"Гледам на теб само като на приятел"
Модератор: Общи модератори
hemicharger написа:Ако се правиш на прекалено "найс гай" или споделяш всичко с подробности като на "приятел", тва значи че вероятността да те приеме като "приятелка", а не като мъж е доста голяма. Също така според мои наблюдения е абсолютно забранено да се оплакваш от лични проблеми пред една жена, тъй като това ги кара да ти се доверят и да ти споделят и техните проблеми, което неизбежно би довело до "само приятели", от друга страна им се скапва настроението, а не е това целта да те запомнят.
Мо'е'а си едновременно
1. nice guy и корав пич или
2. nice guy и супер свит младеж
В първия случай демонстрираш, че макар и да имаш големи мускули, предпочиташ да бъдеш мил и грижовен. Във втория случай си мил само защото нямаш други качества и ако не си nice guy, то ще си кръгла нула:winky:
А да се оплакваш пред жена е едно от най-жалките неща, които могат да се случат на един мъж

hemicharger написа:истината е че някои мъже знаят как да се продават, а други - не. Пример - сигурен съм че всеки е мяркал по улиците хубави жени които се държат за ръка с некой галош

hemicharger написа:likesake написа: То с това положение - като си се поставил 1-2 години като приятел трудничко ще го промениш- просто жената гледа на такъв обект като на приятелка , не като на пич.
Нали тя е свикнала да те използва само за разговори , а не по предназначение![]()
Но понякога такова приятелство е и полезно - примерно тя може да те запознае със сексапилните си приятелки или да те почерпи вкусен обяд..
Обаче .... труда не се заслужава , защото в повечеото случаи си просто едно кошче за душевни отпадъци - най вече се оплакват как не им върви с други в любовта..... Това не го измислям - няколко познати са в сходно положение.
чЕкай, чЕкай... има и друг момент - да си падне по някой твой приятел и да трябва да живееш с мисълта че френда ти я плющи като жувотно всяка вечер![]()
хихихихи...
сега сериозно, тва си е нож с две остриета. Истината е че всичко започва от момента на свалката. Ако се правиш на прекалено "найс гай" или споделяш всичко с подробности като на "приятел", тва значи че вероятността да те приеме като "приятелка", а не като мъж е доста голяма. Също така според мои наблюдения е абсолютно забранено да се оплакваш от лични проблеми пред една жена, тъй като това ги кара да ти се доверят и да ти споделят и техните проблеми, което неизбежно би довело до "само приятели", от друга страна им се скапва настроението, а не е това целта да те запомнят.
Аз лично си имам няколко приятелки (смисъл истински приятелки, а не гаджИта), които в последно време се правят на ощипани госпожици и колкото повече време не се виждаме, толкова повече се самозабравят, защото има *куфари (виж мнението ми няколко страници по назад), които само им свалят звезди и ги карат да се чустват "специални". Такива много бързо ги преземявам с "лошо и надменно държание", "истината в очите" и др. заучени стратегии и верно сърдят се за ден два, но после пак са ми приятелки![]()
Са някой ще каже че звучи тъпо, но истината е че някои мъже знаят как да се продават, а други - не. Пример - сигурен съм че всеки е мяркал по улиците хубави жени които се държат за ръка с некой галош... от друга страна може да е поредния *куфар
ее мен ти ако имаш такива изтински приятели то аз слава богу нямам
аз лично съм имамл едно гадже с което първо яко сме се плющяли после станахме приятели пък после се събрах и с една нейна приятелка
виж при жените по -става този номер, но при нас мисля че трябва да има малко повече солидарност - или ако става то да става открито,а не зад гърба на другия- това за истнскте приятели
Тая случка със "само приятели" е възможна, единствено и само, когато единия е грозен ...................... иначе нещата ескалират в е*ане, брак и тн ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
alexand написа:Тая случка със "само приятели" е възможна, единствено и само, когато единия е грозен ...................... иначе нещата ескалират в е*ане, брак и тн ...
Ц

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
likesake написа:alexand написа:Тая случка със "само приятели" е възможна, единствено и само, когато единия е грозен ...................... иначе нещата ескалират в е*ане, брак и тн ...
красотата на мъжа не е определяща в такова отсвирване
така е..колкото и красив мачо да си, ако с някоя реплика или действие я настъпиш по мазола или препознае нещо отвратително за нея в теб, смятай че никога няма да имаш възможност да я праснеш
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
BMWALPINA написа:Да и има жени които отблъскват истинските приятели заради некви преходни връзки
Този тип жени незнаят определението на "непреходна връзка" ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми то нали приятел в нужда се познава,ако е много на зор пича-мадамата да не се прави на каквато не е,а да му помогне ...така...приятелски и евентуално да правят секс докато лирическият герой-станал жертва на прословутата фраза,не намери някоя друга згодна женица,според мен така е най-добре,ако е само секс,така отпадат толкова битови драми и недоразумения и освен това никакви ангажименти,аз съм ЗА!!! 

- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
D_reamcatche_R написа:Хареса ми статиятаХех май всички са минали през това
Най ми харесва момента в който ти обясняват колко си страхотен невероятен и всяка би била супер щастлива.
да най го мразя момента, когато започне да ти обяснява колко си велик едва ли не, още малко ще те боготвори, ама винаги ти казва, че другата ще бъде щастлива с теб а тя едва ли не няма да бъде,..ми аджеба на това не мога да кажа приятелство, а егуизъм,..тя да е ОК, а той да й върви по гайдата, защото момчето е лудо по нея примерно

"Нашият дрифт е ненаказуем"... 
BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

BMW Club Bulgaria...The Real World!!!

BMWMafeto написа:D_reamcatche_R написа:Хареса ми статиятаХех май всички са минали през това
Най ми харесва момента в който ти обясняват колко си страхотен невероятен и всяка би била супер щастлива.
да най го мразя момента, когато започне да ти обяснява колко си велик едва ли не, още малко ще те боготвори, ама винаги ти казва, че другата ще бъде щастлива с теб а тя едва ли не няма да бъде,..ми аджеба на това не мога да кажа приятелство, а егуизъм,..тя да е ОК, а той да й върви по гайдата, защото момчето е лудо по нея примерно![]()
![]()
добре ти не разбра ли че като и вървиш по гайдата - я отблъскваш
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
elica lazarova написа:BMWALPINA написа:Да и има жени които отблъскват истинските приятели заради некви преходни връзки
![]()
![]()
Много ги разбираш ти тези неща! Истински приятели -
мислиш ли? Аз не! А относно връзките - как съдиш коя е преходна и коя непреходна? Да не би да имаш наблюдения? Не...
Ако знаеше за какво говоря нямаше да се изложиш така

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
elica lazarova написа:Да не би да имаш наблюдения? Не...
А ти .. ?

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...