Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 21:20

Пачо_Инджов написа:Нашите полицай трябва да са като РУСКИТЕ ! Тез не прощават ... ;) Джик Так

Екшъна с питбула направо ме докара до екстаз :shock: :shock: :shock:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Авг 2009, 21:25

///peter написа:
Пачо_Инджов написа:Нашите полицай трябва да са като РУСКИТЕ ! Тез не прощават ... ;) Джик Так

Щатските не прощават :D
ето и нагледен пример: http://www.youtube.com/watch?v=o77oqTuGNfQ
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 04 Авг 2009, 21:28

те ората са казали циганин и на снимка да го видиш шамар трябва да му удариш :ranting: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Авг 2009, 21:31

http://www.vbox7.com/play:6525611e

Еи така се прави :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 04 Авг 2009, 21:32

Бързо и лесно :D
burnout

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Авг 2009, 22:09

///milko way написа:Така трябва да се действа срещу всеки дръзнал да се опълчи на полицай

:yes: Ей тва е самата истина! Ако се беше случило в САЩ щяха културно да ги поканят с мегафона да напуснат с ръце на тила и след това да влязат с автоматите и който оказва съпротива на полицай... ;) Абе наистина - що не правят така БГ полицаите? :confused: После никой няма да може да говори за етническо насилие...

Ама като гледам в положителна насока се развиват нещата - осъдили са няколко души набързо (предполагам защото са си самопризнали) - е кви жалби ще подават мангалите тогава, за какво етническо насилие ми говорят от Хелзинкския комитет - те сами са си признали, че са вършили зулуми и съдът ги е признал за виновни :winky:

Според мен обаче полицаите трябва да бият "по устав" - колкото може повече, но в рамките на закона. Щото ако някой случаен минувач снима полицай, гаврещ се с безпомощен циганин ще стане голям скандал В РЕЗУЛТАТ НА КОЙТО ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ДОРИ КОГАТО ИМАТ ОСНОВАНИЕ ДА ДЕЙСТВАТ, А НА МАНГАЛИТЕ ЩЕ ИМ ПОНИКНАТ КРИЛЕ.

Един съветски чекист беше казал: "Страхът от неизбежността на наказанието е много по-голям от страха от вида на самото наказание". И без много излишен бой може да се насади респект у циганите и да се затвърди впечатлението, че има ли зулум - със сигурност ще има и последици ;)

Все пак целта на занятието е на нас да ни е добре (да няма въобще зулуми), а не на тях да им е зле (да ядат много бой след като е станала белята) ;)

Брррръм!
Аватар
Кара: на стъклопласт ...

Мнение от NeedHead » 04 Авг 2009, 22:14

///peter написа:

Щатските не прощават :D

абе яко бой по-тия чернилки мама им гадна! :evil:
Life is Better SIDEWAYS!
Изображение
bigmurzi написа:малко танкче :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 04 Авг 2009, 22:47

В предишни теми съм критикувал полицаите,мо в момента най-учитиво ги моля за извинение.По този начин се респектира всеки един бабаит.С кубинка в мутрата!!!Колкото повече пръснати мутри,толкова ПО-ДОБРЕ!!!Според мен не са бити роми(цигулки)(брикети)(мангали)а разбеснял се башибозук!!!А относно защита на правата на човека и хелзински пърди койруци мога да им кажа да си ..................поръчат пица!!!Обзалагам се че в личните карти на въпросните задържани със 100000000000000000000000000% пише че са "българи".Тяхната мама да ....
Тук е момента да спомена името на Данчо Белята ( хората от Търговище надявам се го помнят)Заклаха го като яре мама им "българска" да е*а!!!Бог да го прости!!!Ама им ебаваше мамицата циганска гадна!!!Виждал съм го как ги изкарва по 20 мангала на вън и ги переше като маче в дирек!!!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 04 Авг 2009, 23:23

Обзалагам се че в личните карти на въпросните задържани със 100000000000000000000000000% пише че са "българи"

Ами мен ме съмнява на някои сиганин в личната карта да пише циганин ама то е достатъчно да видиш тъмно лилавия тен и ти стаа ясно че е друга порода :weed:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Авг 2009, 23:36

///milko way написа:Мнооо са накефих - три пъти го гледах и все малко ми се видяха ритниците :twisted:

Абслолютно, бой му е майката!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 0:15

Дори не си направих труда да прочета страниците след първата.
Бях там и нищо не е така както го представят медиите, познавам всички тези хора....
Полицайте се усраха, това беше Куркапан.
И ако знаете как се действа при сигнал за бомба може би нямаше да пишете такива коментари.. Бих обяснил на когото му е необходимо.
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 05 Авг 2009, 0:20

Напълно нормално за плевенска дискотека-100% селяния
Обичам си града ама хората(голяма част) са ебати селяните!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 0:23

Ogi написа:
saleen написа:Я вижте как е отразено събитието в сайта на Българският Хелзинкски комитет: http://bghelsinki.org/index.php?module= ... bg&id=2619
Дано не съм прав, но...жална им майка на полицаите

явно това е последния път когато полицаите ще действат както трябва срещу гадната сган :confused:

"Всички – до един – задържани, които са между 30 и 40 души, са роми, няма нито един етнически българин." - тук са сгрешили, имаше и българи, бити също!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 0:26

hard2kill написа:Дори не си направих труда да прочета страниците след първата.
Бях там и нищо не е така както го представят медиите, познавам всички тези хора....
Полицайте се усраха, това беше Куркапан.
И ако знаете как се действа при сигнал за бомба може би нямаше да пишете такива коментари.. Бих обяснил на когото му е необходимо.
Ами сподели ,ако може,по-подробно,истинската според теб история :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 05 Авг 2009, 0:29

hard2kill написа:.....това беше Куркапан....

:clap: Това си е чиста "пунта мара"....

Ясно си личи, че някой е искал да събере цялата полиция в този час на едно място! :lol: :lalala: :kuku:

:bgflag:
Последна промяна №0123456789 на 05 Авг 2009, 0:57, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата