Съжителството без брак остана извън закона
Модератор: Общи модератори
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
evans написа:Аз бих се оженил,но първо искам да се въведат брачните договори,както е на запад.Та когато се развеждам да се знае всичко предварително.Такива неща като, на мен няма да ми се случи,просто не стават.
Въведоха го де и след октомври тази година можеш да го направиш, ако това ти е проблема.
Мишел написа:Абсолютно ЗА брака!!! И не за да се видя с бяла рокля, и с дънки да съм, пак съм ЗА брака!! Това е институция, а не "подпис", това е отговорност и ангажимент към половинка и към дете!!! Всички други форми на съжителство са бягане от отговорност!
Ако ти искаш във всеки един момент да имаш обратен път назад....извинявайте......това е несериозно. Деца да имаш и да си правиш сметката как няма да се жениш, защото утре някоя фуста може да ти хареса повече или те е страх, че жена ти ще си тръгне с ТВ-то след като разбере за въпростана фуста....
И защо поставяте на двата края щастливо дете, гледано и възпитано, обичано и родители без брак и родители с брак и негледано дете.....като че ли среден вариант няма...Нима нормалните семейства не гледат децата си?![]()
vld засегна въпроса с трудностите при излизане през граница, Хеми попита как ще отговорите на въпросите на детето.....
Само от отговорите ви си личи кои са женени, кои имат деца, кои са щастливи със семействата си и кои просто си пишат.....
Ако си отговорен тип и с брак и без е все тая...
Интересува ме как се променят нещата когато се ожениш? Дали пък всеки който се е женил не се е питал "И са като се ожених, кво?" - ми кво, пак същото като преди

И мога да ви кажа, че бракът е много по изгоден за мъжа от колкото за жената...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Е.Димитров написа:Абе секса да е редовен!!!
дааам, бракът е цената, която плащаме за (редовния) секс

Изцяло подкрепям мнението на Мишел. Искам и да допълня нещо - за някои хора бракът може да е риск и да крие опасности. Така е. Но и с много други неща от живота е така - нова работа, нова кола, ново учебно заведение и много други. Ако наистина обичаш половинката си, няма какво да му мислиш. Без риск едва ли човек би постигнал нещо в живота си.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не виждам никакъв смисъл от брака, освен една измамна сигурност, че партньора е само твои и безумни разходи по сключването и разтрогването на брака.Една отживяла традиция, която в конкретния момент няма никаква стойност.Ако не си религиозен, какво те ползва църковния брак, а гражданският освен задължения, разходи и формалности, какво друго носи?От друга страна все пак е хубаво, когато човек създава семейство да носи и съответната отговорност, която се урежда с предбрачен договор, щото законодателството си е.ало мамата в България и от едно мимолетно преживяване можеш да теглиш цял живот, независимо мъж ли си или жена.Хората сами трябва да преценяват дали да живеят заедно без договори, брак или да уредят финансовата страна на нещата предварително по изгоден и за двамата начин.Ако някой не пречи на другите съм против да бъде задължаван за каквото и да е.Човек трябва да е свободен и сам да определя какво да прави, а не мъдрата държава да се меси навсякъде.Ролята на държавата е да поддържа нормален обществен живот, а не да ни третира като малоумници, които не знаят какво да правят и за всяко нещо да има закон как се прави.Изземването на все по вече функции от държавата в България означава само едно- по-вече пари за крадене.
Абсолютно подкрепям брака!
Ако двама човека се обичат,мисля,че начина да го покажат на света е като сключат законен брак.Смятам ,че всеки може да си позволи един подпис в общината и да си покани най-малко в един тесен кръг приятелите да се почерпят за здравето на семейството.Моето желание е да имам само една жена в живота и не ми пука,че после може да вземе апартамента или къщата или банковата сметка,ако на нея и е толкова акъла да ги носи ... щом не оценява,че човек и е дал сърцето си.В обратния случай,ако мъжа кръшка,значи той да си носи последствията и е нормално да загуби.А децата смятам,че трябва да са напълно признати по законите на съответната страна,затова росдителите на деца без брак не ги толерирам.Друг е въпроса,че дали имат родителите брак или не ,децата може и въобще да не го разберат докъто не станат пълнолетни.Всеки има глава на раменете и да мисли преди брака ,а не след брака или да мисли когато си ляга какви ги върши за да не си опорочава живота.Брака трябва наистина да е свещен съюз и е замислен като такъв.Не смятам,че трябва да изоставяме този свещен съюз.
Ако двама човека се обичат,мисля,че начина да го покажат на света е като сключат законен брак.Смятам ,че всеки може да си позволи един подпис в общината и да си покани най-малко в един тесен кръг приятелите да се почерпят за здравето на семейството.Моето желание е да имам само една жена в живота и не ми пука,че после може да вземе апартамента или къщата или банковата сметка,ако на нея и е толкова акъла да ги носи ... щом не оценява,че човек и е дал сърцето си.В обратния случай,ако мъжа кръшка,значи той да си носи последствията и е нормално да загуби.А децата смятам,че трябва да са напълно признати по законите на съответната страна,затова росдителите на деца без брак не ги толерирам.Друг е въпроса,че дали имат родителите брак или не ,децата може и въобще да не го разберат докъто не станат пълнолетни.Всеки има глава на раменете и да мисли преди брака ,а не след брака или да мисли когато си ляга какви ги върши за да не си опорочава живота.Брака трябва наистина да е свещен съюз и е замислен като такъв.Не смятам,че трябва да изоставяме този свещен съюз.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе защо многоженството е незаконно-незнам,и без това на многоженството кахъра му е многото тъщи,пък и като докараш още една женица в къщи най вероятно ще бъде бит и изподран индивида докарал конкуренцията,ама все пак в условия на криза не е лошо да има многоженство,пък и се намалява % на нощите без секс с поне 50%,ако едната я боли глава,шанса другата да е неразположена е минимален,моите наУчни изследвания на тая тема е че средно около 15 число на месеца ,голям процент от дамите са неразположени,значи е много тъпо да одиш по заведения около тая дата.
п/п
Имам и други наУчни изследвания на подобни теми
п/п
Имам и други наУчни изследвания на подобни теми

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз мисля че тва съжителство без брак е несериозна лапешка работа...дай да си живееме двамата ама няма да се женим че ако ни писне нещо на *** да си нямаме разправии по разводи, имущество и т.н
Добре го премахнаха...то не може и вълкът сит и агнето цяло
Добре го премахнаха...то не може и вълкът сит и агнето цяло
и ще ти писне на вторият месец.След това като ти се роди дете, жена ти няма да ти обръща внимание,ще бъде по изнервена,а от теб ще се иска да бачкаш много и да носиш пари и отиваш на второ място,първо е детето.Е.Димитров написа:Абе секса да е редовен!!!
След това си намираш любовница,защото ние мъжете обичаме някой да ни хвали постояно,колко сме по-най,а жена ти вече почти не те хвали,защото детето е на първо място и ти започваш да се здухваш и комплексираш.Та намираш си любовница,бачкаш вече тройно,защото жена ти е в майчинство,трябва да гледаш дете и някрая и любовница,защото някой трябва да ти казва,че си номер едно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
evans написа:и ще ти писне на вторият месец.След това като ти се роди дете, жена ти няма да ти обръща внимание,ще бъде по изнервена,а от теб ще се иска да бачкаш много и да носиш пари и отиваш на второ място,първо е детето.Е.Димитров написа:Абе секса да е редовен!!!
След това си намираш любовница,защото ние мъжете обичаме някой да ни хвали постояно,колко сме по-най,а жена ти вече почти не те хвали,защото детето е на първо място и ти започваш да се здухваш и комплексираш.Та намираш си любовница,бачкаш вече тройно,защото жена ти е в майчинство,трябва да гледаш дете и някрая и любовница,защото някой трябва да ти казва,че си номер едно.
Баси,как го описа,все едно ти се случват тея няща
evans написа:и ще ти писне на вторият месец.След това като ти се роди дете, жена ти няма да ти обръща внимание,ще бъде по изнервена,а от теб ще се иска да бачкаш много и да носиш пари и отиваш на второ място,първо е детето.Е.Димитров написа:Абе секса да е редовен!!!
Не знам това ли е философията ,която изповядваш или нещо се шегуваш , но според мен само душевно болен човек може да се "Здуха",защото детето му е по-важно от него ... но това е предмет на друга тема.А нищо не пречи и жена ти да ти прави комплименти ,стига да се държиш подобаващо ,но това сигурно е сложно за досещане,а ако мъжете си хващат любовница само заради боготворенето ,то има и по-лесен начин ,вместо да си давате парите двойно ,кажете на жена си ,че ще и давате някой лев от горе ,за да ви лъже ,че ставате ...и вълкът сит и агнето цяло .. но това също е предмет на друга тема.
Аз лично съм "за" брака ,не защото искам да се видя в бяла рокля,не защото искам да взема апартамента на мъжа си ,ако се разведем,нито за да правя сватба-среща с цел запознаване на всички братовчеди до 9то коляно ,за да събера няколко сервиза чинии,фритюрник и тостер и 100 бели плика с по 30 или 50 лв ,на които пише Леля Станка и чичо Стамат , на които пенсията им в добрия случай е два пъти повече ... та това е пълна идиотщина ,това не е сватба ,а циркаджийство,това не е брак ,а залъгване и за човека до теб и за теб самия.Брака е съюз,както пред обществото ,така и с особено значение и стойност за самата двойка ,ако за някой това са изтъркани и остарели думи ,то и самото семейство ,което ще създадат ...със или без подпис ,също няма да е пример за възпитание на някаква духовна или друга нематериална ценност в поколението им или между тях самите.
Защо напоследък стана традиция хората да не се "бракуват",защо изведнъж всички започнаха да живеят на семейни начала...?Не е ли това израз на свобода,не е ли защото до скоро нямаше такова положение,просто сега е "модерно" да живееш без да подписваш,а е модерно ,защото е възможно .Да ви кажа напоследък стана модерно да се женят и да живеят отделно ,за да са си по-близки и да не си омръзват,просто още не е нашумяло достатъчно и в Бг,та скоро и това ще стане "мода",просто ,защото човек в идиотщината си има нужда да се чуства измамно различен ,има нужда да оправдае нещо,за което не е готов или сигурен,дори с времето да докаже ,че е достатъчно отговорен към половинката си или детето ,което имат.Няколко човека по-горе казаха ,че припознават децата си ,когато нямат брак... по същата логика питам защо ги припознават,че нали могат утре да се скарат и да им вземат имането ,може да ги убият заради наследството

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
То и педерастията е модерна на последък, та чак да се погнуси човек, ама.....
Кой както иска да си живее, аз си нося халката и си обичам жената.
А това колко секс получава един мъж женен или нежен си зависи само от него
Те тия дето не им пускат жените след като се оженят и преди това са записвали само последната събота на месеца, да не говорим че попадения от рода на четвъртък и събота са адски изморителни за тях
Кой както иска да си живее, аз си нося халката и си обичам жената.
А това колко секс получава един мъж женен или нежен си зависи само от него

Те тия дето не им пускат жените след като се оженят и преди това са записвали само последната събота на месеца, да не говорим че попадения от рода на четвъртък и събота са адски изморителни за тях

Добре де, ай обяснете ми нещо. Имам връзка с жена ми от 9 години (навършваме ги август), имам дете на годинка и 3 месеца. Брак НЯМАМ, детето си носи моите имена и кво, некви капути дето не си уважиха дори последния работен ден ще ми кажат, че това е незаконн ли? Да си ебат путката майна. А за детето не се притеснявайте, знае кой е тати, знае коя е мама. Като порасне и като пита що не сме женени ще му обясня, че да обичаш истинск, означав да дадеш свобода. Защо трябва да се обвързваме и да ми стиска халката на пръста, за да съм сигурен, че няма да изябага жена ми ли, или тя да знае, че ако тресна някой парцал под моста на влюбените ше ми земе микровълновата и телевизора ли? Глупости. С брак без брак, все тая, важна е връзката. Още повече, ако е брак да е църковен, а не само подписа в гражданското, нищо не означава тоя подпис без църковен брак.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
sonny написа:Добре де, ай обяснете ми нещо. Имам връзка с жена ми от 9 години (навършваме ги август), имам дете на годинка и 3 месеца. Брак НЯМАМ, детето си носи моите имена и кво, некви капути дето не си уважиха дори последния работен ден ще ми кажат, че това е незаконн ли? Да си ебат путката майна. А за детето не се притеснявайте, знае кой е тати, знае коя е мама. Като порасне и като пита що не сме женени ще му обясня, че да обичаш истинск, означав да дадеш свобода. Защо трябва да се обвързваме и да ми стиска халката на пръста, за да съм сигурен, че няма да изябага жена ми ли, или тя да знае, че ако тресна някой парцал под моста на влюбените ше ми земе микровълновата и телевизора ли? Глупости. С брак без брак, все тая, важна е връзката. Още повече, ако е брак да е църковен, а не само подписа в гражданското, нищо не означава тоя подпис без църковен брак.
Мен ако питаш при живеенето на семейни начала се чувстваш много по- отговорен пред другия, знаейки, че във всеки един момент ако е неудовлетворен може да си тръгне. Нагледал съм се на безброй примери и от двете страни и мога да кажа, че много от женените като видят чуждо и се държат все едно са били вързани-ама кво им дреме-нали са женени, половинката им няма да става за смях пред всички, че да иска развод и после цялата фамилия да я сочи с пръст, че е унищожила свещения им брачен съюз. Ще си стиска зъби жената и това е, пък и нали за нас мъжете е много престижно ако имаме и любовница ...Да, модерно е да се живее без брак, преди- не беше и за това пък имаше един куп сватби по необходимост, понеже булката надула корема, или пък мъжа и бил първия, пък тя нямала опит и години по- късно открива, че има много по- стойностни мъже, обаче е късно вече. Има лаф - трябва да изядеш един чувал сол с човека до теб и тогава да решиш дали е за теб, или не-другото за мен е лотария, и не ме убеждавайте, че е нужно да пукам тото, понеже няколко кратуни в парламента с чужди карти са гласували така.
Никой не мое ма връне на селу!