое ма връне на селу!
[quote="saleen"][/quote]
Добре, аз казах нека гласуват в парламента закон, и да забранят 3-ките и голфовете, катастрофите ще намалеят.
Тогава ще четем това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=263212
и ще гледаме това:
http://vbox7.com/play:b3e4369f
Колата няма абсолютно никаквно значение, при положение че нито жена ти ражда, нито майка ти е на смъртно легло, че да караш с 160+ и да изпреварваш голяма колона от автомобили и при рязкото прибиране да целунеш дървото, но щом сте казали, че колата е от значение съгласен съм. Няма да се бийм я..
Даже може да гласуват специален закон, е36 и Голф 3-ка с максимална скорост 20км/х под позволената за раиона, за да се откажат хората да си ги вземат
Добре, аз казах нека гласуват в парламента закон, и да забранят 3-ките и голфовете, катастрофите ще намалеят.

Тогава ще четем това:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=263212
и ще гледаме това:
http://vbox7.com/play:b3e4369f
Колата няма абсолютно никаквно значение, при положение че нито жена ти ражда, нито майка ти е на смъртно легло, че да караш с 160+ и да изпреварваш голяма колона от автомобили и при рязкото прибиране да целунеш дървото, но щом сте казали, че колата е от значение съгласен съм. Няма да се бийм я..

Даже може да гласуват специален закон, е36 и Голф 3-ка с максимална скорост 20км/х под позволената за раиона, за да се откажат хората да си ги вземат

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Смятам, че в много грешна посока тръгна темата.
Целта ми първоначално беше да науча нещо по въпроса, тъй като нямах никаква информация, в последствие ви споделих за случилото се, а се тръгна към безсмислени спорове.
Ще съм благодарен ако модераторите я заключат.
Дотогава, ако толкова много искате да спорите, смятам, че не е необходимо да става достояние и на останалите, тъй като спора е ваш, личен.
Целта ми първоначално беше да науча нещо по въпроса, тъй като нямах никаква информация, в последствие ви споделих за случилото се, а се тръгна към безсмислени спорове.
Ще съм благодарен ако модераторите я заключат.
Дотогава, ако толкова много искате да спорите, смятам, че не е необходимо да става достояние и на останалите, тъй като спора е ваш, личен.

E34, E38
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5