... има ли някой .. там .. горе? или..
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ... има ли някой .. там .. горе? или..
Huku написа:Начи тука мога да си пусна и тема "Има ли педераси наоколо ?", щом и тва се пуска....бахти...
Ако желаеш да пускаш мнения във форума, по-добре не пускай подобна тема. Ако не ти харесва темата, просто я отмини- не си длъжен да драснеш навсякъде![]()
Mamouk
Педераси може да има, може и да няма но със сигурност има дебили !
Съмнявам се ,че ще се намери и един мюсюлманин ,който да направи подобно сравнение .
И викате 6 милиарда години земята е била къс скала и хоп изведнъж се появили динозаврите а маймуните взели, че открили огъня и поумняли ,и станали хора.
Всеки сам на себе си е Господ и Съдба. Неделима част от тая работа е закона за запазване на енергията
Народа е казал: Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
Вярата и религията пък са две съвсем различни за мен неща. Човек който има вяра, религия не му трябва
Религията е създадена за покаже на хората как да живеят природосъобразно и в хармония в себе си. В последствие някой изобретателен хитрец с амбиции за власт я нагажда така, че да контролира и управлява хората.
alx поздравления за темата

Народа е казал: Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
Вярата и религията пък са две съвсем различни за мен неща. Човек който има вяра, религия не му трябва

MiSho_Spiralata написа:Говори се,че религията е създадена да събира хората,да се разбират.Според мен има някаква сила,енергия,но за това не съм убеден
Религията е създадена за покаже на хората как да живеят природосъобразно и в хармония в себе си. В последствие някой изобретателен хитрец с амбиции за власт я нагажда така, че да контролира и управлява хората.
Това вече е следствие на горното ми твърдение.Страните, в които учат децата от малки на религия, вяра и т.н. се развиват добре, в тези общества има ценности, дисциплина и правилно развитие на нещата... в безвереви държави като нашата всичко е на самотек...всеки човек лишен от вяра и религия страда дълбоко в себе си много тежко за различни неща, обикновено, това рефлектира много жестоко в даден момент от живота му!
Българина е идиот, тъпо парче без капка култура и образованост като цяло, търси вината на всякъде другаде но не и в себе си.
alx поздравления за темата

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
klintan66 написа: И викате 6 милиарда години земята е била къс скала и хоп изведнъж се появили динозаврите а маймуните взели, че открили огъня и поумняли ,и станали хора.
Ако на 3 милиарда години им викаш "изведнъж"...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добре,какво е съдбата?
а това твърдение-каквото му е писано човек?къде е написано,защо е написано?къв е смисъла,да се живее,като се знае кога ще се свърши?
а това твърдение-каквото му е писано човек?къде е написано,защо е написано?къв е смисъла,да се живее,като се знае кога ще се свърши?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Приятели мои, спътници мои, горко на народ, който е пълен с вярвания и празен откъм вяра.
Горко на народ, който се облича с дреха, не изтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, не изцедено от неговата собствена преса.
Горко на народ, който приветства побойника като герой и смята блестящия завоевател за щедър.
Горко на народ , който насън презира някоя страст, а наяве й робува.
Горко на народ, който издига глас само когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника.
Горко на народ, чиито държавници са лисици, философите му са фокусници, а изкуството му е изкуство на кърпежа и подражанието.
Горко на народ , който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.
Горко на народ , разделен на части, всяка от които си въобразява , че е народ.
цитат от Градината на Пророка / доста умни думи /,
....Да се не лъжем, братие. Няма по-голямо зло, което би се нанесло на народът ни, от това — да не пазим и да не зачитаме вярата му, да посягаме на нея, защото поколебай ли се народът ни в праотеческата си православна вяра, сетнините от това не могат да бъдат други, освен разпокъсвание, нравствено умаломощение и най-сетне съсипия и загинвание. Да не забравяме, че посегателствата върху вярата на народът никогаж не остават безнаказани за самият народ: те поколебават твърдостта му във вярата и ако се продължават, могат да подкопаят и самото му съществование....
мит. Климент Търновски ( Васил Друмев ).
Бъдете Християни и си пазете вярата, трябва да се разграничава наука от вяра, защото другото би било богохулство. А бог е навсякъде и във всичко около нас и един ден ни съди!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Винаги съм се чудел как може всичко в света да е в абсолютно равновесие и причина-следствие - физични,химични закони ,биология ,математика..Всичко се основава на желязна логика и нищо не се губи,всичко е логично обяснимо там...А в живота на човек има поне засега толкова много необясними и алогични неща...
И да вярвам в съдбата...-та тя си личи още отпреди раждането..-генетика,пол,националност,вродени способности,заболявания,външен вид...
П.П. не ми го побра акъла как колегата НА РЕМОНТ точно в такава тема намери да помести светите имена на Галеви и Първанов
И да вярвам в съдбата...-та тя си личи още отпреди раждането..-генетика,пол,националност,вродени способности,заболявания,външен вид...
П.П. не ми го побра акъла как колегата НА РЕМОНТ точно в такава тема намери да помести светите имена на Галеви и Първанов

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
има има....аз съм забелязял че всичко се случва с причина (дори на пръв поглед да не я виждаме)...мдам и няма безплатен обяд, всичко се връща, така че внимавайте как се отнасяте с хората около вас

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Сондьора написа:Бъдете Християни и си пазете вярата, трябва да се разграничава наука от вяра, защото другото би било богохулство. А бог е навсякъде и във всичко около нас и един ден ни съди!
Хайде да не се опитваме да се месим в личния избор на другите с пропаганда, а?
Bogat-Beden написа:Винаги съм се чудел как може всичко в света да е в абсолютно равновесие и причина-следствие - физични,химични закони ,биология ,математика..Всичко се основава на желязна логика и нищо не се губи,всичко е логично обяснимо там...
Като се замислиш, много по-странно и чудно би било, ако не беше така.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Къде е тоя господ ли е кво е, че нещо не го виждам! Или излиза само ако има
Някой ако го е виждал да каже къде е, че да отида и аз да го видя кво представлява!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Feanor написа:Сондьора написа:Бъдете Християни и си пазете вярата, трябва да се разграничава наука от вяра, защото другото би било богохулство. А бог е навсякъде и във всичко около нас и един ден ни съди!
Хайде да не се опитваме да се месим в личния избор на другите с пропаганда, а?
Мисля, че живеем в християнска държава, кое счете за пропаганда???
И не се меся в личния избора на никой!!!
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Исус написа:“Аз съм светлината над всичко. Аз съм всичко: от Мен всичко се роди, и до Мен всичко достигна. Разцепете дървото; Аз съм там. Повдигнете камъка, и ще Ме намерите.”
Т.е. Господ е навсякъде около теб, Господ това си Ти и всичко зависи само от Теб. Важното е да мислим положително, само така животът ни може да се промени към по-добро.