Шофиране-пушене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

да-не

Анкетата свършва на 06 Окт 2009, 19:28

да
74
36%
не
101
49%
не ми дреме
31
15%

Общо гласове : 206

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 07 Сеп 2009, 10:08

аз лично след пушене ставам по-внимателен, зад волана... :weed: :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Сеп 2009, 10:12

В много страни наистина е забранено :smoke: + :driving: = :nono:
Понижава се зрението, нервната система се подтиска, след кратко първоначално възбуждане.
Ако говорим за марихуана-да шофираш напушен е направо безумие :hitit:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 07 Сеп 2009, 10:51

Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш :mhihi: ;) По скоро самите шофери тряа да се замислим и да преценим дали пък като спрем да не запалим... :winky:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Сеп 2009, 11:01

Garribaldi написа:Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш :mhihi: ;) По скоро самите шофери тряа да се замислим и да преценим дали пък като спрем да не запалим... :winky:

Ама така е! То за секс в колата няма глоба, какво остава за пушенето...Впрочем двете неща са доста сходни, според мен трябва да се въведе глоба за "пушене и други сходни дейности".
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Сеп 2009, 11:23

saleen написа:
Garribaldi написа:Ами и аз написах, Не.... защото съм виждал как тръскат в пепелника как се разсейват като падне от цигарата пепел/огънче... според мен е кофти и понижава вниманието... Ама да се забранява и да се глобяват.. не става.. по тая логика не трябва и сандвич да ядеш докато караш... изобщо не трябва и да се почесваш :mhihi: ;) По скоро самите шофери тряа да се замислим и да преценим дали пък като спрем да не запалим... :winky:

Ама така е! То за секс в колата няма глоба, какво остава за пушенето...Впрочем двете неща са доста сходни, според мен трябва да се въведе глоба за "пушене и други сходни дейности".

xaxaaxxa точно снощи така, спрял съм с една кака, и те спират до мене, и чукат, свалям джама (той пък един час пада...), поглежда единия, ухилва се и вика - "Усамотение а..., тука не е много самотно, ама по надолу еди къде си е по-добре", счупили сме се от смях ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Сеп 2009, 11:57

Много си ередно да се забрани и пушенето и говоренето по телефона и яденето, докато се кара. Примери много, докато говориш по тела, нито можешда смениш предавки, нито да пускаш мигачи, нито да се оглеждаш. Като пушиш, докато си палиш цигарата де гледаш? Докато тръскаш, пак се разсейваш, ами ако падне огънчето, ко паим???? Заебваме карането и почваме да си търсим огънчето да не ин запали макарите и седалките, А? Докато ядеш, ония отгоре ама заедно. Така, че си е много редно да се забранят тия раоти.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Сеп 2009, 12:37

Честно казано "не ми дреме"! Аз не пуша и не мога да кажа дали ме разсейва или не - има логика в това, че разсейва водача, но от друга страна като гледам баща ми, как си кара без ник'ви ядове с цигара :roll:! Даже и не поглежда като я тръска или пали - така че е спорничко - според мен заклетите пушачи са свикнали дотолкова да пушат докато карат, че им е като сменяне на скоростите ;)!
А да се сравнява с говоренето по гсм-а е неуместно - най-малкото, защото нищо не ти пречи да си държиш волана с ръката, в която ти е цигарата ;)!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Шофиране-пушене

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 13:06

Scott написа:Какво мислите за пушенето докато се шофира
Аз съм твърдо против и според мен трябва да се забрани със закон и да има сериозни глобо.

Батко, по същата тая логика, хората не трябва и да си бърникат радиата, щото пак се разсейват. Наистина има блейки, които през повечето време си гледат цигарите/радиата/червилата/вестниците/манджите и изобщо не обръщат внимание на движението около тях, но така е било винаги и така и ще бъде и едва ли има как да се забрани със закон;) Пък и да се забрани.. то мисля, че на всички е ясно, че никой няма да го спазва? ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 07 Сеп 2009, 13:22

M2PR написа:
Аз съм твърдо против и според мен трябва да се забрани със закон и да има сериозни глобо.

Батко, по същата тая логика, хората не трябва и да си бърникат радиата, щото пак се разсейват. Наистина има блейки, които през повечето време си гледат цигарите/радиата/червилата/вестниците/манджите и изобщо не обръщат внимание на движението около тях, но така е било винаги и така и ще бъде и едва ли има как да се забрани със закон;) Пък и да се забрани.. то мисля, че на всички е ясно, че никой няма да го спазва? ;)

и билбордите покрай пътя да забранят. и на хубавите мацки да ходят по тротоарите също. И като караш задължително сам, току-виж те разсеял някой от пътниците...
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 07 Сеп 2009, 13:25

saleen написа:....То за секс в колата няма глоба.....

напротив има :mhihi:
قوة الإرادة

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 07 Сеп 2009, 13:31

paparazzo написа:

Колко рушвет бутна :mhihi:

Който си пуши редовно в колата и си е свикнал не е проблем...проблемни са тези които тепърва се учат, че все още нямат изградена координация на движенията.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Сеп 2009, 13:31

paparazzo написа:

:shock: :shock: Лееллелеее, казвайте ги тези неща бе... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 07 Сеп 2009, 13:44

eekset написа:
M2PR написа:

и билбордите покрай пътя да забранят. и на хубавите мацки да ходят по тротоарите също. И като караш задължително сам, току-виж те разсеял някой от пътниците...

Проблем с хубавите мацки нямам, щото не се заглеждам по жени :mhihi: Обикновено като карам съм все сама, така че явно и по тоя парграф няма да имам проблеми, ама като гледам твойто каране е било в минало време...таа да не би нещо заради някой билборд? ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 07 Сеп 2009, 13:47

Мишел написа:
paparazzo написа:

:shock: :shock: Лееллелеее, казвайте ги тези неща бе... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
що, практикуваш ли ги!? :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Сеп 2009, 13:48

St.Dilov написа: що, практикуваш ли ги!? :winky:

Леле, тоя по-голям спамер и от мене! :shock: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата