Шофиране-пушене
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
В много страни наистина е забранено
+
=
Понижава се зрението, нервната система се подтиска, след кратко първоначално възбуждане.
Ако говорим за марихуана-да шофираш напушен е направо безумие

Понижава се зрението, нервната система се подтиска, след кратко първоначално възбуждане.
Ако говорим за марихуана-да шофираш напушен е направо безумие

Никой не мое ма връне на селу!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш
По скоро самите шофери тряа да се замислим и да преценим дали пък като спрем да не запалим... 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Garribaldi написа:Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш![]()
По скоро самите шофери тряа да се замислим и да преценим дали пък като спрем да не запалим...
Ама така е! То за секс в колата няма глоба, какво остава за пушенето...Впрочем двете неща са доста сходни, според мен трябва да се въведе глоба за "пушене и други сходни дейности".
Никой не мое ма връне на селу!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
saleen написа:Garribaldi написа:Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш![]()
Ама така е! То за секс в колата няма глоба, какво остава за пушенето...Впрочем двете неща са доста сходни, според мен трябва да се въведе глоба за "пушене и други сходни дейности".
xaxaaxxa точно снощи така, спрял съм с една кака, и те спират до мене, и чукат, свалям джама (той пък един час пада...), поглежда единия, ухилва се и вика - "Усамотение а..., тука не е много самотно, ама по надолу еди къде си е по-добре", счупили сме се от смях

Много си ередно да се забрани и пушенето и говоренето по телефона и яденето, докато се кара. Примери много, докато говориш по тела, нито можешда смениш предавки, нито да пускаш мигачи, нито да се оглеждаш. Като пушиш, докато си палиш цигарата де гледаш? Докато тръскаш, пак се разсейваш, ами ако падне огънчето, ко паим???? Заебваме карането и почваме да си търсим огънчето да не ин запали макарите и седалките, А? Докато ядеш, ония отгоре ама заедно. Така, че си е много редно да се забранят тия раоти.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Честно казано "не ми дреме"! Аз не пуша и не мога да кажа дали ме разсейва или не - има логика в това, че разсейва водача, но от друга страна като гледам баща ми, как си кара без ник'ви ядове с цигара
! Даже и не поглежда като я тръска или пали - така че е спорничко - според мен заклетите пушачи са свикнали дотолкова да пушат докато карат, че им е като сменяне на скоростите
!
А да се сравнява с говоренето по гсм-а е неуместно - най-малкото, защото нищо не ти пречи да си държиш волана с ръката, в която ти е цигарата
!

А да се сравнява с говоренето по гсм-а е неуместно - най-малкото, защото нищо не ти пречи да си държиш волана с ръката, в която ти е цигарата

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Шофиране-пушене
Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира
Аз съм твърдо против и според мен трябва да се забрани със закон и да има сериозни глобо.
Батко, по същата тая логика, хората не трябва и да си бърникат радиата, щото пак се разсейват. Наистина има блейки, които през повечето време си гледат цигарите/радиата/червилата/вестниците/манджите и изобщо не обръщат внимание на движението около тях, но така е било винаги и така и ще бъде и едва ли има как да се забрани със закон;) Пък и да се забрани.. то мисля, че на всички е ясно, че никой няма да го спазва?

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
M2PR написа:Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира
Аз съм твърдо против и според мен трябва да се забрани със закон и да има сериозни глобо.
Батко, по същата тая логика, хората не трябва и да си бърникат радиата, щото пак се разсейват. Наистина има блейки, които през повечето време си гледат цигарите/радиата/червилата/вестниците/манджите и изобщо не обръщат внимание на движението около тях, но така е било винаги и така и ще бъде и едва ли има как да се забрани със закон;) Пък и да се забрани.. то мисля, че на всички е ясно, че никой няма да го спазва?
и билбордите покрай пътя да забранят. и на хубавите мацки да ходят по тротоарите също. И като караш задължително сам, току-виж те разсеял някой от пътниците...
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
paparazzo написа:saleen написа:....То за секс в колата няма глоба.....
напротив има
Колко рушвет бутна

Който си пуши редовно в колата и си е свикнал не е проблем...проблемни са тези които тепърва се учат, че все още нямат изградена координация на движенията.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
eekset написа:M2PR написа:Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира
и билбордите покрай пътя да забранят. и на хубавите мацки да ходят по тротоарите също. И като караш задължително сам, току-виж те разсеял някой от пътниците...
Проблем с хубавите мацки нямам, щото не се заглеждам по жени

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
що, практикуваш ли ги!?Мишел написа:paparazzo написа:saleen написа:....То за секс в колата няма глоба.....
напротив има
![]()
Лееллелеее, казвайте ги тези неща бе...
![]()
![]()