МОДЕРАТОРИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗАЩО МОДЕРАТОРИТЕ СА ОЗЛОБЕНИ КЪМ ВСЯКА НОВА ТЕМА

Анкетата свършва на 07 Сеп 2009, 17:14

не са си пили хапчетата
16
25%
не са спали от 3 дена
10
16%
не им се е сбъднала детската мечта (която още си им е мечта)
13
20%
нямат 25 години
9
14%
защото темите нарушават правилата на форума
16
25%

Общо гласове : 64
ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Авг 2009, 22:58

kokobm написа:
Ryapoff написа:Тази тема ще стане 10 страници.

ПС: Съжалявам че спамя, ама тази тема си е спам като цяло.

Колега, че спамиш - да, спамиш, че как иначе направи 170 ли май бяха мнения за няма и месец!? То бива, бива...ама...

А по темата - ми пичове, след като гледах в 'БТВ репортерите' кадрите заснети със скрита камера от 'учителя по английски' в едно софийско у-ще, кво да ви кажа, нямам думи, и спрях да се чудя защо има толкова неграмотни млади хора. Жалко за тях, и за всички ни!

П.П. Визирах автора на темата и негоподобните, не модераторите! :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Авг 2009, 22:58

Аз не споря, че покрай сухото ще изгори и част от мокрото... ама проблема е, че сухото е 95%.... това е проблема... няма елементарно уважение към Правилата на тоя (че и на куп други) форум, пък после се сърдят, че ги модерираме...

SKISA, не знам ти колко си се занимавал с Админ/Модериране на форуми, ма на мене ми се понатрупаха години... и за тия 10 години "шаблона" си остава все същият - българина няма съзнание да спазва правилата, навлизайки в някво ново общество (в конкретният случай - форум), което е в България... като отиде в чужбина или в инострански форум се скъсва да е примерен (или ако някой Мод го скастри си наляга парцалите и не се оплаква с голямия мегафон), ама тукашните.... регва се, клика колкото са нужни "Да, съгласен съм с правилата...." и давай да пускам мнения и теми... и после съответно е с рогата напред, щото някой Модератор съвсем в правото си му е изтрил мнение или заключил тема... и се почват едни жалби, едни обяснения...

И след като сме почнали с примерите:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=161046

Направена е забележка на човек със 70 поста... не на някой с 2.... и въпреки това Потребителя е написал още 2 последователни поста, но внимание на забележката не е обърнато... и после ми обяснявайте, че Мод-овете са крайни и действат безкомпромисно... заглавието си седи, чакаме го... нали трябва да сме толернтни.... :roll:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=161108

Търсено със търсачката, ама как... вероятно са направени 1-2 (неправилни) опита и хоп - вече е налице основателна (т.е. не намерих с търсачката) причина да се зададе поредният (100001) въпрос относно какво е това VANOS-а... не упреквам човека, но това е поредният пример как някой го мързи да потърси както трябва... и когато Модератор му заключи темата заради "поредната безсмислена тема", налице са спорове относно своеволията на Модераторите и как си "превишават правата" или че проявяват грубо отношение към хората...

Общо взето влизате в Е36 и ви пада шапката.... и после можем да коментираме за Модерирането... ама първо да обърнем внимание кой и как е коректен спрямо форума и спрямо останалите Участници (които вероятно им е писнало да четат все едно и също или поредната тема със заглавие "ПРОБЛЕМ"), а след това да коментираме кой Мод/Админ си е превишил правата и т.н....

Факт е, че много от "тъжителите" реално нямат основа, на която да си защитят тезата относно неправилно "посегателство" и след подаването на 2-3 вярни довода и спират да се заяждат.... е, има и такива, които са по-различни, ама няма как.... тука (BG) е така.... за съжаление.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Авг 2009, 23:00

темите се заключват защото от самото си начало или от един момент нататъка не отговарят на правилата на форума.

и понеже тази опция липсва - аз си позволих да я добавя и да гласувам за нея.

мисля, че е крайно време някои хора да проумеят че форума е демокрация, но е създаден на принципа на тоталитарност.

ако не одобряваш това как се води - създай си друг, води го по-добре и така. успех.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Авг 2009, 23:10

Тоя колега не го знам, а и не съм му чел темите, ама някои в Е36 се заглючват верно гадно, а хората просто търсят инфо, заключвайте с даденото инфо, а не с има търсачка, че поради точно тази причина, тряя да обиколиш 100 безмислени теми преди да намериш тва което търсиш или поне делкайте безмислените / или повтарящите се n на брой/.

М/у другото рядко някой пише как е решил даден проблем, което пак е предпоставка за нова тема!

Аз съм се дразнил, на заключени теми от типа бензин или газ :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Авг 2009, 23:14

бе кви сте вие,че да заключвате теми бе,в стразбург ще ви закарам как може да нарушавате на хората човешките права.тва е безобразие и една шуробаджанащина дето я има тука.
па тоя дето за едно време говори му наденете един лигавник и после 46ти номер адидас в задния двор и да си ходи не да ми се плюмчи тука само когато и някои друг се оповръща
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WOLFCUD » 08 Авг 2009, 23:17

alx написа:........
мисля, че е крайно време някои хора да проумеят че форума е демокрация, но е създаден на принципа на тоталитарност.

ако не одобряваш това как се води - създай си друг, води го по-добре и така. успех.

по дата на регване ли да гледаме създателите или по брой мнения!?
много претеднети за титлата "създатели"...! нещо много феодално гледаме на нещата ,а май не стоят точно така баш...
Lud umora nemaaaa.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 08 Авг 2009, 23:18

WOLFCUD написа:
alx написа:........

по дата на регване ли да гледаме създателите или по брой мнения!?
много претеднети за титлата "създатели"...! нещо много феодално гледаме на нещата ,а май не стоят точно така баш...

ТИ ПА ОТ КАДЕ СЕ ПОЯВИ БЕЕЕ :idea: :shock: :shock: :shock: :bchug:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 08 Авг 2009, 23:19

B U L L I написа:бе кви сте вие,че да заключвате теми бе,в стразбург ще ви закарам как може да нарушавате на хората човешките права.тва е безобразие и една шуробаджанащина дето я има тука.
па тоя дето за едно време говори му наденете един лигавник и после 46ти номер адидас в задния двор и да си ходи не да ми се плюмчи тука само когато и някои друг се оповръща

Чудя се дали коефициента ти на интелигентност не е отрицателен...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 08 Авг 2009, 23:19

незнам защо,но Аз като чуя за "модератор" и веднага правя асоциация с "дневален" в казармата
-Все се стреми да е чисто,печката да е запалена,леглата да са оправени-обувките,шинелите и скатките да са си на мястото..........въобще да има някакъв ред и порядки, но продиктувани от някой друг
Разбираемо е,че службата не е лека и може да трае седмици,месеци-а понякога години,но идва един трибуквен ден наречен УВО :idea:
УВОто дами и господа е това http://interactive-share.com/?p=742 :arrow: нищо лично-просто бизнес.......някой ще гушне 1 500 000лв-толкова струва форум с 90 000 потребители и всичко почва "агейн" - нови админи,нови модови и т.н.
Така,че не се хабете излишно и оставете течението да Ви носи--пък утре квото сабя покаже

п.с. Със средно образование съм и нямам две "вишита",но това е моето виждане защо се толелират новорегистрирани с теми от сорта на:
:help: :help: :help: :help: помооооооооооощ нещо ми скърца по колата :help: :help: :help: :help: а по-полезните за всички нас се заключват :arrow: важна е бройката :winky:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Авг 2009, 23:20

ма кви сет вие ,та права и обяснение търсите ,бе!? тва да не е тука ...!?
се ше се обясняват хората -не стиа ,че си отцепват от безценното време ,па и ше ви показват кво сте сбъркали !!! аре у гетото!!
па тоа ,дето раздава лесно адидаси ,да не земе да се подлъзне да си ожули гъзарете...! че големи го вадат малките с лигавниците...!

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 08 Авг 2009, 23:24

хм....та уж по БЕЗИНТЕРЕСНАТА ТЕМА нещо за 4-5 часа....5 страници :mhihi: та...аз .....не съм писал в подвфорум е36...може да се проверят с търсачката всичките мнения които имам за да няма недоразумения и недообмислени постове....НЯМА ДА ЦИТИРАМ :mhihi: но все пак преди да напишеш пост ПО АДРЕС НА НЯКОИ поне е НЕОБХОДИМО да си му прочел 10-20 мнения и да знаеш тоа човек за какво всъшност е у тоа форум и за какво всъшност е пуснал ТЕМАТА ЗА МОДЕРАТОРИТЕ
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Авг 2009, 23:25

mitko_n1 написа:
B U L L I написа:бе кви сте вие,че да заключвате теми бе,в стразбург ще ви закарам как може да нарушавате на хората човешките права.тва е безобразие и една шуробаджанащина дето я има тука.

ми пич гледам редовно сериала "перла" както и "дързост и красота" и ти се кефя защото знам,че и ти ги гледаш,
но може да ме пробваш август на боровец ще ти се зарадвам кълна се :winky:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар

Мнение от IvanIlkovMinev » 08 Авг 2009, 23:27

B U L L I написа:
mitko_n1 написа:

ми пич гледам редовно сериала "перла" както и "дързост и красота" и ти се кефя защото знам,че и ти ги гледаш,
но може да ме пробваш август на боровец ще ти се зарадвам кълна се :winky:
:shock: :shock: :shock: :help: :help: :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 08 Авг 2009, 23:33

само да те светна ,ако ми позволиш ,че тук модераторите са дооооста толерантни и търпеливи ,защото ако беше в някой друг форум 100% отдавна да са те изпратили и пожелали успех и щеше само да четеш и да цъкаш ........нищо лично ,да не почнеш да ме захранваш ей ся :winky:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Авг 2009, 23:35

изпадате в някаква въртележка от иронии :mhihi:
кой на кого се смее не разбрах? :mhihi:
нищо смислено няма да излезе от тази тема

SKISA написа:аха! и са вече пораснали и измислили правила!? ъхъ. аз па мислех,че ренесанса е епоха,а то било раждането на форума преди 7г.
п.ф. преди форумта и с.ф. след форумта! и апостолите измислили правила ,ма тва после де и са ги прилагат с меч и огън! хуу!
а малумници се пише с "о" и "у" ... нещо като малОумници! щото многоумниците явно са вездесъщи и знаят повече...!

без да се обиждаш, но нищо не разбрах :mhihi:
може и без правила, нали знаеш... кой както иска :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата