Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Пачо_Инджов написа:Нашите полицай трябва да са като РУСКИТЕ ! Тез не прощават ...Джик Так
Екшъна с питбула направо ме докара до екстаз

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ето и нагледен пример: http://www.youtube.com/watch?v=o77oqTuGNfQ///peter написа:Пачо_Инджов написа:Нашите полицай трябва да са като РУСКИТЕ ! Тез не прощават ...Джик Так
Щатските не прощават
Никой не мое ма връне на селу!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
///milko way написа:Така трябва да се действа срещу всеки дръзнал да се опълчи на полицай

Ама като гледам в положителна насока се развиват нещата - осъдили са няколко души набързо (предполагам защото са си самопризнали) - е кви жалби ще подават мангалите тогава, за какво етническо насилие ми говорят от Хелзинкския комитет - те сами са си признали, че са вършили зулуми и съдът ги е признал за виновни

Според мен обаче полицаите трябва да бият "по устав" - колкото може повече, но в рамките на закона. Щото ако някой случаен минувач снима полицай, гаврещ се с безпомощен циганин ще стане голям скандал В РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ДОРИ КОГАТО ИМАТ ОСНОВАНИЕ ДА ДЕЙСТВАТ, А НА МАНГАЛИТЕ ЩЕ ИМ ПОНИКНАТ КРИЛЕ.
Един съветски чекист беше казал: "Страхът от неизбежността на наказанието е много по-голям от страха от вида на самото наказание". И без много излишен бой може да се насади респект у циганите и да се затвърди впечатлението, че има ли зулум - със сигурност ще има и последици

Все пак целта на занятието е на нас да ни е добре (да няма въобще зулуми), а не на тях да им е зле (да ядат много бой след като е станала белята)

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
///peter написа:Пачо_Инджов написа:Нашите полицай трябва да са като РУСКИТЕ ! Тез не прощават ...Джик Так
Щатските не прощават
абе яко бой по-тия чернилки мама им гадна!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
В предишни теми съм критикувал полицаите,мо в момента най-учитиво ги моля за извинение.По този начин се респектира всеки един бабаит.С кубинка в мутрата!!!Колкото повече пръснати мутри,толкова ПО-ДОБРЕ!!!Според мен не са бити роми(цигулки)(брикети)(мангали)а разбеснял се башибозук!!!А относно защита на правата на човека и хелзински пърди койруци мога да им кажа да си ..................поръчат пица!!!Обзалагам се че в личните карти на въпросните задържани със 100000000000000000000000000% пише че са "българи".Тяхната мама да ....
Тук е момента да спомена името на Данчо Белята ( хората от Търговище надявам се го помнят)Заклаха го като яре мама им "българска" да е*а!!!Бог да го прости!!!Ама им ебаваше мамицата циганска гадна!!!Виждал съм го как ги изкарва по 20 мангала на вън и ги переше като маче в дирек!!!
Тук е момента да спомена името на Данчо Белята ( хората от Търговище надявам се го помнят)Заклаха го като яре мама им "българска" да е*а!!!Бог да го прости!!!Ама им ебаваше мамицата циганска гадна!!!Виждал съм го как ги изкарва по 20 мангала на вън и ги переше като маче в дирек!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Обзалагам се че в личните карти на въпросните задържани със 100000000000000000000000000% пише че са "българи"
Ами мен ме съмнява на някои сиганин в личната карта да пише циганин ама то е достатъчно да видиш тъмно лилавия тен и ти стаа ясно че е друга порода

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
///milko way написа:Мнооо са накефих - три пъти го гледах и все малко ми се видяха ритниците![]()
Абслолютно, бой му е майката!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Дори не си направих труда да прочета страниците след първата.
Бях там и нищо не е така както го представят медиите, познавам всички тези хора....
Полицайте се усраха, това беше Куркапан.
И ако знаете как се действа при сигнал за бомба може би нямаше да пишете такива коментари.. Бих обяснил на когото му е необходимо.
Бях там и нищо не е така както го представят медиите, познавам всички тези хора....
И ако знаете как се действа при сигнал за бомба може би нямаше да пишете такива коментари.. Бих обяснил на когото му е необходимо.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Напълно нормално за плевенска дискотека-100% селяния
Обичам си града ама хората(голяма част) са ебати селяните!
Обичам си града ама хората(голяма част) са ебати селяните!
Ogi написа:saleen написа:Я вижте как е отразено събитието в сайта на Българският Хелзинкски комитет: http://bghelsinki.org/index.php?module= ... bg&id=2619
Дано не съм прав, но...жална им майка на полицаите
явно това е последния път когато полицаите ще действат както трябва срещу гадната сган
"Всички – до един – задържани, които са между 30 и 40 души, са роми, няма нито един етнически българин." - тук са сгрешили, имаше и българи, бити също!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ами сподели ,ако може,по-подробно,истинската според теб историяhard2kill написа:Дори не си направих труда да прочета страниците след първата.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
hard2kill написа:.....това беше Куркапан....

Ясно си личи, че някой е искал да събере цялата полиция в този час на едно място!

Последна промяна №0123456789 на 05 Авг 2009, 0:57, променена общо 1 път