Международен автомобилен салон-София 2009
Модератор: Общи модератори
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Ето кратко клипче за хората, които няма да посетят автосалона http://vbox7.com/play:b50f22db

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
SKISA написа:на щанда на топ-гиър имало гтр....!!? може ли да се сяда или на щанда на нисан има ли изложен ,че искам да го разгледам по-обстойно!!!
На топ гиър всичко е заключено. Нисан изобщо нямат щанд. Както и алди, народните коли и нашта марка.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пилев написа:Има един плюс обаче. Като влезеш във всички шкоди, рена ,пежа, алфи фиатове лади и т.н и после обратно в бмв-то ти и ти става много кеф
Е има няколко изключения... новият Superb е много добре отвътре... от задницата ми се повръща, но интериора си е много добър... Brerra-та също е добра...
Виж при LADA-та съм 110% съгласен... тия все едно са още през 1980-та година...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Виж при LADA-та съм 110% съгласен... тия все едно са още през 1980-та година...
не все едно, а много точно казано - те не са мърдали оттам

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не, тва който е отишъл и е обърнал внимание на LADA-та.... и то тая новата... 2170 ли е, кво беше.... вратата си дрънчи по същият начин при затваряне както едно време... топката на скоростите си беше с "мустаците" отстрани... багажника след три опита за затваряне по нормален начин така и не се затвори и се отказахме, че току виж нещо се строшило... а вътре като седнеш и направооооо.... тва са автомобили за носталгично настроени по старото руско автомобилостроене хора.... или по новото.... обърквам се..... "тва ли е новото? - ми то като предишното!".
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
BMW Ентусиаст написа:Projektzwo написа:А от екзотиките какво има? Интересува ме главно дали са изкарали Pagani-то...
Какво Pagani![]()
Pagani Zonda, имат представителство в София, от миналата година, ако не се лъжа и си мислех, че ще избухнат на автосалона...

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Julianо написа:Няма никакви екзотики. Има на щанда на Топ Гиър един уникален Lorrinser CK65RS, два нисана на Overdrive, Галардо Нера, ГТ2 и F430 и това е. Нищо което да си струва. Аааа и Е класата купе не е лоша
Всъщност тунинг пакета за CL-а е Carlsson, не Lorinser, ама поне си уцелил точно модела - CK65RS

Доколкото зная, има десет такива екземпляра в света, като два от тях са тук, в България, червен и бял

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
SKISA написа:на щанда на топ-гиър имало гтр....!!? може ли да се сяда или на щанда на нисан има ли изложен ,че искам да го разгледам по-обстойно!!!
В Експото до GT-R-а няма достъп. Но отвън има някаква автокъща (мисля че салона на Алфа беше на това място) и вътре има GT-R, който хората нямат против да разгледаш - влизаш си вътре, отварят ти капака - културно.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Колега от ФМИ ми каза по-рано през деня, че са махнали намалението за студенти
До вчера си пишеше че има! Гугъл кеша също потвърждава
Неочакван ход за кризисни времена, иначе утре ще бъда ранен посетител, с форумна тениска от първите партиди - бяла с лого на бмв и БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ отзад, ако някой колега ме засече да свирне

До вчера си пишеше че има! Гугъл кеша също потвърждава

Неочакван ход за кризисни времена, иначе утре ще бъда ранен посетител, с форумна тениска от първите партиди - бяла с лого на бмв и БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ отзад, ако някой колега ме засече да свирне

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net