Голям Проблем!!!!
Модератор: Общи модератори
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
sannikolaus написа:paparazzo написа:Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....
абселютно съгласен...то не беха клетви.магии,лекции-мааниии
а стига бре...спрете се малко...
чак ми задръстихте мирогледо....
paparazzo, благодаря, но сега ще се нахвърлят и върху теб! Виждаш какво става.
Абе още малко ще го изкарате, че е света вода ненапита. Айде моля ви се. Вместо като е пил и са го хванали да се завре в миша дупка дошъл тук във форума да се развява, че даже и помощ търси как да се отърве. Няма такова безочие.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
horhef написа:sannikolaus написа:paparazzo написа:Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....
Абе още малко ще го изкарате, че е света вода ненапита. Айде моля ви се. Вместо като е пил и са го хванали да се завре в миша дупка дошъл тук във форума да се развява, че даже и помощ търси как да се отърве. Няма такова безочие.
Не, но трябва ли да го храните? Разбирам, че сте безгрешни, но не всички са като вас.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Че не сме безгрешни не сме но не карам пиян и после да се чудя как да се отърва.Toneloker написа:horhef написа:sannikolaus написа:paparazzo написа:Toneloker написа:Що в поне една тема не спрете да пишете тъпи коментари?... Отговорете му, колко време ще стои без книжка и толкоз.....
Не, но трябва ли да го храните? Разбирам, че сте безгрешни, но не всички са като вас.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз съм за максимално строги санкции, включително и затвор към водачите извършващи опасни нарушения на правилата за движение, но съм против някой да ми казва как да се качвам в колата, дали съм пил, дали съм ял, дали съм с колан или с тиранти.Тъпо е.Алкохола забавял реакциите.Хубаво , ама навън има много трезви с по-бавни реакции от моите, когато съм на три ракии.Да мерят време за реакция тогава при проверка от КАТ, а не промили алкохол.А някой, като не е пил и прави простотия след простотия на пътя, по малко опасен ли е от този, който е пил и си кара нормално.Руснаците самолет карат след бутилка водка и никой не им прави проблем, тука за две бири ще те вкарат в затвора и то без нищо да си направил.Нарушенията трябва да се санкционират, а не всички под един знаменател и яко ограничения.А пияния с кола е точно толкова опасен, колкото и без.Да спират и пешеходци тогава и да им мерят промили и ще излизаме на улицата само трезви.Като си лайно и пиян и трезвен все си си лайно, ама що заради някои трябва държавата да ни третира всички като малоумни и да ни казва какво и как да правим.
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Вече започва да ми става забавно!
Особено както съм заобиколен от толкова примерни шофьори и такива моралисти! 

ivan1590 написа:Аз съм за максимално строги санкции, включително и затвор към водачите извършващи опасни нарушения на правилата за движение, но съм против някой да ми казва как да се качвам в колата, дали съм пил, дали съм ял, дали съм с колан или с тиранти.
Начи викаш затвор за тия дето си паркират Поршетата пред дискотеките и карат с превишена скорост, а па нас дето караме къркани и без колани ни оставете на мира!

ivan1590 написа:Да мерят време за реакция тогава при проверка от КАТ, а не промили алкохол.А някой, като не е пил и прави простотия след простотия на пътя, по малко опасен ли е от този, който е пил и си кара нормално.Руснаците самолет карат след бутилка водка и никой не им прави проблем, тука за две бири ще те вкарат в затвора и то без нищо да си направил.
Ей за този епохален лаф може да те номинират за председател на някое обединение на алкохолици или поне за губернатор на Коми!

ivan1590 написа:А пияния с кола е точно толкова опасен, колкото и без.
Нали! И лудия с автомат е също толкова опасен колкото и без!

ivan1590 написа:що заради някои трябва държавата да ни третира всички като малоумни и да ни казва какво и как да правим.
Щото всички с Поршета щяха да карат с 300 и да си мислят, че е безопасно.
И щото всички алкажи щяха да карат на по 3 бутилки ракия и да си мислят, че е безопасно.
И щото много щяха да карат без книжки и да си мислят, че са много по-добри шофьори от ония балъци дето ходят по курсове.
Надявам се да си разбрал защо.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
flame написа:И щото много щяха да карат без книжки и да си мислят, че са много по-добри шофьори от ония балъци дето ходят по курсове.
Според теб след като завършиш курса ставаш добър шофьор? Като аз си вземах книжката единия инстуктор казваше" Ние ще ви научим как да си вземете изпитите. От там насетне вие сами се учите" Не може да кажеш, че един човек, който не е ходил на курсове кара по-зле от един който е.

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
В САЩ, ако не си извършил нарушение , не могат да те спрат за проверка от КАТ.Ама ние сме по умни и законите ни са по демократични и ченгетата ни са по умни и депутатите също.
Toneloker написа:flame написа:И щото много щяха да карат без книжки и да си мислят, че са много по-добри шофьори от ония балъци дето ходят по курсове.
Според теб след като завършиш курса ставаш добър шофьор? Като аз си вземах книжката единия инстуктор казваше" Ние ще ви научим как да си вземете изпитите. От там насетне вие сами се учите" Не може да кажеш, че един човек, който не е ходил на курсове кара по-зле от един който е.
Някои хора и цял живот да ходят на курсове, пак няма да се научат да карат добре.

Но ходенето на курсове дава една основа, от която се започва.
Ако курсовете не бяха задължителни, мислиш ли, че някой щеше да ходи на тях?
И при това положение мислиш ли, че нямаше да се увеличат ПТП-тата?
ivan1590 написа:В САЩ, ако не си извършил нарушение , не могат да те спрат за проверка от КАТ.Ама ние сме по умни и законите ни са по демократични и ченгетата ни са по умни и депутатите също.
Дааааа, бе, да бе! Може труп да караш в багажника, ама с пръст не могат да те барнат за нищо, камо ли да те спират! Нали!
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:ivan1590 написа:В САЩ, ако не си извършил нарушение , не могат да те спрат за проверка от КАТ.Ама ние сме по умни и законите ни са по демократични и ченгетата ни са по умни и депутатите също.
Дааааа, бе, да бе! Може труп да караш в багажника, ама с пръст не могат да те барнат за нищо, камо ли да те спират! Нали!
Те щатите са известни като най-безопасната за живеене страна в света, там никой не умира прегазен или убит, щото законите са им безупречни и следва да служат за пример по тоя повод:mhihi: ама попринцип в щатите пак, спипат ли те, че караш пил, директно гориш

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Абе как автора на темата не каза, колеги, направих голяма глупост, никога повече и т.н. Той седнал да се чуди как да се оттърве и търси съдействие за тая работа. И после се чуди на реакциите, ми нормални са колега, ти не търсиш как да продължиш за напред, не съжаляваш за тая работа, а как да направиш врътката. Нали? Той и Максим Стависки така, за първи път му беше.
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Elesar74 написа:Абе как автора на темата не каза, колеги, направих голяма глупост, никога повече и т.н. Той седнал да се чуди как да се оттърве и търси съдействие за тая работа. И после се чуди на реакциите, ми нормални са колега, ти не търсиш как да продължиш за напред, не съжаляваш за тая работа, а как да направиш врътката. Нали? Той и Максим Стависки така, за първи път му беше.
Колега, явно не си чел всички мнения в темата! Не съм казал директно, че съжалявам, но съм го намекнал. Прочети по-внимателно!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Забавно ли ти е при мисълта че можеше да отнемеш нечий живот?sannikolaus написа:Вече започва да ми става забавно!Особено както съм заобиколен от толкова примерни шофьори и такива моралисти!