Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 03 Сеп 2009, 19:15

arkys - колега, ако споделиш накратко какво се е случило и дали е в тебе грешката, ще знам дали е правилно да те посъветвам да се бориш за това момиче.... но в никакъв случай не оставяй нещата така, най-малкото, изчакай да отмине бурята, като почне само да ръми, обади и се, с благ тон я покани да се видите, ти си знаеш каква да ти е позицията спрямо въпросната 'интрига', която е причина за раздора ви... излезте, и говорете, ама много - не оставяйте нищо неясно - защото най-голямата грешка в подобна ситуация е да се оставят недоизказани неща - после се почват едни мисли, едни самонавивания, едни надежди... и доникъде... от такъв разговор с нея ще си направиш и сметката дали може да сте заедно и занапред.

бях доста време с едно момиче, убеден, че тя е жената с главно Ж - познато ти звучи, нали? :D е, познай какво става после - излезе, че тя не е! след раздялата ни станах от 96 кила на 84 за точно 2 месеца и половина - юни, юли и докъм 20ти август - бачках яко, но бях далечко от нея и мисълта, че един друг мисир е в леглото и, ме убиваше.... но това беше преди две години... след няколко месеца напразни надежди, дадени ми от нея поводи, недоизказани чувства и желания, няколко пъти се скарахме и дотам - виновен бях аз, понеже допусках близост, исках да е моя пак - приятелство няма как да има между такива хора, човече, просто е абсурд... и така, минаха още няколко месеца, и срещнах момичето, с което от година и половина вече съм неразделен, и дано Господ е рекъл така да пребъде - нямало е и няма да има по-невероятен за мен човек в живота ми - и това е жената с главно Ж! Минах през деветте кръга на ада, ударих се с колата, загубих куп приятели, отслабнах сума и кила, и защо? Заради една тъпа скумрия, която междувпрочем след раздялата ни смени трима или четирима идиоти, кой от кой по-дълбоко изкопани дебили, които я правеха на маймуна и парцал... сега още е с един, който и изневери още на първия месец...... така, че спокойно! карай си бмв-то, живей, работи, и излизай, радвай се на живота - междувременно нещата се случват и твоят ред да си отново 6 точки съвсем скоро ще дойде! Ще се радвам да драснеш едно ЛС след някой друг месец и да кажеш: брато, прав беше!

Успех!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Сеп 2009, 20:01

Евала на поста на механжджията! :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 03 Сеп 2009, 21:40

Обичам я и това е
Последна промяна arkys на 03 Сеп 2009, 22:36, променена общо 1 път
Обичай ближния,ближи обичания!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Сеп 2009, 21:45

[quote="Механджията"][/quote] Колега, същото се случи на мен ( ма не пуснах тема ). Спокойно, както казаха колегите, излизай с приятели, а жени много, а и българките са красиви същества. Аз забравих "Жената" за точно 1 месец. Сега се чувствам много добре. Клин клин избива, както казват хората, ма внимавай със следващата :mhihi: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 03 Сеп 2009, 23:14

Ми като я обичах поговорете,ако нищо не стане и тогава,продължавай напред и това е.Са няма да се самоубиваш я,млад си още живота тепърва предстои за теб.Жени колкото искаш,и лоши и добри и всякъкви. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 04 Сеп 2009, 0:02

Батка стегай се.. Ще мине време и ще се оправиш от самия човек зависи колко ще бъде това време..

http://vbox7.com/play:97825df2

"Мъжете никога не плачат"
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 04 Сеп 2009, 0:09

Колега стегни се малко не е дошъл края на света всеки е имал такива моменти . И един съвет колкото и показваш че я обичаш и се мазниш тя толкова повече ще започне да си вдига самочуствието и да не ти обръща внимание ;)
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от C8699HX » 04 Сеп 2009, 0:47

Времето лекува всичко !!!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 04 Сеп 2009, 1:44

///Mpower6967 написа:Батка стегай се.. Ще мине време и ще се оправиш от самия човек зависи колко ще бъде това време..

с нискокачествена музика ли ще го лекуваме....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Сеп 2009, 1:48

boywalking написа:
///Mpower6967 написа:Батка стегай се.. Ще мине време и ще се оправиш от самия човек зависи колко ще бъде това време..

За да знае, че има и по-лоши неща на тоя свят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 04 Сеп 2009, 8:54

boywalking написа:

Абе лечител кой те натиска че звъниш?! :evil:
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Сеп 2009, 10:25

///Mpower6967 написа:
boywalking написа:

Абе лечител кой те натиска че звъниш?! :evil:

Човекът просто е задал въпрос... ти що се нервиш? :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 04 Сеп 2009, 10:52

явно го засегнах... и аз понаслушвам чалга чат-пат.... обаче това парче го нямам за музика
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 04 Сеп 2009, 11:17

Механджията написа:...... така, че спокойно! карай си бмв-то, живей, работи, и излизай, радвай се на живота - междувременно нещата се случват и твоят ред да си отново 6 точки съвсем скоро ще дойде! Ще се радвам да драснеш едно ЛС след някой друг месец и да кажеш: брато, прав беше!

Успех!

Това е решението!
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Сеп 2009, 12:06

Аз се лекувах със Слави, ако има значение. А както казаха колегите за автора на темата - жени има всякакви - дори и заразни :mhihi: . Колега, не го взимай толкова навътре, мисли за нещо друго - работа/училище(не разбрах възрастта ти)/ реализация. Нещо за бъдещето. Не се завирай в миналото.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата