Животните по пътя!!!
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мен пък ми е много странно,доста от мненията пишат "ако има и 0,000000001% за опасност на човек,животинката заминава"
Еми то трябва да не караш хич колата,а не ми се вярва някой пък тук,особенно по младите да спазват буквата на закона и да карат в населено място с 20-30-40-50 км.
Много сте съвестни бре,и колко съобразителни,изчисляващи милионни части от % а на пешеходна пътека не спирате,аре малко ше ме извинявате
Еми то трябва да не караш хич колата,а не ми се вярва някой пък тук,особенно по младите да спазват буквата на закона и да карат в населено място с 20-30-40-50 км.
Много сте съвестни бре,и колко съобразителни,изчисляващи милионни части от % а на пешеходна пътека не спирате,аре малко ше ме извинявате
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Е.Димитров написа:Мен пък ми е много странно,доста от мненията пишат "ако има и 0,000000001% за опасност на човек,животинката заминава"
Колега,понеже гледам,че повечето неща,дето си написал си ги цитирал от мен,си позволявам да ти отговоря.Доста време съм бил пешеходец,сега също съм такъв.Винаги спирам на пешеходна пътека,даже веднъж щяха да ме блъснат за което.Книжката ми,след толкова години е още девствена,нещо,с което сигурно много малко хора могат да се похвалят.И с две ръце се подписвам,че АКО ИМА И 0,000000001% ЗА ОПАСТНОСТ НА ЧОВЕК,БЛЪСКАМ ЖИВОТНОТО.За справка-можеш да убиеш човек и при удар с 20км/ч.
А ти спираш ли на пешеходна пътека и караш ли в жилищна зона с 20км/ч???
вчера си карах с 50-60 по дойран и изведнъж изкочи една булонка-подстригана,сресана-личеше си че е домашно куче и е гледано-намалих и спрях щото и то спря в мойто платно и чаках да се мръдне-и точно когато на поредното свиркане тръгна да се връща на тротоара-един пасат ми изкочи отзад и замалко да ме изхеца,добре че минах в насрещното и той видя кучтео и спря-просто не мога да се начудя колко трябва да си малоумен да задминаваш отдясно спряла на пътното платно кола-и то със скорост-може да е пиян шофиора,може нещо друго да има пред колата-ма дай газ че задръстванията са големи(септември-май) 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Вчера ми разправиха една история, станала в с. Калояново Сливенско. Там минава пътя за морето и една бабичка пресича платното с козичката си държейки я вързана с дълга няколко метра връв. Минава засилен автомобил, вижда, че бабата е качена вече на тротоара, но не вижда опънатата "бариера"над пътя, щото на преживното му се усладили треволяците на отсрещният тротоар....
Разминало се без жертви, но ситуацията е била шокова

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
x-ekutor написа:Е.Димитров написа:Мен пък ми е много странно,доста от мненията пишат "ако има и 0,000000001% за опасност на човек,животинката заминава"
Колега,понеже гледам,че повечето неща,дето си написал си ги цитирал от мен,си позволявам да ти отговоря.Доста време съм бил пешеходец,сега също съм такъв.Винаги спирам на пешеходна пътека,даже веднъж щяха да ме блъснат за което.Книжката ми,след толкова години е още девствена,нещо,с което сигурно много малко хора могат да се похвалят.И с две ръце се подписвам,че АКО ИМА И 0,000000001% ЗА ОПАСТНОСТ НА ЧОВЕК,БЛЪСКАМ ЖИВОТНОТО.За справка-можеш да убиеш човек и при удар с 20км/ч.
А ти спираш ли на пешеходна пътека и караш ли в жилищна зона с 20км/ч???
Ако видиш бяло комби Е46 ,проследи ме,спирам аз единствен на пешеходни пътеки,в актива си имам :
Акт за разговор по телефон
Акт за това че не си носех картончето за преглед на колата (колата беше селика и беше чисто нова на 1 месец,но си бях забравил талона)
Акт за превишена скорост(пазарджик-2 ри автомобил съм и мен ме спират защото "преценили че аз съм се движил по-бързо"-акта бе обжалван"
и Акт за винетка
Колега,щом може да работиш с такива имагинарни стойности каквито цитираш ,ти ще трябва едвали не духовно да усещаш животните и хората на пътя,така че не ми пишете подобни глупости ами отидете малко в Германия да покарате за да се научите да карате!!!
п/п
в германия се лежи в пандиза за прегазено животно
п/п 2
щом ти се налага да избираш кое да блъснеш на пътя,очевидно си в нарушение при всички случаи
п/п 3
аз ако видя некой да прегази животно-винаги съм на среща да се пробвам да му набия тъпото рейсърско канче
Е.Димитров написа:п/п
в германия се лежи в пандиза за прегазено животно
Да... ама ако е прегазено заедно със собственика

Е.Димитров написа:п/п 2
щом ти се налага да избираш кое да блъснеш на пътя,очевидно си в нарушение при всички случаи
Е, хайде, хайде! Има случаи, в които човек да блъснеш (щото е излязъл внезапно на платното) не е нарушение, ти ся за животни

Е.Димитров написа:п/п 3
аз ако видя некой да прегази животно-винаги съм на среща да се пробвам да му набия тъпото рейсърско канче
А ако канчето не е рейсърско?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе Фламе,ако бех некоя мадама ,щеше да се съгласиш с мен дори и да каже че "лайната са страшно убави",предполагам че щеше да подкрепиш и с доказателства
Ако некой ,за да си "спаси семейството" е сгазил животно-то тоя олигофрен е карал с превишена скорост и не отговаря на пътната обстановка,освен това,страшно ме дразниш със елементарното си мислене,вземи малко походи по чужбина(турция ,румъния и албания не се броят) и виж там хората как живеят и как хич не се влиза в пандиза за животно сгазено,ей,ебаси и компетентния хлапак
Ако некой ,за да си "спаси семейството" е сгазил животно-то тоя олигофрен е карал с превишена скорост и не отговаря на пътната обстановка,освен това,страшно ме дразниш със елементарното си мислене,вземи малко походи по чужбина(турция ,румъния и албания не се броят) и виж там хората как живеят и как хич не се влиза в пандиза за животно сгазено,ей,ебаси и компетентния хлапак
Е.Димитров написа:Абе Фламе,ако бех некоя мадама ,щеше да се съгласиш с мен дори и да каже че "лайната са страшно убави"
О, да! Особено много си падам си по фини мадами с изискан речник!:mhihi:
Е.Димитров написа:Ако некой ,за да си "спаси семейството" е сгазил животно-то тоя олигофрен е карал с превишена скорост и не отговаря на пътната обстановка
Начи викаш ако си караш по магистралата лятно време, без трафик, на сух път, с идеална видимост, в рамките на ограничението от 130 км/ч и на 20 метра пред теб от храстите изскочи куче на пътя - пак ти си виновен? Пардон - карал си с превишена скорост, каято не отговаря на пътната обстановка.
Е.Димитров написа:вземи малко походи по чужбина(турция ,румъния и албания не се броят) и виж там хората как живеят и как хич не се влиза в пандиза за животно сгазено,ей,ебаси и компетентния хлапак
Пък походил съм, че съм и покарал

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Един приятел ми разказва дошло едно ново Волво С60 в гаража му , сякаш се ударило в бетонна стена , а карал по магистралата със около 160 и нямало ограждения отстрани и на пътя излязла лисица , той я блъснал , хора , волвото нямаше предница.. дори и заек да удариш все едно се блъскаш в стълб...После ми разправя до къде са стигнали червата на лисицата и не могат да я извадят или това ,което беше останало от нея... Трябва да се внимава ... но понякога това не зависи от нас .. 

Е.Димитров написа:Cobb написа:Ае е*ал съм ти и помярите вече.Излезе ли, газя и хич ми не дреме.Две случки имах - при първата, ми излезе сърна на пътя - завъртане на 180 и в канавката.Даже успях да я подхвърля леко със задницата, ама й нямаше нищо и се изниза като пръдня из гащи...
Втория - пОмЯр - 4 лентов път, от най-дясна лента, в най-лява в насрещното, и пак го ударих тъпото добиче.Претича от дясно на ляво и като стигна края на платното, тръгна да се връща и точно тогава го центрихах у кифоната с ръба на бронята.Резултата - щях да се пребия, понеже се заливах от смях...след удара, кучето по гръб, с навирени крайници и се върти като пумпал...направи сигурно 10 оборота, изправи се и си тръгна със пиянска походка преплитайки крака...няма такъв смях, просто не мога да го опиша.Бронята ми беше само олигавена, а го ударих с над 100...
Така, че ако съм с по-висока скорост изобщо не ме интересува.Е примерно снощи пред блока, чаках 2-3 мин два мъника да се наиграят на средата на платното - тогава много ясно, че няма да ги газя
Е за това казвам че ми е жал не за хората а за животинките.
Бих винаги пребил някой който гази животни,ако отидеш в германия(в което аз силно се съмнявам) и бутнеш някоя сърна или куче,чака те пандиз и сериозна глоба,после ти си преценявай как да караш и колко да се смееш
Колега това как успя да си го съчениш за Германия??На шофьорските курсове дори ги учат , ако изkочи животно пред колата , да карат през него, защото иначе има голяма опастност да се пребият ако тръгнат да го заобикалят....Просто трябва да се обадиш в полицията за да ти изплатят застраховката.Я обясни ти къде толкова си ходил по Германия, та скачаш по другите колеги??

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ще кажа само едно никога няма да рискувам своя или нечий друг живот заради което и да е животно ако мога ще направя всичко за да го избегна ако ли не каквото му е писано.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
За това говоримLiTtLeRoCk написа:Ще кажа само едно никога няма да рискувам своя или нечий друг живот заради което и да е животно ако мога ще направя всичко за да го избегна ако ли не каквото му е писано.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
затова генните инжинери сега разработват нови украски на глиганите за да се сведът до минимум ицидентите

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Наскоро имах такава случкя с котенца.Карам си извън населено място с около 80-90 км в час,бях с буса.И по едно време гледам котка тръгва да пресича и след нея започват да излизат от храстите 4-5 много малки котенца.Набрах се на спирачката ама си карах бързо.Гледам майката не пресича а чака малките на средата на платното.Не знам как се измъкнаха но помислих че ще ги размажа всички по асвалта.Оттърваха се и те и аз