Аз бях до тука с толерантността
Модератор: Общи модератори
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Тая гат като нема какво да работи прават деца бе.
По 8 деца имат некой бе как не мрат от глад незнам явно ядат трева за да оцелеят

По 8 деца имат некой бе как не мрат от глад незнам явно ядат трева за да оцелеят

- AVGO
- ентусиаст
-
- Кара: AvGo's Devil
- Мечтае да кара: дълго
Не мога да ви опиша как съвсем случайно попаднах тук и колко много се радвам че сте си отворили очите.
Значи за долната мангалска паплач, мога с 2 думи да кажа, смърт майка им мръсна ! Но тей като доста ще кажат че не е това е решението ....
Първо и преди всичко, трябва както и друг(и) каза(ха) да се събираме хора и да ги талашим и то доста!
Второ, след убийството на няколко ключови мангала ще ограничим доста разпространяването на мангалщината и ще се пробудят много други братя и сестри.
Трето, мислех да направя един доклад за сегрегацията на "малцинствата" ( те вече множенство ще станат! ), който да се опитам да пратя на Волен Сидеров.Естествено всички доводи и изказвания ще бъдат реалистични и аргументирани,но наистина е много дълга работата и сега нямам никакво време.
4етвърто, разпространявайте Българското около вас и отхвърляйте мангалското ( това става от сменяне на канал или радио при звучаща мангалщина до опитите за събуждане на национализма в обкръжението Ви до прекратяване на всякакъв вид контакт, дори и комерсиален )
Пето, възпитавайте си децата по подобаващ традиционен Български начин!
Шесто, айде бе хора, хванете се гласувайте на 5ти ! Ако всички Българи си пуснем вота, махаме и ДПС и всички мангали! Ще го кажа по друг начин....така и така ще са мошенници, по добре да са бели и да са си нашите, като не богатствата, поне културата да си запазим !
Седмо, това може да стане ако както в Белгия биват глобявани въздържалите се.
И така нататък, както казах може книга да се напише, само трябва хора обичайки достатъчно МАйка България.Много е трудно ей така да се изкаже човек за Идеала, за Философията по която се води живота му.
Аз само ще Ви каже че щом разбрах че най-добрия ми приятел, с който от 15 години бяхме като братя , има някакво мангалско потекло, дори и далечно, веднага спрях всякаква комуникация.Това го казвам само за да разберете че обичта към Родината не е просто рецитат на Вазов, а ЖИВОТ !
И така, братя, нека направим нещо за една Българска България, за една Велика България!

Значи за долната мангалска паплач, мога с 2 думи да кажа, смърт майка им мръсна ! Но тей като доста ще кажат че не е това е решението ....
Първо и преди всичко, трябва както и друг(и) каза(ха) да се събираме хора и да ги талашим и то доста!
Второ, след убийството на няколко ключови мангала ще ограничим доста разпространяването на мангалщината и ще се пробудят много други братя и сестри.
Трето, мислех да направя един доклад за сегрегацията на "малцинствата" ( те вече множенство ще станат! ), който да се опитам да пратя на Волен Сидеров.Естествено всички доводи и изказвания ще бъдат реалистични и аргументирани,но наистина е много дълга работата и сега нямам никакво време.
4етвърто, разпространявайте Българското около вас и отхвърляйте мангалското ( това става от сменяне на канал или радио при звучаща мангалщина до опитите за събуждане на национализма в обкръжението Ви до прекратяване на всякакъв вид контакт, дори и комерсиален )
Пето, възпитавайте си децата по подобаващ традиционен Български начин!
Шесто, айде бе хора, хванете се гласувайте на 5ти ! Ако всички Българи си пуснем вота, махаме и ДПС и всички мангали! Ще го кажа по друг начин....така и така ще са мошенници, по добре да са бели и да са си нашите, като не богатствата, поне културата да си запазим !
Седмо, това може да стане ако както в Белгия биват глобявани въздържалите се.
И така нататък, както казах може книга да се напише, само трябва хора обичайки достатъчно МАйка България.Много е трудно ей така да се изкаже човек за Идеала, за Философията по която се води живота му.
Аз само ще Ви каже че щом разбрах че най-добрия ми приятел, с който от 15 години бяхме като братя , има някакво мангалско потекло, дори и далечно, веднага спрях всякаква комуникация.Това го казвам само за да разберете че обичта към Родината не е просто рецитат на Вазов, а ЖИВОТ !
И така, братя, нека направим нещо за една Българска България, за една Велика България!

Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183
Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Колега, точно щях да те подкрепя напълно по точки от 4 до 7 да отбележа, че малко си се престарал с първите три когато видях това:
Искам да ти кажа някои неща, но направо нямам думи
Може би хората в една бяла сграда, които ходят с едни бели манти, ще те разберат най-добре.
AVGO написа:Аз само ще Ви каже че щом разбрах че най-добрия ми приятел, с който от 15 години бяхме като братя , има някакво мангалско потекло, дори и далечно, веднага спрях всякаква комуникация.

Може би хората в една бяла сграда, които ходят с едни бели манти, ще те разберат най-добре.
- AVGO
- ентусиаст
-
Ето затова до никъде няма да стигнем
В никакъв случай не се опитвам да се слагам с тях но....Ботев, Левски, всички знайни и незнайни войни и войводи, и те ли са за там?
Не те ли е срам, за теб, за нас са се борили , за да запазят България, а ние сега ставаме свидетели на модерното робство и стоим безочастни. И когато дойде някой ей така като мен който Ви иска доброто, минава за луд.....
( Колега, изглеждаш ми на човек който не е гледал клипчето предоставено от автора на темата. )
ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА : СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

В никакъв случай не се опитвам да се слагам с тях но....Ботев, Левски, всички знайни и незнайни войни и войводи, и те ли са за там?
Не те ли е срам, за теб, за нас са се борили , за да запазят България, а ние сега ставаме свидетели на модерното робство и стоим безочастни. И когато дойде някой ей така като мен който Ви иска доброто, минава за луд.....
( Колега, изглеждаш ми на човек който не е гледал клипчето предоставено от автора на темата. )
ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА : СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

Колега, с едно нещо съм напълно съгласен с теб - от празни приказки полза няма, трябва да се действа.
Но в "модерни времена" (или при "модерно робство") се води "модерна съпротива". А ти призоваваш да хващаме пушките и гората, както са правели Ботев и Левски преди 150 години.
Аз уважавам дейните хора, но в пълна сила важи приказката "Прекаленият светец и богу не е драг". А в тази категория спада постъпката да зарежеш най-добрия си приятел, който ти е бил като роден брат, само защото пра-пра-пра дядо му е бил мангал.
Но в "модерни времена" (или при "модерно робство") се води "модерна съпротива". А ти призоваваш да хващаме пушките и гората, както са правели Ботев и Левски преди 150 години.

Аз уважавам дейните хора, но в пълна сила важи приказката "Прекаленият светец и богу не е драг". А в тази категория спада постъпката да зарежеш най-добрия си приятел, който ти е бил като роден брат, само защото пра-пра-пра дядо му е бил мангал.

- AVGO
- ентусиаст
-
Не знам къде го видя това за пушките след като самия аз казах че знам че няма да ме разберете и затова са и другите "точки".
Но както и да е ,колега, приемам казаното от теб.Не искам да се карам и да изпадам в дълги и сложни спорове, нямам толкова време.
Важното е че има Българско в теб, дори и да не е толкова силно.
Без лоши чувства
Но както и да е ,колега, приемам казаното от теб.Не искам да се карам и да изпадам в дълги и сложни спорове, нямам толкова време.
Важното е че има Българско в теб, дори и да не е толкова силно.
Без лоши чувства

AVGO , случайно да имаш малки, черни мустачки и да обичаш да си държиш едната ръка странно изпъната?
Ти не си добре щом заради расови предразсъдъци си си зарязал най-добрия приятел.
Искам да се замислиш за нещо, свързано с чистотата на твоята собствена кръв:
Докато сме били под турско робство 500 години, знаем какво са правили турците с нас, знаем как са клали, изнасилвали и отвличали тези, които не са искали да си сменят вярата.
Ако твоите прадеди не са си сменили вярата, значи кажи ми каква е гаранцията, че твоята кръв е чиста българска?
Да се говори за расизъм в България и за чиста раса ми е толкова смешно, че няма накъде. Че тя държавата ни е създадена от смесица на две племена, които са заварили трето. След това който не е минал от тук, той не ни е еб*л: това кръстоносци, това шваби, руснаци, византийци, разни племена и орди...
Вие нормални ли сте с това ви мислене?
Егати и ограничените хора.
Ти не си добре щом заради расови предразсъдъци си си зарязал най-добрия приятел.
Искам да се замислиш за нещо, свързано с чистотата на твоята собствена кръв:
Докато сме били под турско робство 500 години, знаем какво са правили турците с нас, знаем как са клали, изнасилвали и отвличали тези, които не са искали да си сменят вярата.
Ако твоите прадеди не са си сменили вярата, значи кажи ми каква е гаранцията, че твоята кръв е чиста българска?
Да се говори за расизъм в България и за чиста раса ми е толкова смешно, че няма накъде. Че тя държавата ни е създадена от смесица на две племена, които са заварили трето. След това който не е минал от тук, той не ни е еб*л: това кръстоносци, това шваби, руснаци, византийци, разни племена и орди...
Вие нормални ли сте с това ви мислене?

- AVGO
- ентусиаст
-
Току що ти каза : Оня мизерен циганин дето рови в боклуците и открадна чантата на приятелката ми, ми е брат
Виж сега, може и да не съм чист на 100 % но поне съм сигурен за няколко поколения назад.
Освен това, само за протокола, бабата на Хитлер е била еврейка.А пък да ме сръвняваш с него е комплимент, но за жалост абсурден.
Боли ме да го кажа но явно трябва за да ме разбереш......Ако пък аз бях нещо друго, а не Българин, то тогава всичко това ми прави чест, че се "боря" за уж чужда страна.
Това ме навежда на мисълта че имаше един много хубав и смислен филм за един евреин нацист,н но както и да е....
Прятна вечер, че излизам

Виж сега, може и да не съм чист на 100 % но поне съм сигурен за няколко поколения назад.
Освен това, само за протокола, бабата на Хитлер е била еврейка.А пък да ме сръвняваш с него е комплимент, но за жалост абсурден.
Боли ме да го кажа но явно трябва за да ме разбереш......Ако пък аз бях нещо друго, а не Българин, то тогава всичко това ми прави чест, че се "боря" за уж чужда страна.
Това ме навежда на мисълта че имаше един много хубав и смислен филм за един евреин нацист,н но както и да е....
Прятна вечер, че излизам

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ся всеки си има убеждения...кой по-радикални, кой - не чак толкова! няма кво да се убеждавате един друг кое е по-добре ами се захващайте с обуздаването на тая смрад циганска
случка от последните 48 часа..моята приятелка е на кафе с още 2 нейни лейдита и аз с още един приятел (един от най-добрите) щяхме след около час да се видим с тях щото бяхме у тях в гаража, а кафето е на 15 мин пеша. Да обаче тя ми се обажда и чувам следното изречение "Мило, тука едни мангали ни притесняват и ни подсвиркват..къде си?"-супер притеснена едва не е ревнала. Аз вече е така
и й викам "до 2 мин съм при теб" казах на френда....хванах първото нещо което видях (50 см тръба 2 цола) и побегнахме към кафето. Незнам с ква скорост съм тичал обаче е било бързичко щото верно за 2-3 мин го взех растоянието. Отивам и кво да гледам единия мангал седнал до едната от нейните прителки и си протегнал ръката най-нагло зад нея а тя горката се свила на кълбе. Докато го видях и тръбата мина през долната му челюст и изфръкнаха няколко зъба. другите 4-ма мангусти дето бяха с него на другата маса веднага станаха ама на мен ми беше паднало пердето вече....прителя е 110 кг. 1.98 см и дойде с малко закъснение щото е тромав ам тъкмо навреме, сгащи 2-ма и почна яко товар, единия от другите се опита да ме ритне ама вече бягайки назад , а тея 3-мата които останаха едва не ги убихме...добре че дойде полицията която беше извикана от персонала на кафето. Естествено нас ни прибраха в районното, а мангалите в Пирогов, ама май ми се искаше да са на друго място.....
май най-доброте средство е да имаш примамка ама добре че и ченгетата се оказаха печени
че мангалите могат да ме съдят не се притеснявам щото няма да им дадът медицинско....погрижих се да звънна на няколко колеги в спешното..зашили са ги и ги пуснали докато ония се усетат че им тряя документ
случка от последните 48 часа..моята приятелка е на кафе с още 2 нейни лейдита и аз с още един приятел (един от най-добрите) щяхме след около час да се видим с тях щото бяхме у тях в гаража, а кафето е на 15 мин пеша. Да обаче тя ми се обажда и чувам следното изречение "Мило, тука едни мангали ни притесняват и ни подсвиркват..къде си?"-супер притеснена едва не е ревнала. Аз вече е така

май най-доброте средство е да имаш примамка ама добре че и ченгетата се оказаха печени
че мангалите могат да ме съдят не се притеснявам щото няма да им дадът медицинско....погрижих се да звънна на няколко колеги в спешното..зашили са ги и ги пуснали докато ония се усетат че им тряя документ
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ineedmoney написа:Незнам с ква скорост съм тичал обаче е било бързичко щото верно за 2-3 мин го взех растоянието. Отивам и кво да гледам единия мангал седнал до едната от нейните прителки и си протегнал ръката най-нагло зад нея а тя горката се свила на кълбе. Докато го видях и тръбата мина през долната му челюст и изфръкнаха няколко зъба. другите 4-ма мангусти дето бяха с него на другата маса веднага станаха ама на мен ми беше паднало пердето вече....прителя е 110 кг. 1.98 см и дойде с малко закъснение щото е тромав ам тъкмо навреме, сгащи 2-ма и почна яко товар, единия от другите се опита да ме ритне ама вече бягайки назад , а тея 3-мата които останаха едва не ги убихме...добре че дойде полицията която беше извикана от персонала на кафето. Естествено нас ни прибраха в районното, а мангалите в Пирогов, ама май ми се искаше да са на друго място.
Бравоооооооо!

Ама в по-следващата може да се казва "Маалата отвръща на удара" и репликата на главния герой да бъде "ХХХ и мръфните фигани! Аф фамо ифках фправедливофтта да фъзтържефтвува, а те играха нефестно!"

Има и други начини за всяване на респект, но този е най-лесния от всички. И най-простия.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:Но в "модерни времена" (или при "модерно робство") се води "модерна съпротива". А ти призоваваш да хващаме пушките и гората, както са правели Ботев и Левски преди 150 години.![]()
Е ние 500г сме я водили таз модерна война за която говориш, но накрая отново "дивашкото" обръща нещата в наш плюс

Ето и сега даже водим, модерна политика! ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕТНИЧЕСКИ ТОЛЕРАНТНИ! За тва са Гърция се ежи на Македония, заради името, а погледнато реално ние трябва и от двете страни да вземем територии, ама нали сме модерни си трайкаме.
Няма как, няма да бъдем варвари, я! Само модерната политика му е майката