ЗА или ПРОТИВ употребата на мари*уана?
Модератор: Общи модератори
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: ЗА или ПРОТИВ употребата на мари*уана?
Projektzwo написа:Предполагам, че е възможно да се заформи някакъв вид дискусия, интересно ми е да чуя кой какво мисли по въпроса, как се възприема от Вас употребата на този вид "наркотик"? Пускам и една анкета, за да бъде по-интересно...
Всичко, ама ВСИЧКО, което води до ЗАВИСИМОСТ е гадно, вредно и много опасно....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Пробвал съм 2 пъти, но не ми хареса!
Само тая мода не прихванах, а и от както видях един напушен на "Чадъри"преди години да скача от боклукчийско кошче все едно от трамплин и да "плува" на плочките пред НДК, а пък друг да го спасява плувайки до него, си казах не е за мен тая работа...!
Един друг пък хилейки се говореше на някакъв НЛО език разбираем само от колегата смукач до него, който му кимаше съгласявайки се с всичко и му отговаряше на същия нечленоразделен език!
Беше им много забавно!
Преди 12-13 год. имаше 3 вида трева(знам ги от компанията в която бях, не че бяха лоши хора...):
"смешна";"халюцинираща" и "смисловна"-тази всъщност е най-смешната-кара те да размишляваш на глас и да спориш за такива неясноти и философски теми от които иначе и понятие си нямаш!:mhihi:
Моля се дъщеря ми да не израства в такива среди!
Само тая мода не прихванах, а и от както видях един напушен на "Чадъри"преди години да скача от боклукчийско кошче все едно от трамплин и да "плува" на плочките пред НДК, а пък друг да го спасява плувайки до него, си казах не е за мен тая работа...!

Един друг пък хилейки се говореше на някакъв НЛО език разбираем само от колегата смукач до него, който му кимаше съгласявайки се с всичко и му отговаряше на същия нечленоразделен език!

Беше им много забавно!

Преди 12-13 год. имаше 3 вида трева(знам ги от компанията в която бях, не че бяха лоши хора...):
"смешна";"халюцинираща" и "смисловна"-тази всъщност е най-смешната-кара те да размишляваш на глас и да спориш за такива неясноти и философски теми от които иначе и понятие си нямаш!:mhihi:
Моля се дъщеря ми да не израства в такива среди!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
@Cobb идеята на темата е може би да се добие представа кой какво мисли по този въпрос и както става ясно има различни мнения. Аз не виждам да има някаква конкретна насоченост, всеки има правото да се изкаже...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Projektzwo написа:Nucl3arDru1D написа:готина авто-мото тема
в този "авто-мото" раздел, само подобаващи теми, а гений?
ми "гений", смятам темата ти за безкрайно малоумна и безинтересна, редом до не малкото от сорта на "какво мислите, ако някой пръдне в киното на Терминатор 8, ще се кримираме ли всичките?"

който иска си павка, който не иска - не, толкоз.
кво има да се разсъждава и да се правят съпоставки м/у марулата, шипката, конопа и хмела?
100% никой тук няма грамотността да направи изследване и да каже нещо подкрепено с факт, само празни приказки, вятър...
бтв, верно ли е, че лепиларите нямат астигматизъм, за разлика от пиещите каберне?
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Nucl3arDru1D написа:Projektzwo написа:Nucl3arDru1D написа:готина авто-мото тема
в този "авто-мото" раздел, само подобаващи теми, а гений?
ми "гений", смятам темата ти за безкрайно малоумна и безинтересна, редом до не малкото от сорта на "какво мислите, ако някой пръдне в киното на Терминатор 8, ще се кримираме ли всичките?"
който иска си павка, който не иска - не, толкоз.
кво има да се разсъждава и да се правят съпоставки м/у марулата, шипката, конопа и хмела?
100% никой тук няма грамотността да направи изследване и да каже нещо подкрепено с факт, само празни приказки, вятър...
бтв, верно ли е, че лепиларите нямат астигматизъм, за разлика от пиещите каберне?
пaтетичен си, колега, да не говорим пък за "смисъла" на твоя коментар...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
за всички , коиото искат да са в крак с времето - има един научен филм за наркотиците , дело е на BBC - Is the Alcohol worst than extasy ?. Има го по торентите, гледайте го и нека тогава се коментира кое , как и колко е вредно (въпреки , че за всеки от нас е супер различно!). По този филм ще се изготвят новите английски закони за наркотиците, все пак е научно и емпирично доказано всичко показано в него 

Братлеееее.....ма то и лепилото не вреди на никой бе дееба, а даже се купува в аптеката и прави толкова полезни работи като да ти лепи разни неща...и всеки го ползва, толкова хора дето го ползват нищо им няма...
Значи да си дишам лепилце е съвсем безвредно, доказано е ! А тва че имало некви циганета, те не дишат лепило ми нещо друго...бате безвредно е
Значи да си дишам лепилце е съвсем безвредно, доказано е ! А тва че имало некви циганета, те не дишат лепило ми нещо друго...бате безвредно е
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
HA_PEMOHT написа:Братлеееее.....ма то и лепилото не вреди на никой бе дееба, а даже се купува в аптеката и прави толкова полезни работи като да ти лепи разни неща...и всеки го ползва, толкова хора дето го ползват нищо им няма...
Интересно какви са тия лепила, които ги продават по аптеките и какво общо имат те с

Никой не мое ма връне на селу!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
матрял да има
Хората за лекарство го изписват,даже

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
против !
много хора така са се похлъзнали от трева тръгват в грешна компания и докато се огледаш вече имаш бомбони в ръка и други такива грозотий
лично аз и компания още се опитваме да изпиеме всичката бира та за тва не ни остава време да мислиме за други вредни неща

много хора така са се похлъзнали от трева тръгват в грешна компания и докато се огледаш вече имаш бомбони в ръка и други такива грозотий

лично аз и компания още се опитваме да изпиеме всичката бира та за тва не ни остава време да мислиме за други вредни неща

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !